Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! ΤΟ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ…


…Εντέλει κλείνει όλες τις υποθέσεις φεύγοντας. Πριν από λίγο είπε για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων που συζητείται σε λίγο καιρό στην Χάγη και είπε… …ότι η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να έρθει σε συμβιβασμό για το θέμα της ονομασίας!
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ!
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντύπωση πως δεν παίρνει σοβαρά το Γουδί.

Ανώνυμος είπε...

ναι ο συμβιβασμος ειναι οτι ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΕΜΑΜΕ.. πολυ μετριοπαθες και συμβιβαστικο... ΚΑΝΤΗΝΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΝΕΝΕΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΔΙ ..

ΜΑΡΙΑ είπε...

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΛΑ

Κώστας είπε...

ποια ονομασία σοβαρά μιλάτε ? Ξέρετε πόσα προιόντα τους κυκλοφορούν στο εξωτερικό με όνομα MACEDONIA ? Το πιάνεις να διαβάσεις τι είναι κ είναι ΣΚΟΠΙΑΝΟ. Το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το δικό μας ναι.. στην ιστοσελίδα του έχει επιλογή γλώσσας "Macedonian" και φυσικά είναι η γλώσσα ΣΚΟΠΙΑΝΗ ! Βδομάδα παρα βδομάδα στήνουν κ ένα άγαλμα του Μεγα Αλέξανδρου οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. Όποιο άθλημα και να δεις "MACEDONIA" τους αναφέρει η τηλεόραση και ο κόσμος γενικότερα, Ποια ονομασία ακόμα ψάχνετε, τελείωσε αυτό το θέμα..

Ανώνυμος είπε...

Κωστακη στα @@ μας , Τα ιδια λεγατε και το 2008 που πηρατε τον π... με το βετο και ακομα κλαψουριζετε. Που ειναι το ΝΑΤΟ οεο? που ειναι η ΕΕ οεοεο. Δεν θα υπαρξει ΠΟΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΣΑΣ. Ειστε Βουλγαροι και αργα η γρηρορα θα το αποδεχτειτε. Εμεις ειμαστε ελληνες στην ελλαδα 3 χιλλιετιες και-εσεις ειστε βουλγαροι σε παραληρημα ηλικιας μερικων δεκαετιων. Απλα θα περιμενουμε ειτε να σας πρεασει ειτε να εξαφανιστειτε(η μιση χωρα σας θα γινει βουλγαρια και η αλλη μιση Αλβανια) . Δεν χανουμε ΤΙΠΟΤΕ απο αυτη την ΥΠΟΘΕΣΗ. Στρατιωτικα δεν ειστε σε θεση να μας κλασετε ουτε ενα @δι. Οικονομικα δεν χανουμε ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ. Κανονικα πληρωνετε λιμανια και εισαγωγες και τα παντα. Κανονικα αγοραζουμε επιχειρησεις και σας μαζευουμε τα φραγκα. Κανενος δεν του καιγεται καρφακι στο εξωτερικο για το οτι δεν σας αναγνωριζουμε . Ολοι αυτοι που χαζοχαιρεσαι που σας λενε "μακεδονια" ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ που δεν σας αναγνωριζουμε και σας μπλοκαρουμε(και ειδικα στην ευρωπη τους λυνουμε και το προβλημα καθως η διευρυνση ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ και οι περισσοτεροι και ισχυροτεροι δεν θελουν να συνεχιστει). Ακομα και αν καποιοι σας θελουν μεσα ειστε τοσο ασημαντοι που δεν αξιζει σε καμια περιπτωση για αυτους να δυσαρεστησουν την Ελλαδα για εσας. Δεν μας στοιχιζει τιποτε λοιπον να σας αγνοούμε και να σας μπλοκαρουμε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Αν το ζητημα "εχει τελειωσει" για εσενα, ωραια, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ αλλο. Για εμας να δεις ποσο εχει τελειωσει. Καλη ζωη.