Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Εμβληματικού χαρακτήρα ΠΑΣΟΚΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ


Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα
Θα αρχισω σιγα σιγα να παρουσιαζω αυτο που δεν βλεπει κανεις !!! Παμε προυπολογισμο 2012 ( Μαγιας )
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΩΡΑ – ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΧΑΘΗΚΑΜΕ !
Το τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας έχει δυστυχώς διασταυρωθεί με τη βαθιά πολλαπλή κρίση της Ευρωζώνης και με την ανυπαρξία επαρκών και λειτουργικών θεσμών παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης...


DEFAULT(1)-ΞΕΡΟ !ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΣΕ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ !
Η κρίση στην Ευρωζώνη δεν είναιμόνον δημοσιονομική καιχρηματοοικονομική, αλλά θεσμική καιπολιτική. Στην πραγματικότητα έχεικαταστεί πλέον σαφές ότι η διαχείρισητου Ευρώ απαιτεί άλλο επίπεδοπολιτικής και θεσμικής ολοκλήρωσης της Ευρωζώνης και ευρύτερα τηςΕυρωπαϊκής Ένωσης.

- Στο μεταξύ, όμως, οι επιμέρουςπροσεγγίσεις και προτεραιότητες τωνκρατών – μελών – ανάλογα με το μέγεθος και τη δημοσιονομική καιοικονομική κατάσταση του καθενός –καθιστούν ιδιαίτερα πολύπλοκη καιδυσχερή τη λήψη και κυρίως τηνεφαρμογή οριστικών και καθαρώναποφάσεων που θωρακίζουν το Ευρώαπέναντι στην κερδοσκοπική ευελιξία των αγορών (!!!! αυτο ειναι του Μπεννυ) και ιδίως των μηρυθμιζόμενων οντοτήτων (ΔΛΔ ΑΝ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?) της διεθνούς χρηματοοικονομικήςαγοράς.

DEFAULT(1)

Η Ελλάδα βρίσκεται μέσα σ΄ αυτό τοδιεθνές μαγνητικό πεδίο ( ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ? ΠΟΙΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ,? )δυστυχώς αδύναμη και εκτεθειμένηγιατί το μέγεθος του δημοσίουχρέους της και οι διαρθρωτικέςαδυναμίες του κράτους, τηςοικονομίας και της κοινωνίας μας,μας έφεραν στη θέση ναεξαρτώμεθα από τη βοήθεια και απότις αποφάσεις των θεσμικών μαςεταίρων ( ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ…!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ?? ΟΤΑΝ ΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΓΡΑΠΤΩΣ !!! ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ) πουείναι όμως ταυτοχρόνως και πιστωτέςμας. ( ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ…ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΤΟ !! )

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ??

Η εικόνα που έχει εμπεδωθείστους θεσμικούς μας εταίρουςκαι τη διεθνή κοινή γνώμη είναιπως οι εσωτερικές πολιτικές,κοινωνικές, θεσμικές,διοικητικές και παραγωγικές συνθήκες καθιστούν αβέβαιη την ύπαρξη την ύπαρξη της εθνικής βούλησης καιικανότητας για την εφαρμογήενός προγράμματος προσαρμογής…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΠΕΝΝΥ ??

Όλη αυτή η κατάσταση που είναιαποτέλεσμα του δημοσιονομικούεκτροχιασμού της χώρας και όχι τηςπροσφυγής μας στη βοήθεια και άραστην επιτήρηση των εταίρων μας, δενείναι αυτή καθεαυτή η κρίση, αλλά τοκόστος που πρέπει να καταβληθείαπό το Λαό μας για την αποφυγή της πραγματικής κρίσης, δηλαδή τουδημοσιονομικού αδιεξόδου και τηςκατάρρευσης της χρηματοπιστωτικής σφαίρας με δραματικές επιπτώσεις στηνπραγματική οικονομία, το επίπεδοζωής και την κοινωνική συνοχή.

ΔΛΔ Όλη αυτή η κατάσταση…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ??? – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ?

ΠΡΟΛΟΓΟΣ 6ΗΣ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ

Το τελευταίο τρίμηνο του 2011,ανοίγει το πεδίο της δοκιμασίας,αλλά και της ευκαιρίας της χώρας ναβγει από τη διαρκή περιδίνηση. Νασταθεροποιηθεί. Να αποκτήσει μιανέα δημοσιονομική και αναπτυξιακήαφετηρία και προοπτική. Για να τοπετύχουμε αυτό, πρέπει ναπιστέψουμε στις δυνατότητές μαςκαι να διασφαλίσουμε την εθνική καικοινωνική συνοχή.

MORE ΠΑΣΟΚ

Ο προϋπολογισμός του 2012 είναι κυρίως μία εμβληματικούχαρακτήρα απόφαση της Βουλής τωνΕλλήνων για το μέλλον της χώρας.

ΠΠ
olympia.gr
filologos10