Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Για Δ.Καζάκη..


Ρε σκερβελέδες τελειώσατε ολοι σας ολοι σας και αν δεν το καταλάβατε κακό της κεφαλής σας.ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ κλάσατε μαλλί ρε χαμένα κορμιά μόλις ακούσατε για δημοψήφισμα.Μόνο ένας λα'ι'κός πατριώτης βγήκε ορθά κοφτά και είπε ναι στο δημοψήφισμα,ο Δημήτρης Καζάκης.
Η δυναμιή του Καζάκη αυτη την χρονική στιγμή είναι πολυ μακράν όλων των άλλων.Αυτά που άκουσα και είδα τυχαίως χτές βράδυ σε μια λαί΄κή συνοικία του πειραιά στα Ταμπούρια σένα καφενέ τίγκα από κόσμο όλων των ηλικιών,έπαθα τη πλάκα μου....

Τι έλεγε ο άνθρωπος;Πρέπει να βρεθουμε εμέίς όλοι οι Ελληνες να ξαναγνωριστουμε και να συμπονέσουμε ο ένας τον άλλο αλλοιώς θα χαθούμε.Ειπε ότι δεν υπάρχουν ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές για τους Ελληνες αυτή τη στιγμη αλλά υπάρχει μόνο μια διαχωριστική γραμμή που χωρίζει τους Ελληνες σε Πατριώτες και δοσίλογους και το αναγκαίο που μας κάνει μια γροθια είναι ο κοινος στόχος για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.Αυτή τη στιγμή ουτε κόμματα και αποκόμματα μόνο αγώνας κοινός και μετά τα βρίσκουμε.
Εξήγησε επαρκώς και για τον πιο δύσπιστο τηνχρησιμότητα του Εθνικού νομίσματος και πως χωρίς αυτό δεν ξεμπλοκάρει η οικονομία.Ακούστε τον .είναι η αποψη που δεν λεν οι παπαγάλοι.

Σχόλιο Αναγνώστη

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενας καζακης δεν φερνει την ανοιξη......

Ανώνυμος είπε...

Θα την φέρει. Ο άνθρωπος είναι αξιοθαύμαστος και ακούραστος "κατηχητής". Αυτή τη στιγμή επιτελεί την ύψιστη υπηρεσία στο Ελληνικό έθνος. Προσπαθεί ακούραστα να μας ξυπνήσει από το λήθαργο με επιχειρήματα και μιλώντας απλά, ούτως ώστε να μπορεί να τον καταλάβει ο καθένας από εμάς.

Ανώνυμος είπε...

σωστος.!!!

Ανώνυμος είπε...

Η φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει στον Ελληνικό λαό ο Καζάκης είναι ότι ο πολίτης δεν χρειάζεται ηγητορες.
Ειναι δυνάτον να διαχειρίζεται τις τυχες του μόνος του χωρίς πατρώνες αρχήγους υπαρχηγούς και επικυρίαρχους.
Είναι δύσκολο να το αποδεχτεί κανείς διότι εμαθαν τον Ελληνικό λαό να στηρίζεται στα δεκανίκια του κάθε παλιτικάντη απο δεξια μεχρι αριστερά.
Οταν ο λαός διαχειρίζεται την τυχη του βοηθάει ο ενας τον αλλον καταλαβαίνει τους επίορκους του λακέδες και τα κάθε λογης παράσιτα που ερχονται να φάνε το φαί του.
Και βέβαια η δυναμική του Καζάκη ειναι μακράν των αλλων και ο λόγος είναι γιατί ειναι ένα με τον λαό αφουγκράζεται την ψυχή του.
Ο λαός ακούει τον Καζάκη και τον προσέχει λες και ειναι κανένας Χριστιανός απόστολος γιατι τα λόγια του Δημήτρη αγαλιάζουν την ψυχή του τις ανάγκες του για την ζώη για τα όνειρά του .
Αυτός ειναι ο λόγος που τρέχουν να ακούσουν τον Καζάκη.

Ανώνυμος είπε...

5.08
Φιλε σε πληροφορώ΄και αυτό είναι η πραγματικότητα.Ο Δημήτρης Καζάκης το λ'εει και το ξαναλέει .{{Εμένα δεν με ενδιαφέρει να μαζέψω κόσμο γύρω μου και κάποια στιγμή να θρονιαστώ σε κάποια καρέκλα,εμένα με ενδιαφέρει να καταλάβει όλος ο Ελληνικός λαός με ποιούς είχε να κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια,-ακόμη και μόνος να μείνω θα συνεχίζω να το κάνω σε όλη μου την ζωη}}
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω,αν ήθελε θα τα είχε κονομήσει χοντρά πολύ χοντρά,ωστόσο αυτή την στιγμή είναι σε μια πολύ πολύ μέτρια οικονομική κατάσταση και για του λόγου το αληθές όποιος θέλει ας το ψάξει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ...Η ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ , ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΠΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΕΣ....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΕΛΛΗΝΙΚΑΡΕΣ ....ΑΛΛΑ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ...ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

8:15 π.μ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ

Ανώνυμος είπε...

8.15
Με το συμπάθειο φίλε μου αλλά θα το πώ είσαι χαμένος στο διάστημα ή δεν τον έχεις ακούσει καλά ,καλά όμως.
Για να πιστέψεις αυτά που λέει 1ον πρέπει να αφαιρέσεις τα γράσα από τα μάτια σου γιατί και εγώ γράσα είχα στα μάτι.2ον Πρέπει ναγαπάς πολύ αυτό το τόπο και να νοιώθεις Ελληνας σε όλα.
και επιγραμματικά το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η Σ.η Αργεντινή αυτο που έπαθε το έπαθε με κυβέρνηση σαν κιαυτων των αληταράδων που έχουμε τώρα.
ΑΝελέγχεις τις τραπεζες και το περα δώθε των κερδοσκοπικών κεφαλαιων,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΉΣΕΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑ υπάρχει αυτοματισμός στη οικονομία παίρνει μπροστά από μόνΗ της εφόσον υπάρχει χρήμα παράγεται πλούτος.
Αυτά μπορεί να μη σαρέσουν οπότε πήγεινε να τα πείς στα παρακάτω μαγαζια του ΓΚΙΏΡΓΚΟΥ και του ΑΝΤΩΝΗ.
΄Και τέλος τόσο αδειο κεφάλι έχεις;για να λες μπολσεβίκους και τέτοιες σαχλαμάρες; με εγκατεστειμένους γκαουλά'ι'τερ στη πατρίδα σου.ΝΤΡΟΠΉ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια μια ειλικρινη απορια θα μπορεσει να μου λυσει καποιος ?
Τι δουλεια κανει αυτος ο χριστιανος δηλαδη πως βγαζει το μεροκαματο?

Ανώνυμος είπε...

Έχει πει πως αυτό το καιρό δεν έχει κανένα απολύτως εισόδημα και ζει με τα έσοδα της γυναίκας του.
Στο "Ποντίκι" αρθρογραφεί αφιλοκερδώς.

(μη νομίζετε πως είναι κανένας αργόσχολος πλούσιος...)

Ανώνυμος είπε...

Στο Ηράκλειο όταν μίλησε είχε καταιγίδα και πιστευα ότι θα μιλούσε σε μια άδεια αίθουσα. Τελικά γινόταν το αδιαχώρητο. Κόσμος στεκόταν ακόμα και κάτω από την βροχή.
Δαγκωτό στο Δημήτρη.

Ανώνυμος είπε...

8.42
Αυτή τη στιγμή αρθρογραφεί στο Ποντίκι καιετοιμάζει να εκδώσει ένα βιβλίο αυτά ξέρω..Αλλά γιατί δεν ρώτας τον ίδιο πηγαινε το μεσημέρι στην εκπομπή του 12.30- 14.00 στο ράδιο 9επικοινώνησε με τον σταθμό μάθε και έλα να μας πεις και σε μας.
Γιατί έρχεσαι εδώ και ρώτας;Για πες μας;

Σοφία είπε...

Όπως ένας μπουφος έφερε τη καταστροφή κατά τον ίδιο τρόπο ένας Καζάκης θα φέρει την άνοιξη. Το μόνο που χρειάζεται είναι ΨΥΧΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

8:15
Φίλε μου δυστυχώς δεν πρόσεχες αρκετά όταν μιλούσε ο Καζάκης. Έδωσε απάντηση για όλα. Αν θες "δες" στο youtube τις εκπομπές του κ.Σαχίνη από το ΚΡΗΤΗ TV όπου τα είπε όλα ο κ.Καζάκης. Η πιο πρόσφατη έχει διάρκεια σχεδόν 3 ώρες. Να κάτσεις να την δείς ΟΛΟΚΛΗΡΗ. Εξηγεί ακόμα και το ¨σορτάρισμα".

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που λέτε για τον Καζάκη δέστε σας παρακαλώ το:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Επαμ Ελλας. Οργανωθειτε στις γειτονιες και συνοικιες μαζι με το Επαμ του Καζακη. Πατε στο σαιτ του Επαμ Ελλας και επικοινωνειστε με καποιον απο τα τοπικα Επαμ. Εαν στη περιοχη σας δεν εχει, ιδρυσετε εσεις ενα. Εχω γινει μελος εδω και ενα μηνα και οργανωνομαστε, γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι.

Ανώνυμος είπε...

9:12
To hellas-orthodoxy μονο λασπη ξερει να ριχνει.

Ανώνυμος είπε...

9.16
Το ξέρω ρε φίλε.Δες το όμως τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεις 9:23, αλλαξε ροτα; Ειδαν το φως το αληθινον;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΕΣ ΠΙΠΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΣΙΟΝΙΣΤΙΚΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΕΣ ΠΙΠΕΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΣΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ....ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Η ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....ΜΕ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ...ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΓΑΝΗΤΑ!!!!!!

MacGyver © είπε...

Μάνος Κακλαμάνος & Δημήτρης Καζάκης Καθημερινά στις 12:30….
http://www.radio9.gr/LivePlayer.aspx?a_id=1346
http://www.youtube.com/watch?v=HNdID4yK264&feature=uploademail

Ο Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
http://www.youtube.com/watch?v=3gnhkgIZP0g&list=PL88EAB288B7BD1EE1&index=16&feature=plpp_video
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εμενα μονο ο Καζακης με εκφραζει.

Ακουστε Ραδιο9 12:30 με 14:00, και απο το ιντερνετ μπορειτε να το ακουσετε.

Διαβαστε τα 2 τελευταια αρθρα του στο προσωπικο του μπλογκ. dimitris.kazakis.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Συνελληνες πρεπει οοι οι πατριωτες να ενωθουνε για να εχουμε αποτελεσμα πρεπει το ΕΠΑΜ το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΠΑΜΕΤ)το ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και οι ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ να γινουνε ενα για να βγαλουμε κατι. Και εννοειτε να ξυπνησουνε ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ.... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

9.42
τι να πώ φίλεμου;Εχει ο καιρός γυρίσματα;Μέχρι πριν λίγο καιρό του ρίχναν λάσπη με τον ανεμιστήρα.
Όσο για ΄τον πρώτο καταλαβαίνειςις ε;ευλογούν τα γένια τους.Δεν πειράζει.ι.

Ανώνυμος είπε...

9:44
΄Οποιος, εχει ακούσει τον Καζάκη, ξέρει, τι λέει για την ανάπτυξη. Έχει πει πολλές φορές, πως κατατερματίστηκε η παραγωγή στην Ελλάδα και πως μπορεί να ξαναρχίσει και παλι.
Τουλαχιστον, όταν λες ψέμματα για τον Καζάκη, να το κάνεις πιο καλά.

Και πού `σε; Κόψε το παραμυθάκι με τους αργοσχολους Ελληνες που δεν καταλαβαίνουν. Δεν πουλάει πια! Έχουμε ξεπεράσει το σταδιο της συνενοχής και της αυτομαστίγωσης.
Τώρα οργανωνομαστε!

Ανώνυμος είπε...

9.48
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΣΘΗΝΑΣ -ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ- ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.....ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΙΣΩΣ....ΘΑ ΔΟΥΜΕ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ....ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΗΤΑΝ....Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ....ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΥΧΡΩΝΙΟΥ Η Ο ΑΛΛΕΦΑΝΤΟΣ....Η Ο ΛΕΜΩΝΗΣ....Η Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ....ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

10.04
ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

9.44
Οταν βλέπεις γιατι εσύ ουτε βλέπεις ούτε σκέπτεσαι
Όταν λοιπόν βλέπεις ΝΑ ΣΥΓΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΜΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!.
ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

9:44 ΚΟΨΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ

Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ.
ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΛΕΕΙ, ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΛΕΝΕ Ν ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΠΑΛΙ, ΝΟΜΙΖΩ CARRY TRUST ΤΟ ΛΕΝΕ. ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛ. Ο ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ. ΛΕΕΙ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον φίλο διαχειριστή του μπλογκ
Όντωςτο προσκλητηριο ειναι γι αυτη την Παρασκευή
και η είσοδος ελεύθερη.Ψάξε το και πές μας

Ανώνυμος είπε...

ο 9:44 με τη δηλωση του στις 10:10 αποκαλυφθηκε!

`Η πληρωμενο τρολλι απο τον Χορστ Ραιχενμπαχ ειναι

ή δοσιλογο τομαρι με προπαππου κοτσαμπαση και πατερα μαυραγοριτη και συνεργατη των γερμανων.

Ετσι, ε; Οι γερμανοι θα μας ,,φτιαξουν,, οπως ο Ρεχαγκελ. Γι αυτο σε τσουζει ο Καζακης, επειδη ολα αυτα τα καταγγελει.

Ανώνυμος είπε...

10.10
φΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΌΡΕ ΑΓΎΡΤΗ ΓΥΜΝΟΣΆΣΑΛΙΑΓΓΑ.
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΛΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΛΚΕΕΙΚΑΨΙΜΟ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Οι παπαγάλοι του ΛΑΟΣ δεν έχουν βαρεθεί εδώ μέσα; Μου κάνει τρομερή εντύπωση πόσο πόλεμο του κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΗΣΜΕΝΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΚΚΟΥΔΙ...ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ...ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΩΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΑΠΟ ΕΝΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΒΛΑΧΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΚΚΔΙΟΥ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΣ ΔΕΙ ΤΙ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΠΑΝΤΑ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΝΩ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

mono me ethniko nomisma tha sproksoume tin elliniki paragogi... giati poli apla tha katastoun akriva ta isagomena

Ανώνυμος είπε...

10.47
Για δε ρε φίλε που αρχιζουν καιξυπνάνε οι Ελληνες.
Εγώ πάντως δεν ερνδιαφέρομαι να αγοράσω CAYEN PORCHE
ούτε ούτε μαρέσει το σούσι εξ Ιαπωνίας.
Προτιμώ μια χυλωμένη φασολάδα που είναι και βροντερή μαζί με ένα ξερό κρεμμύδι και μισό κιλό ρετσίνα

Ανώνυμος είπε...

9:44
Ξέρεις πολλά! λες πολλά! αλλά είσαι επιεικώς Τρόλερ.

10:11
Να αγιάσει το στόμα σου, φίλε μου. Πάνω απ όλα αυτό το χώμα και όσα χρωστάμε σε όσους μάτωσαν και έδωσαν αγόγγυστα τη ζωή τους για την Ελλάδα.

Γ.Ρ
Και να αδερφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα κι απλά. Καταλαβαινόμαστε τώρα δε χρειάζονται περισσότερα.

Ανώνυμος είπε...

Γιναμε ολοι οικονομολογοι κι εχουμε αποψη για τη δραχμη. Μοναδικο καθηκον μας ειναι α)Να αντισταθουμε σαν λαος μαζικα σε αυτη τη λαιλαπα, β) Να διεκδικησουμε περισσοτερη και πιο αμεση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ανακοπη της παγκοσμιοποιησης θα συμβει μονο με αρνηση χρεων προς κρατος-τραπεζες και συνειδητο μπουκοταζ στα προιοντα των πολυεθνικων. Ολα σχεδον τα εισαγομενα "ανταγωνιστικα" προιοντα παραγονται απο ΔΟΥΛΟΥΣ και αυτο προετοιμαζουν και για εμας...

JAZZFUNG είπε...

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Α.ΚΙ.Π. (ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ)
ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ με θεμα:
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΚΡΙΣΗ
(Εθνικη-Πολιτικη-Κοινωνικη-Οικονομικη)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΩΡΑ 18:30

http://kanapesnews.blogspot.com/2011/11/blog-post_07.html

JAZZFUNG είπε...

O φετινός εορτασμός της 38ης επετείου από την εξέγερση του πολυτεχνείου είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία τόσο για μαζική πορεία στην Αθήνα όσο και γιατί ο κόσμος με ένα σύνθημά του -«η χούντα δεν τελείωσε το ‘73»- θεωρεί ότι τα καθημερινά φορολογικά μέτρα που λαμβάνει η σημερινή κυβέρνηση στην ουσία αποτελούν τον προθάλαμο της οικονομικής καταστροφής των πολιτών αλλά και της οικονομικής υποτέλειας σε πολυεθνικές εταιρείες και ισχυρά οικονομικά κράτη.

Ανώνυμος είπε...

OΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ! Ο Καζάκης πέρα απο καλός οικονομολόγος είναι μεγάλος πατριωτης και έχει όραμα για τη Χωρα. Εχει ξυπνήσει παρα πολυ κόσμο γιατί λέει τα πραγματα με το όνομα τους. Ελπίζω το Ε.ΠΑ.Μ να ενισχυθει αρκετά ωστε να του δωθεί η δυνατότητα να επιβάλλει όρους απέναντι στο πολιτικό σύστημα. Ενα ισχυρό Ε.ΠΑ.Μ μπορει να κάνει πολλά γιατι ο χαρακτήρας του είναι καθαρά απελευθερωτικός δηλ ακριβώς οτι χρειάζεται η Χώρα αυτη τη στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μπείτε όλοι τώρα εδώ και ψηφίστε!
Βγάζουν τον Δημ. Καζάκη/ΕΠΑΜ 2ο κόμμα !!!!!!!!!!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ένας Γκαζάκης δεν φέρνει την αραβική άνοιξη χαχα
ρε παιδιά βγάλτε το αντιντπ κάντε το kazakislovers.blogspot

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...
ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ "ΚΕΝΤΡΩΟ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

1:54 μ.μ. είσαι πολύ στόκος, και τα γκαζάκια να τα χώσεις στον πάτο σου!!! χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρης Καζάκης-Πάνος Καμμένος & Σπύρος Χατζάρας πρέπει να ενώσουν τις φωνές τους...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν θελεις να γινεις Ινδος και Κινεζος σταματα να αγοραζεις τα προιοντα που παραγονται εκει απο τις πολυεθνικες που τους εχουν σκλαβους. Αυτη ειναι η μονη λυση- Ξυπνατε- Μαζικο Μποϋκοταζ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Afto einai kazakh ise kalos eilikrinis exeis sinidisi mazisou oloi tora...Kai fisika na stamatisoune oloi h Ellines na agorazoun ta proionta ton ksenon....ola..kai re paidia keros oi Ellines na eno8oun AMARIA..panta na mas xorizoun AFTOI re pedia...vasika prepoi oloi na milane metaksi tous na sizitane ta provlimata kai na vriskoune lisis'kai seprosopiko epipedo epitelous'''oi politikh exh katastrepsi poles oikogenies to kserete afto?????????BARE8IKA KAI SYXA8IKA OLOUS AFTOUS POU PSIFIZOUNE OLOUS TOUS DOSYLOGOUS TOMARIA GAMW TIS KAREKE SAS....KAI FYSIKA OLUS TOUS YPIKOOUS TOUS...................AGAPI MONO 8A SOSI TON TOPO KAI EMAS.......FREEMAN...