Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Γίγαντα Κουβέλη, μετά τον Καρατζαφέρη είσαι η ελπίδα του Έθνους!


Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ! ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!
 Όσο εσείς χτυπιόσασταν, εμείς κονομάγαμε!
Γίγαντας! Σκέτη πρέζα ο Ψαριανός! Στον δρόμο του Μαντέλη, του Τσουκάτου, του Άκη και άλλων προοδευτικών αγωνιστών! Γίγαντα Κουβέλη, μετά τον Καρατζαφέρη είσαι η ελπίδα του Έθνους!
Δείτε το βίντεο...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο τι γνώμη έχει ο καθένας για τον ντεκέ τον Ψαριανό έχει ένα δίκιο όμως, μεγάλα φασισταριά υπάρχουν και στην αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΠΕ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...Ο ΒΟΡΙΔΗς ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ , ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥ " ΛΑΙΚΗ" ΒΛΑΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΠΧ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΙΟΛΑ?????? . ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

μίλησαν όλοι μιλάνε και τα υπερτσουτσέκια του έθνους...ποιός του έδωσε την άδεια να μιλήσει του πρεζάκια και κυρίως ποιά ζώα τον ψήφισαν;;;; στο Ψαριανό αναφέρομαι αλλά θα μπορούσα με άνεση να πω τα ίδια και για το Βορίδη

ΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(2000000 ΕΧΟΥΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ..ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40%..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΡΩ..