Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η Λέσχη Bilderberg "φύτεψε" πρωθυπουγγό στην Ελλάδα - Καλώς ήλθατε στη New World Order



Σε λίγες μέρες με απόλυτα… αντικειμενικά στοιχεία τα ΜΜΕ της βαρονίας, με τα ‘πρόθυμα παπαγαλάκια τους’, θα μας παρουσιάζουν: ”Τα Θετικά Βήματα της ‘ΝΕΑΣ Διακυβέρνησης’ “. Θα κάνουν συγκρίσεις με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και θα ζητούν πολυετή παράταση της θητείας της νέας....
κυβέρνησης για το… καλό μας! Η αποστασία ‘προθύμων βουλευτών’ και από τα δυο μεγάλα κόμματα, θα είναι το επόμενο βήμα…Τις Εκλογές να τις ξεχάσουμε, θα μας κυβερνά μια κοινοβουλευτική χούντα δωσίλογων…Άλλωστε το πολιτικό σύστημα από κολοτούμπες αυτές τις ημέρες, πάντοτε για το καλό μας, άπειρες πραγματοποίησε!
Τι τον ενδιαφέρει τον Αντώνη, αυτός άλλωστε ήταν εκτός του παλαιού πολιτικού συστήματος, όπως μας λένε οι… όψιμοι θεματοφύλακες του!
Τι άλλο να πούμε;
Ότι όταν μια χώρα χρωστάει δυο φορές το ετήσιο ΑΕΠ της, που μπήκε στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχεία και με τις λαμογιές της τότε κυβέρνησης, και με τις ευλογίες των σημερινών εχθρών της που επιβουλεύονται τον πλούτο της, γίνεται Πρωθυπουργός ο Κεντρικός Τραπεζίτης εκείνης της περιόδου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι εδώ.
Βλάκας ο ΓΑΠ; Δεν νομίζω…
Έξυπνος ο Αντώνης; Δεν το είδαμε μέχρι σήμερα, ας μας το αποδείξει..!
Καλώς ήλθατε στη New World Order. Η Ελλάδα απέκτησε άλλον ένα Πρωθυπουργό Των Ελλήνων…Αυτή την φορά όχι από τους έλληνες της… διασποράς!
Στάθης Σαραφόπουλος
Οικονομολόγος, πρ Βουλευτής

Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη

4 σχόλια:

sotulis είπε...

ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ....

Ανώνυμος είπε...

Τα πλασματα αυτα τα ταϊσε χρονια η ψηφος του λαου, καλα κανουν ο,τι κανουν τωρα. Ο συνενοχος λαος δεν θα αντιδρασει ακομα και να ξεφτιλιστει τελειως και αυτο γιατι ολοι στο σπιτι τους εχουν καποιον βολεμενο απο αυτα τα πλασματα ειτε στον ιδιωτικο ειτε στον δημοσιο τομεα. Οσο ενοχοι ειναι αυτοι που στο κατω κατω τα αφεντικα τους εξυπηρετουν, αλλο τοσο ενοχος ειναι και ο "κυριαρχος λαος" που ψηφιζε χωρις να μαθαινει το ιστορικο του καθενος αγνοωντας το συλογικο συμφερον και προτασοντας παντα το "εγω" του.

Ανώνυμος είπε...

11/11/11 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ΄; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χ.ν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΟΛΟΝΩΝ.