Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΜΠΤΩΣΗ Ή ΦΡΙΚΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ;


ΤΟ 666 ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!
Τι έχετε να μας πείτε κ. Παπαδήμο γι' αυτό;
υσικά, μπορούν κάποιοι να πουν ότι πρόκειται για "συνωμοσιολογία", να ειρωνευτούν για "Ελλοχίμ" και...Λιακόπουλο κλπ!

Σαν πολλές "συμπτώσεις" δεν μαζεύτηκαν;


Αρχικά το θεωρήσαμε κι εμείς υπερβολικό: Όμως, αν απομονώσετε τα τρία βέλη (;) του σήματος, σχηματίζουν 3 εξάρια, δηλαδή τον αριθμό του Θηρίου, σύμφωνα με την Αποκάλυψη!

Αυτόν (τον Σατανά) προσκυνάς, νέε "εθνοσωτήρα" μας;

Αυτος θα μας...σώσει; Ο τρισκατάρατος Διάβολος;

Περιμένουμε εξηγήσεις. Μέχρι τότε, όπως έχουμε ξαναγράψει, εμείς πιστεύουμε πως μόνο με τον Χριστό θα έρθει η πραγματική σωτηρία!

Αλλά πού να το καταλάβουν αυτό οι τρόφιμοι επιτροπών, λεσχών, στοών και διάφορων άλλων "ιδρυμάτων"!
πηγηγ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ? ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ . ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ . ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ε; ΜΕ ΘΕΩΡΗΤΕ ΒΛΑΚΑ , ΓΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .ΤΙΠΟΤΑ ΝΑΔΑ ΝΙΕΤ.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν είναι σύμπτωση.Είναι ξεκάθαρο πλέον οτι η χώρα παραδόθηκε σε στρατιωτάκια της λέσχης Μπίλντεμπέργκ που θα εφαρμόσουν τις εντολές του μεγάλου τους αρχηγού του Εωσφόρου.Το θέμα είναι οτι οι αυτοί οι σιχαμένοι τον υπηρετούν τυφλά και έχουν πλήρη συνείδηση για όσα αποφασίζουν.

Ανώνυμος είπε...

καθολου συμτωση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΣΑΠΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΒΑΘΟΣ(ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ), ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ Κ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΑ - ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΞΥΠΝΑΤΕ

ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Βρείτε και το σηματάκι του αμκα μια από τα ιδια

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν είναι σύμπτωση.
Το σχέδιο του Θεού εκτελείται !!!!!!!

sotulis είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΛΟΥΤΙΣΑΜΕΝ
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ?
ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΕΔΩ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ... ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ
ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ- ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤΑΜΑΝΘΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

1 Καὶ ἐστάθην ἐπὶ τὴν ἄμμον τῆς θαλάσσης· καὶ εἶδον ἐκ τῆς θαλάσσης θηρίον ἀναβαῖνον, ἔχον κέρατα δέκα καὶ κεφαλὰς ἑπτά, καὶ ἐπὶ τῶν κεράτων αὐτοῦ δέκα διαδήματα, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ὀνόματα βλασφημίας. 2 καὶ τὸ θηρίον ὃ εἶδον ἦν ὅμοιον παρδάλει, καὶ οἱ πόδες αὐτοῦ ὡς ἄρκου, καὶ τὸ στόμα αὐτοῦ ὡς στόμα λέοντος. καὶ ἔδωκεν αὐτῷ ὁ δράκων τὴν δύναμιν αὐτοῦ καὶ τὸν θρόνον αὐτοῦ καὶ ἐξουσίαν μεγάλην· (ΑΠΟΚ.13,1-2)

Ανώνυμος είπε...

ελεος και αν τα γυρισεις απο κατω προς τα πανω τα τρια βελακια με αριστερη κατευθυνση δημιουργουν τον τριψηφιο αριθμο 9, σοβαρευτειτε....

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο ο φιλος 1.38