Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Συλληψη 6 μελών του Δεν πληρώνω. ΟΛΟΙ ΣΤΟ Α.Τ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΩΡΑ!


Φίλοι συναγωνιστές 6 άτομα απο το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έχουν συλληφθεί  από 2 διμοιρίες των ΜΑΤ και βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, μετά΄άπο δραση μας στην ΔΕΗ.

Παρακαλουμε όσοι μπορουν να προσέλθουν ΑΜΕΣΑ για υποστήριξη και συμπαράσταση.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972904666, 6932251011.

Α.Τ Καλλιθεας Αττικης, Λασκαρίδου 44, 17676
,


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι νομοί ισχύουν για όλους ακόμη και για τους αριστερούς όσο παράξενο και αν ακούγεται.

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΙ ΚΟΦΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΡΕ 3:21

Ανώνυμος είπε...

GIA TON 3:21
TROS KALA APO TO YSTERIMA TON POLITON KAI GI AYTO
YPHRETEIS TO SYSTHMA?

ANTE NA XA8EIS, EISAI ASTEIOS

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΝΤΙ-ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΣΤΟ Τ.Α., ΟΧΙ ΕΞΩ, ΜΕΣΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

αφού ο 3.21 και ο 3.54 είναι με την κυβέρνηση,αφήστε τους ,με δωσίλογους θα ασχολούμαστε
αφήστε τα παιδιά, θέλουν να πληρώσουν το ΔΝΤ

Ανώνυμος είπε...

άντε πάλι τα μπατσόφιλα τσιράκια του λΑΟΣ στα σχόλια,τι θα κάνουμε με αυτούς,δεν έχουν ψόφο βρε αδερφέ,φιλάρες στον μπουμπούκο
κοιτάξτε μόνο μη σας βρει κανένας αληθινός εθνικιστής και σας αλλάξει την παναγία

Ανώνυμος είπε...

25 Νοεμβρίου 2011 3:54 μ.μ. εισαι ΓΤΠ (για τον π......) αντι-Ελληνας εισαι εσυ προβατο που μασας οτι σου δινουν....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά κάντε τον αγώνα σας. Μαζί σας 100% αλλά όταν προσπαθείτε να ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ στον κοσμάκη που κάθεται στις ουρές τι θα κάνει τοτε εναντίον σας 100%. Η γιαγιά που κάθεται στην ουρά το νιώθει σας υποχρέωση. Δεν είναι απαραίτητο οτι στηριζει την κυβερνηση ή οτι καταλαβαινει απο NWO. Απλα πιστευει οτι ετσι θα σωσει την χωρα της. Τόσο απλό. Και όσο ηρωική μπορεί να χαρακτηριστεί η δράση σας όταν τα βάζετε με αυτον τον κόσμο τοτε ειστε το ιδιο με την κυβερνηση.

Ανώνυμος είπε...

4:37 αυτα ειναι βλακειες που λες.Η γιαγια νιωθει να ειναι υποχρεωση της να της ρουφανε το αιμα και την ζωη; πιστευεις οτι νιωθει ωραια να ξοδευει ολη της την συνταξη(αν εχει ακομα) στα χαρατσια και στα μετρα που της επιβαλλουν; μαλλον το μονο που κανεις ειναι να βλεπεις τηλεοραση ολη μερα και να τρως οτι σου δινουν.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε, τα ακροαριστερά κινήματα έχουν παράξενη αντίληψη της Δημοκρατίας.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=107655

Στα χέρια ήρθαν μέλη της κίνησης «Δεν πληρώνω» με τους πολίτες που πήγαν να πληρώσουν το «χαράτσι» στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καλλιθέα.

Οι διαπληκτισμοί ξεκίνησαν όταν τα μέλη της κίνησης προσπάθησαν να εμποδίσουν την πληρωμή των λογαριασμών με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο που στέκονταν υπομονετικά στην ουρά.

Ανώνυμος είπε...

ρε αντε να ψήσετε κάνα αυγό ,... ακόμα ασχολείστε με πολιτικές ιδεολογίες... φυτέψτε καμιά ντομάτα...

Ανώνυμος είπε...

μην ειστε νομολαγνοι!!!!!!!!!!!
οι νομοι γεννιουνται για να υπηρετουν το δικιο...

Ανώνυμος είπε...

Η χούντα έχει χάσει την ψυχραιμία της με την άρνηση πληρωμής των χαρατσιών. Αποτυγχάνει και ο ψυχολογικός πόλεμος "όλοι πληρώνουν", "το 80% πληρώνει" και άλλα παρόμοια. Από μένα θα πάρουν τ'αρχίδια μου. Έχω να πληρώσω και δεν πληρώνω.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ
ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστος 6.11!!μη τσιμπατε ρε σε οτι σας πλασαρουν,οσον αφορα τους φιλοκυβερνητικους που σχολιασαν ,πολυ απλα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ!!!!!!

AKENATON είπε...

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 100..........ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΑΠΕΜΑΚΡΥΝΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΛΙΓΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ayto ακριβώς θέλουν εμφύλιο να το ξέρετε ,μην μασάτε αφήστε τους να πληρώσουν ,αφού αυτό αισθάνονται ας πληρώσουν !!!! δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε άλλωστε αυτο το σύστημα θα έχει υποστηρικτές πολλούς και μάλιστα φανατικούς. Λυπάμαι αλλα έτσι είναι η αλήθεια. Ας παλέψουμε εμείς μόνοι μας με το δικό μας τρόπο ας υποστηρίξουμε αυτούς που δέν πληρώνουν τα χαράτσια τους και εκεί θα δωθεί μάχη μεγάλη.Τωρα θα αρχίσουν τη προπαγάνδα για το κίνημα παντού τους δώσατε τροφή. Το σύστημα θα πέσειι θέλουν δεν θέλουν πλέον ,η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια δραμα μενω αν ημουν εκει σιγουρα θα ερχομουν αθηναιοι εσεις τωρα αναλαμβανετε βοηθηστε τους συμπατριωτες μας

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, οι φασίστες είναι φασίστες. Ότι και να κάνει κανείς, πάντα σκατά θα έχουν στη γκλάβα τους. Μην ασχολείσθε με τα ρεμάλια.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυνατον ορισμενοι να πιστευουν οντως οτι υπηρξαν διαπληκτισμοι με απλους πολιτες; ή οτι τραμπουκίστηκαν οι αθωοι πολιτες που πετουσαν τη σκουφια τους για να πληρωσουν το 20πλασιο απο αυτο που μπορει να αντεξει η τσεπη τους?
Ειμαστε μονο στην αρχη.. Λες και δεν ξερει κανεις μας από ποιες πηγες φτανουν οι πληρφοριες στα ΜΜΕ, και στα δικαστηρια.. Βαλτα ανθρωπακια που κατηγορουν ατομα πασης ηλικιας που παλευουν για τα κεκτημενα ολων μας..
Το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" δεν ειναι ενα ματσο αγριοσκυλων που δειχνει τα δοντια του σε ολους οσοι του αντισταθουν, ξερουν πολυ καλα ποιοι ειναι εναντια τους και επισης η μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου ενστερνιζεται πληρως τα πιστευω τους.
Ας σταματησουν επιτελους οι βολεμενοι απο τα μεγαλα κεφαλια να πιστευουν οτι θα εχουν αυτη τη μεταχειριση ες αει.
Οι συλληψεις που εγιναν την Παρασκευη ειναι μεθοδευμενες και στοχος ηταν να γινουν οσες πιο πολλες μπορουσαν. Ντροπη στα ΜΑΤ και στους καλοθελητες που τα καλεσαν και τα ενισχυσαν.