Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

A.Mέρκελ: "Δεν προχωρά το "κούρεμα"!


Ομολογία αποτυχίας τόσο στην απόφαση αυτή καθ'εαυτή της Συνόδου των Βρυξελλών, όσο και της εφαρμογής του, τόσο από την καγκελάριο Α.Μέρκελ όσο και από τον επόμενο, όπως όλα δείχνουν, καγκελάριο Πέερ Σταίνμπρουκ: «Το κούρεμα του ελληνικού χρέους αποφασίστηκε» είπε η...
Α.Μέρκελ «αλλά τώρα διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες για την ολοκλήρωσή του»! Επίσης ο υποψήφιος για την καγκελαρία Πέερ Σταίνμπρουκ κατηγόρησε την Α.Μέρκελ ότι παίρνει "χρεοκοπημένες αποφάσεις" για την Ελλάδα. "Η πολιτική σας είναι εκτός χρόνου. Πως μπορείτε να μιλάτε για επιτυχία της συνόδου κορυφής της 27ης Οκτωβρίου, όταν κανείς δεν ξέρει τι είδους μόχλευση θα έχει το EFSF;» είπε. «Και όταν το κούρεμα του ελληνικού χρέους είναι μόνο ονομαστικά 50%, ενώ η πραγματική του αξία πέφτει στο 30%»; Βέβαια για να λέμε "και του στραβού το δίκιο", ο "Βιετναμέζος" υπουργός Οικονομικών (υιοθετήθηκε από γερμανική οικογένεια από το Βιετνάμ), ο αντικαγκελάριος Φίλιπ Ρόσλερ, o oποίος αναφέρθηκε στις εμπειρίες του από το πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα είπε τα πράγματα για την Ελλάδα με το όνομά τους, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι ξ πρόσφατή επίσκεψή του στην Ελλάδα, ήταν ένα "ναυάγιο": «Πήγα με την πρόθεση να προωθήσω ένα μεγάλο σχέδιο ανάπτυξης» είπε. «Αλλά τι ανάπτυξη μπορεί να γίνει, όταν δεν υπάρχει καν κτηματολόγιο και όταν οι Έλληνες δεν ξέρουν να οργανώσουν τις ιδιωτικοποιήσεις - χώρια οι απεργίες;» κατέληξε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο χαοτικός Έλληνας θα τους τρελάνει...ο καιρός γαρ εγγύς...

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=423500&cid=6

Υπέγραψε με τα χέρια ψηλά

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011, 15:43

Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης και έπειτα από την κορύφωση των πιέσεων που ασκήθηκαν από τους Ευρωπαίους ηγέτες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έστειλε επιστολή προς την Κομισιόν, την Ε.Κ.Τ. και το Δ.Ν.Τ., στην οποία υπογραμμίζει την αποδοχή, εκ μέρους του, του προγράμματος δανειοδότησης της 26ης Οκτωβρίου καθώς και του πλαισίου της αυστηρής εφαρμογής του.

Στην επιστολή δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης των όρων της δανειακής συμφωνίας ούτε ζήτημα ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών.

Σε ένα σημείο χρησιμοποιείται η λέξη «τροποποίηση», αλλά για δευτερευούσης σημασίας ζητήματα, ενώ σε άλλο σημείο ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι η Ν.Δ. είναι προσηλωμένη στην εφαρμογή των δεσμεύσεων της χώρας και μάλιστα «αυστηρά εντός του πλαισίου που προβλέπει το πρόγραμμα».

Ανώνυμος είπε...

... Η συνεργασία τους μέχρι τώρα ήταν άψογη. Τα "θηρία" του ιμπεριαλισμού απολάμβαναν τη συνύπαρξή τους με τις "ύαινες" της τοκογλυφίας. Συνέφερε στους κλασικούς ιμπεριαλιστές ν' ακολουθούν τις "ύαινες" και να βρίσκουν τα κράτη στα πρόθυρα του θανάτου ...Στα πρόθυρα ενός αργού και οδυνηρού θανάτου, όπου οδηγούνταν από τους ακρωτηριασμούς" και τις "αιμορραγίες" που τους προκαλούσαν οι "ύαινες". Μιλάμε για μεγάλη επιτυχία. Οι "ύαινες" τύπου Goldman Sachs "αιμορραγούσαν" μέχρι θανάτου κράτη όπως η Ελλάδα και ερχόταν στη συνέχεια το γερμανικό "θηρίο" με "δόντια" τύπου Siemens και "κατασπάραζε" το θύμα του. Οι τοκογλύφοι, για να τοκογλυφούν, παρέδιδαν εξασθένημενα τα κράτη στους εχθρούς τους.
Γιατί τώρα βρισκόμαστε σε καθεστώς τόσο ωμής σύγκρουσης μεταξύ των τόσο πετυχημένων αδερφών και συνενόχων; Γιατί συγκρούονται τα δύο στελέχη του Σιωνισμού; Γιατί συγκρούεται ο τοκογλυφικός Σιωνισμός, ο οποίος εκφράζεται από τους Εβραίους των ΗΠΑ και ο ιμπεριαλιστικός Σιωνισμός, ο οποίος εκφράζεται από τους Εβραίους της Ευρώπης και κυρίως της Γερμανίας;
Για να το καταλάβει κάποιος αυτό, θα πρέπει να γνωρίζει τι συμφέρει τον έναν κλάδο και τι τον άλλο. Το πολιτικό σκέλος του ιμπεριαλιστικού Σιωνισμού "σώζεται" από την τακτική του "κουρέματος", γιατί αποφορτίζεται σε μεγάλο βαθμό η κρίση χρέους και τα κράτη με αυτόν τον "τεχνητό" τρόπο μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν με τον επιθυμητό τρόπο. Σε αυτήν την περίπτωση τα ισχυρά ευρωπαϊκά κράτη του Βορρά —και τα οποία ελέγχονται από τους Σιωνιστές Εβραίους— θα συνεχίσουν να "καταπίνουν" τα ανίσχυρα του Νότου, ρίχνοντας διαρκώς "νερό" στον "μύλο" τους. Οι Εβραίοι, ως οι απόλυτοι σημερινοί κύριοι της Γερμανίας, της Γαλλίας ή της Ολλανδίας, θα γίνουν σε ελάχιστο χρόνο κύριοι και της υπόλοιπης Ευρώπης ...Οι νέοι Ναπολέοντες ...Αυτό, το οποίο ονειρεύεται —ακόμα κι όταν είναι ξύπνιος— ο Εβραίος Σαρκοζί.
Αυτούς εξυπηρετεί το "κούρεμα". Συντηρεί στη ζωή έναν ιμπεριαλιστικό σχεδιασμό, ο οποίος έχει δρομολογηθεί και λειτουργεί ήδη, αλλά με πολλά προβλήματα ...Έναν σχεδιασμό, όπου τα "θηρία" κατασπαράζουν τα ανυπεράσπιστα "θύματά" τους. Όλος αυτός ο σχεδιασμός όμως προϋποθέτει να είναι θύτες και θύματα "ζωντανοί". Προϋποθέτει να μην έχουμε φαινόμενα χρεοκοπιών και άρα "θανάτων". Όποιος "πεθαίνει", όχι μόνον βγαίνει από το "παιχνίδι", αλλά απειλεί να το "χαλάσει" στο σύνολό του ...Απειλεί να το "ακυρώσει" και για τους υπολοίπους. Όποιος "πεθαίνει", απειλεί να προκαλέσει "επιδημία" στην "αγέλη" και αυτό σημαίνει ότι απειλεί τους "σφαγείς" των λαών. Αυτήν τη θανατηφόρο "επιδημία" προσπαθούν να καθυστερήσουν με το "κούρεμα".

Ανώνυμος είπε...

Το "κούρεμα", δηλαδή, δίνει "ανάσες" στους "ετοιμοθάνατους" και αυτό δίνει επίσης "ανάσες" και σ' αυτούς που τους καταδιώκουν με σκοπό να τους "κατασπαράξουν". Δίνει "ανάσες" σ' αυτούς που "ψυχορραγούν", αλλά πρέπει να είναι "ζωντανοί", για να "φαγωθούν" από τα "θηρία". Δίνει "ανάσες" στα υπερχρεωμένα κράτη και αυτό είναι άκρως απαραίτητο, κυρίως για τους ισχυρούς. Δεν τα απαλλάσσει από τα χρέη ή την κηδεμονία των ισχυρών που τα λεηλατούν, αλλά ταυτόχρονα τους δίνει κάποια περιθώρια να καταναλώνουν για να συντηρούν τις παραγωγικές "μηχανές" των κρατών-θηρίων, που ελέγχουν οι Εβραίοι. Η συντήρηση αυτών των "μηχανών" είναι το ζητούμενο των "κουρεμάτων".
Τα χρήματα, δηλαδή, τα οποία ένα κράτος θα έδινε σε τόκους και σε δόσεις και τα οποία θα έμπαιναν σε τραπεζικές "τσέπες", απελευθερώνονται εξαιτίας του "κουρέματος" με στόχο να μπουν σ' αυτό που λέμε πραγματική οικονομία. Απελευθερώνονται, για να μπουν στην αγορά, ώστε να διατηρηθεί η κατανάλωση και άρα η κυκλοφορία του "αίματος" στους οργανισμούς των θηρίων. Με αυτήν την "ένεση" θα καταναλώσουν παραπάνω οι λαοί των κρατών-θυμάτων, αλλά με αυτήν την κατανάλωση θα δουλέψουν τα εργοστάσια της Γερμανίας, της Γαλλίας ή οι φάρμες της Ολλανδίας. Οι ιμπεριαλιστές "απελευθερώνουν" χρήμα, το οποίο θα το εισπράξουν σε "είδος", εφόσον θα "επιστρέψει" στα δικά τους εργοστάσια. Οι αποφάσεις, δηλαδή, οι οποίες παίρνονται από τους Σιωνιστές ιμπεριαλιστές, μπορεί να είναι σκληρές για κάποιους "αδερφούς" τραπεζίτες, αλλά είναι απόλυτα λογικές.
Με χρήματα, τα οποία θα τα στερήσουν από τις τσέπες των τοκογλύφων και των τραπεζιτών, θέλουν να "ταΐσουν" στο επίμαχο διάστημα τον "σχεδιασμό" τους. Αυτό ακριβώς είναι που αντιλαμβάνονται ως απειλή οι τραπεζίτες και άρα η άλλη πλευρά του Σιωνισμού. Η τακτική του "κουρέματος" τούς καταστρέφει, γιατί, όπως είπαμε σε άλλο σημείο, οι τράπεζές τους βρίσκονται στην κόψη του "ξυραφιού". Αν γνωρίζει κάποιος σε τι κατάσταση βρίσκεται το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, μπορεί να καταλάβει τι θέλουν οι τραπεζίτες. Θέλουν ό,τι τους συμφέρει. Τι τους συμφέρει; Να μην "κουρευτούν" καθόλου τα χρέη. Μα αυτό —θα πει κάποιος— τούς απειλεί και τους ίδιους, γιατί, αν τα χρέη γίνουν μη διαχειρίσιμα και τα κράτη χάσουν τον έλεγχο των χρεών τους, θα οδηγηθούν στη χρεοκοπία και θα καταστραφούν μαζί τους και οι τραπεζίτες ...έτσι κι αλλιώς. Αυτό είναι κάτι που ισχύει, αλλά στο περίπου.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζουν οι πολιτικοί Σιωνιστές ότι, αν βάλουν τους τοκογλύφους να "πληρώσουν" ένα μέρος της ελληνικής κρίσης, απαλλάσσονται οι ίδιοι από την "πίεση" της απειλής της κατάρρευσης των ομοιοπαθών κρατικών συστημάτων. Από την άλλη πλευρά γνωρίζουν οι τραπεζίτες ότι ο πολιτικός Σιωνισμός απειλείται —εξίσου με τους ίδιους— από τις χρεοκοπίες των τραπεζών, αλλά γνωρίζουν ότι σε μια οριακή κατάσταση για την επιβίωσή του είναι σε θέση να βάλει τα κράτη να τις χρηματοδοτήσουν ...Να τις χρηματοδοτήσουν εις βάρος των κοινωνιών τους.
Αυτό είναι το διακύβευμα. Ποιος θα χρηματοδοτήσει πρώτος την κρίση, ώστε να καθυστερήσει έστω και για λίγο την επερχόμενη κατάρρευση. Αν τη χρηματοδοτήσει ο πολιτικός Σιωνισμός, είναι θέμα χρόνου να "πεθάνει", γιατί τα κοινωνικά προβλήματα θα διαλύσουν όλες τις "βάσεις" τους και κυρίως την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν τη χρηματοδοτήσει ο τοκογλυφικός Σιωνισμός, είναι επίσης θέμα χρόνου να "πεθάνει", γιατί είναι έτσι δομημένο το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, που θα καταρρεύσει. Σε μια τέτοια περίπτωση η ζημιά θα ξεκινήσει από την Ελλάδα και μέσα σε λίγες ημέρες θα "περάσει" την Ευρώπη και θα φτάσει έξω από την "πόρτα" της FED. Αυτό δεν το αντέχουν οι ατλαντιστές κυρίως τοκογλύφοι των "Αγορών" και γι' αυτό αντιδρούν.
Το ενδεχόμενο της οριστικοποίησης αυτής της συμφωνίας ήταν αυτό, το οποίο πανικόβαλε τους τοκογλύφους και γι' αυτόν τον λόγο προσπάθησαν να τη σταματήσουν. Γι' αυτόν τον λόγο έπαιξαν ως τελευταίο τους "χαρτί" τον ηλίθιο Εβραίο από την Ελλάδα ...Το "πουλέν" του Σόρος ...Τον "αργόστροφο" γιο της φίλης του Σόρος Μαργαρίτας. Η πρόταση του Παπανδρέου δεν ήταν "πυροτέχνημα" ...Δεν ήταν πολιτικός "ελιγμός". Πραγματικά είχαν σκοπό να οδηγήσουν την Ελλάδα σε δημοψήφισμα για τη συμφωνία. Γιατί; Για να την ακυρώσουν. Ήταν σίγουροι ότι θα την ακύρωναν, αν έφτανε στο δημοψήφισμα. Γνωρίζοντας το μίσος των Ελλήνων για τον Παπανδρέου, ήταν σίγουροι ότι θα αρκούσε να τους προτείνει κάτι, για να ψηφίσουν το ακριβώς αντίθετο.
Αυτό το "παιχνίδι" των Σιωνιστών τοκογλύφων το αντιλήφθηκαν γρήγορα οι Σιωνιστές πολιτικοί και γι' αυτόν τον λόγο εξοργίστηκαν με τα πρόσωπα που τη μεθόδευσαν.

Από το άρθρο τού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ Ποιοι “έφαγαν” τον Γιωργάκη;

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/11/trapeziko-dimopsifisma.html

Ανώνυμος είπε...

Μία σ α τ α ν ι κ ή σκευορία καί πάλι εξυφαίνεται,κατά τού
Ελληνικού λαού!
Πολιτικοί μέσα ενημέρωσις,Ο Λ Α
Βυσοδομούν,υπέρ τής
Νέας επαχθούς σ κ λ α β ι άς!
Η υπογραφή φ α ν τ ά ζ ε ι Ω Σ Σ.Ω.Τ.Η.Ρ.Ι.Α,
Ενώ πρόκειται για το Π Ω Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΕΦΕΡΘΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤ3!!!
-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΟΥΛΟΠΑΡΙΚΩΝ Ε Ι Π Ε!!!!!!!
-ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ!
=ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Α Θ Λ Ι Α ..Ο Ρ Γ Α Ν Α,
ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,
ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ!!!!
-ΟΙ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
Β Λ Ε Π Ε Ι ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
-Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ,Ε Ξ Ω ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!!
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,
[ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΩ ΧΡΗ/ΡΙΟΥ ΤΑ 200 δις,
ολα ηταν ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ].
-Δ Ε Ν ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ!
-Δ Ε Ν ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ Σ Κ Λ Α Β Ι Α!!
-ΣΤΟΝ Α Γ Υ Ρ Ι Σ Τ Ο ...Ο Λ Α ...ΤΑ ...
Χ Α Μ Ε Ρ Π Η ...Υ Π Ο Κ Ε Ι Μ Ε Ν Α
ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

FILE MOY 9.09
ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΔΗΛ!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ Α Π Α Ι Τ Ε Ι
ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ!!!!
ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΕΙΑ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!!