Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ '41!



Απόσπασμα απο το βιβλίο «Αιγαιατικές καταιγίδες» του σκοπιανού ΒΑΓΓΕΛ ΑΓΙΑΝΟΦΣΚΗ-ΟΤΣΕ (το βιβλίο εκδόθηκε στα Σκόπια το 1975 με την αφιέρωση "Σε όλους τους πολεμιστές και μαχητές που έδωσαν τις ζωές τους για τα δικαιώματα και την ελευθερία του Μακεδονικού λαού στην Αιγαιακή Μακεδονία") αποκαλύπτει πλήρως τον.... ρόλο και την συνεργασία των κουκουέδων του "ΕΑΜ- ΕΛΑΣ" με τους γυφτοσκοπιανούς! Μην έχετε καμία απολύτως αμφιβολία ότι θα ίδια ακριβώς επιχειρούν και σήμερα να στήσουν. Το απόσπασμα διαβάστε το με προσοχή:
"Στις 27 Σεπτεμβρίου το 1941 δημιουργήθηκε το Εθνικό Απελευθερωτικό Mέτωπο της Ελλάδος (Ε.Α.Μ.), μετά από την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των Κ.Κ.Ε, ΕΛΔ και ΑΚ. Λίγο αργότερα δημιουργήθηκε η οργάνωση του ΕΑΜ και στην πόλη (της Έδεσσας), ΌΠΟΥ ΕΝΤΑΧΤΗΚΑΝ ΌΛΟΙ οι κομουνιστές και πατριώτες, που δήλωσαν έτοιμοι να πολεμήσουν τον εχθρό για την απελευθέρωση της χώρας. Η αντίσταση ενάντια στον κατακτητή, στην Έδεσσα και τα περίχωρα της, μεγάλωνε μέρα με τη μέρα και εκδηλώνονταν μέσα από διάφορες δράσεις κατά της παρουσίας του εχθρικού στρατού.
Με τη συνεργασία της ελληνικής αστυνομίας, η Γκεστάπο πήρε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη κομουνιστική δράση, σε αυτή την περιοχή..
Εκείνο τον καιρό στη πόλη, είχαν έρθει διάφορα ύποπτα στοιχεία από το εσωτερικό της Ελλάδος, με σοβινιστική διάθεση προς τους Σλάβους, άλλα ήρθαν και διάφοροι συνεργάτες του εχθρού από τη Βουλγαρία, οι οποίοι είχαν μίσος και έχθρα για το μακεδονικό και τον ελληνικό λαό.
Ως περιφερειακός διοικητής στην Έδεσσα, είχε έρθει ο Γεώργιος Δεμενόπουλος, έλληνας από τη παλιά Ελλάδα, ο οποίος τον καιρό της δικτατορίας του Μεταξά ήταν διευθυντής της Επιτροπής Αμύνης. Με τη βοήθεια των συνεργατών του: Κούφου, Σπιριδόνη,Φωτιάδη, Γερίμτσε, Κούτρα και άλλους, άρχισε η αντιμακεδονική καμπάνια και οι διωγμοί των Μακεδόνων πατριωτών.
Αυτές οι γκρεκομανιακές πράξης, ορισμένων αντιπροσώπων της κυβέρνησης, τις χρησιμοποιούσαν διάφοροι βουλγαρόφιλοι από τα μέρη αυτά και έστελναν ειδικές αντιπροσωπείες στη Σόφια με παράκληση στη βουλγαρική φασιστική κυβέρνηση να προστατέψει τους Βούλγαρους, από τη πίεση της ελληνικής τρομοκρατίας. Ζητήθηκε αυτή η περιοχή να μπει υπό βουλγαρική διοίκηση, όπως είχε γίνει με το ανατολικό μέρος της Αιγαιακής Μακεδονίας.
Οι κλοπές του εχθρικού στρατού γίνονταν όλο και συχνότερες, ο λαός πάλευε για την επιβίωση του. Παντού, στις μεγάλες πόλεις, υπήρχαν εικόνες φοβερές: κορμιά γυναικών, παιδιών, γέρων…. πεσμένα, νεκρά, από πείνα και αρρώστιες. Αυτές ήταν ανατριχιαστικές εικόνες, χαρακτηριστικές σε όλη τη χώρα.
Αυτή τη δύσκολη κατάσταση, οι κατακτητές και οι υπηρέτες τους προσπαθούσαν, στην Αιγαιακή Μακεδονία, να την χρησιμοποιήσουν για δικούς τους σκοπούς. Οι γκρεκομανείς και οι βουλγαρόφιλοι, στενά δεμένοι με τους Γερμανούς, ο καθένας από την σκοπιά του, με μελετημένη προπαγάνδα, εκβίαζαν το πεινασμένο μακεδονικό λαό, καταφέρνοντας να πάρουν ορισμένους μαζί τους, ενισχύοντας τους με φαγητό και ρούχα. Η βουλγαρική πλευρά έφτασε στο σημείο να φέρνει βαγόνια με σιτάρι και να το μοιράζει σαν ‘’αδελφική βοήθεια’’ στο πεινασμένο λαό. Μετά έκανε εκδηλώσεις για να δείξει τη μεγάλη φροντίδα για τα αδέλφια της. Η αλήθεια όμως ήταν άλλη: τα περισσότερα βαγόνια κατέληγαν στους βούλγαρους αντιπροσώπους, οι οποίοι πουλούσαν το σιτάρι, στη μαύρη αγορά, στους εμπόρους.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ (ΜΑΟ)

Στις αρχές του 1942 στη Ελλάδα, εκτός από τη δράση του Κ.Κ.Ε, παρουσιάστηκαν μερικές εθνικιστικές οργανώσεις, με διάφορα ονόματα, λέγοντας ότι είναι υποστηρικτές του ελληνικού λαού, κατά της φασιστικής τυραννίας. Αυτές, ζητούσαν ενότητα και αλληλοϋποστήριξη στο πόλεμο ενάντια στον εχθρό, αλλά σκοπό είχαν να αποτρέψουν το ελληνικό απελευθερωτικό κίνημα, και να παλέψουν το Κ.Κ.Ε, το ΕΑΜ, και το ΕΛΑΣ.
Τον Απρίλη του 1942 οι Μακεδόνες κομουνιστές από την Έδεσσα, πραγματοποίησαν σύσκεψη όπου συζητήθηκε ως βασικό θέμα: η θέση και ο ρόλος των Μακεδόνων κομουνιστών και αντιφασιστών, την πορεία του αντιφασιστικού αγώνα των Μακεδόνων σε σχέση με την παράξενη συμπεριφορά του Κ.Κ.Ε για τις μακεδονικές προσδοκίες, και ειδικά για την κατάσταση της φοβερής εθνικιστικής ελληνικής και βουλγαρικής προπαγάνδας.
Τη σύσκεψη άνοιξε ο Βανγκέλ Αγιάνοβσκι ο οποίος εισηγήθηκε την πρόταση αυτή. Αυτός επιδίωξε να δημιουργηθεί ξεχωριστή μακεδονική αντιφασιστική οργάνωση η οποία θα διοικούσε τον μακεδονικο λαο στον πόλεμο, σε αυτήν την περιοχή. Εξηγώντας τις υποχρεώσεις και τους στόχους της οργάνωσης, αυτός υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός πολεμάει κάτω από τη σημαία των ΕΑΜ, ΕΔΕΣ, ΕΚΚΆ και ΉΒΕ. Ο μακεδονικός λαός συμμετείχε κανονικά σε αυτόν τον πόλεμο, ενώ οι Μακεδόνες κομουνιστές, υπό τη διοίκηση του ΚΚΕ, οργάνωναν τον λαό στο πόλεμο ενάντια στον εχθρό.
Αλλά σε αυτό το κοινό πόλεμο, ο μακεδονικός λαός δεν έβλεπε καμιά εγγύηση για την εξασφάλιση των εθνικών δικαιωμάτων του. Πολλές εθνικιστικές οργανώσεις άπλωναν βαθιές ρίζες στην Αιγαιακή Μακεδονία, καταπιέζοντας σκληρά τους Μακεδόνες.
Η Ελληνική και η Βουλγαρική προπαγάνδα πίεζαν δυνατά, μέχρι και βίαια, το μακεδονικό λαό για να τον κερδίσουν και να τον πάρουν με το μέρος τους.
Γιατί και για ποιόν πολεμούσε ο μακεδονικός λαός σε αυτόν το πόλεμο; Υπάρχει μια μοναδική απάντηση που εκφράζει τη συμμετοχή του σε αυτόν: η αντιφασιστική μάχη του μακεδονικού λαού αλλά συγχρόνως αποτελούσε γι αυτόν και εθνο-απελευθερωτικό αγώνα, καθοδηγούμενο από τις αιώνιες εθνικές ιδέες, υπό τη διοίκηση Μακεδόνων κομουνιστών, κάτω από την δική τους εθνική σημαία.
Για το λόγο αυτό, δημιουργήθηκε η Μακεδονική Αντιφασιστική Οργάνωση (ΜΑΟ), η οποία ενίσχυσε το αντιφασιστικό μέτωπο σε αυτήν την περιοχή της Αιγαιακής Μακεδονίας, επιστρατεύοντας τον μακεδονικό λαό στις πρώτες γραμμές, σε αυτόν το πόλεμο.
Με αυτές τις προϋποθέσεις, μετά τη νίκη κατά της φασιστικής Γερμανίας, ο μακεδονικός λαός θα έπρεπε να είναι ισότιμος συνομιλητής και συνέταιρος, με δικαίωμα στην επιλογή της μοίρας του και στην ολοκλήρωση των αιώνιων ιδεών. Την ιδέα για τη δημιουργία Μακεδονικής Αντιφασιστικής Οργάνωσης, οι Εδεσσαίοι κομουνιστές για πολύ καιρό την είχαν μέσα τους. Αυτή ήταν παρούσα στις καθημερινές τους πράξεις και υπήρχε έντονη η αίσθηση, οι μακεδονικές επιδιώξεις να μετατραπούν σε οργανωμένη δράση, με καθορισμένους στόχους. Γι’ αυτό και την πρόταση για μια τέτοια οργάνωση οι Μακεδόνες κομουνιστές την δέχτηκαν με ενθουσιασμό.
Οι παρόντες, στο τέλος, έλαβαν τις εξής αποφάσεις: Η Μακεδονική Αντιφασιστική Οργάνωση ανήκει στο μακεδονικό λαό, αυτής της περιοχής της Αιγαιακής Μακεδονίας, η οποία, εκτός από τον αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τη Γερμανική, Ιταλική και Βουλγαρική κατοχή, πολεμάει και για την εφαρμογή των εθνικών δικαιωμάτων του. Από τους παρόντες στην σύσκεψη, εκλέχτηκε Νομαρχιακό Συμβούλιο με πέντε μέλη και αργότερα αυτό ενισχύθηκε (σε Νομαρχιακή Επιτροπή) με έντεκα μέλη. Η ΜΑΟ θα λειτουργούσε στα πλαίσια του ΚΚΕ διότι την αποτελούσαν μέλη αυτού του κόμματος, οι οποίοι θα υλοποιούσαν τους στόχους της. Αυτή η οργάνωση θα ήταν μέρος του αντιφασιστικού μετώπου της Ελλάδας δηλαδή το ΕΑΜ. Ειδικοί καθοδηγητές της ΜΑΟ θα έφευγαν στα γύρω χωριά και θα δημιουργούσαν τοπικές οργανώσεις. Τέτοιες, θα δημιουργούνταν και σε διάφορα μέρη της πόλης και στα εργοστάσια.
Η Μακεδονική Αντιφασιστική Οργάνωση θα έπρεπε να εκδώσει δική της εφημερίδα, το ‘’Κόκκινο αστέρι’’, και στην επικεφαλίδα της θα τυπώνονταν ένα κόκκινο αστέρι. Η εφημερίδα θα τυπώνονταν με Ελληνικά γράμματα (δεν υπήρχαν γραφομηχανές με Κυριλλικά γράμματα) αλλά τα άρθρα θα ήταν στα Μακεδονικά.
Στο νέο Νομαρχιακό συμβούλιο της ΜΑΟ μπήκαν οι: Άνγκελ Γκάτσοβ-έμπορος, Ρίστο Κορντάλοβ-εργάτης, Ντίνι Παπαγιάνκοβ-αγρότης, Βάνι α.-δάσκαλος και Βανγκέλ Αγιάνοβσκι-εργάτης και ο οποίος ήταν και Γραμματέας της ΜΑΟ"..."

πηγή

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντι νέα τάξη είναι προφανής ο αντικομμουνισμός σου,όχι μόνο από αυτό το άρθρο που συσχετίζεις τις τότε εποχές πριν την Γιάλτα που ακόμα δεν είχαν καταλήξει οι μεγάλες δυνάμεις για το που θα πάει το οικόπεδο Ελλάδα
,αλλά και με άλλα άρθρα σου
και δεδομένου ότι στηρίζεις και ΛΑΟΣ,να κάνω μια ερώτηση πόσα σας χώνει ο Καρατζαφέρης;
Σας έχουν καταλάβει και άλλοι παιδιά ρόμπα έχετε γίνει

γιατί δεν μας λέει ο στόχος (του οποίου άρθρο αναρτήσατε) για τις ναπάλμ που έριχναν οι αμερικανοί σε συνεργασία με τον εθνικό στρατό στον εμφύλιο στους κομμουνιστές και κάψανε πόσα χωριά στον Γράμμο
Οι ναπάλμ πρώτα δοκιμάστηκαν στην Ελλάδα,πριν την Κορέα από τους πατριώτες αντικομμουνιστές χαχα ,
α ρε ξεφτίλες που αγγίζετε τόσο ευαίσθητα θέματα για την τότε εποχή μονομερώς

Να θυμάστε τον στόχο όταν είχε πρωτοσέλιδο για τον Καζάκη και το μόνο που έλεγαν ήταν ότι ήταν πρώην κνίτης και τον απαξίωναν με λίγα λόγια ,του έκαναν τρομερό πόλεμο ,γι αυτό τι να μας πει και ο φανατισμένος στόχος με τον κιτσαρία πατριωτισμό του


Κρίμα για το blog σας ,κουβέντα για το ότι μόνο το κκε είπε για μονομερή διαγραφή χρέους και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα ,ΜΟΚΟ κάνετε και σεις λαμόγια
μόνο ότι ο Βελο αρνήθηκε υπουργείο λέτε να τον βγάλετε λάδι

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά κρίμα για το άρθρο σας.
Αυτή τη στιγμή χωριζόμαστε σε αντιστασιακούς και γερμανοτσολιάδες προδότες και όχι πια δεξιούς και αριστερούς...κρίμα γιατί με τέτοιου είδους άρθρα ανήκετε στους δεύτερους.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σας φίλοι 5.51 και 5.38
ή είσαι ενάντια στα μνημόνια-συμβάσεις ή υπέρ τους,έτσι έχουν τα πράγματα,εκτός και αν θέλετε να μας πλασάρετε ως αντιμνημονιακούς αυτούς που ψήφισαν μνημόνιο και τώρα είναι ενάντια στη νέα κατοχή,τι υποκρισία και τι έλλειψη ακεραιότητας από μερικούς
ΚΡΙΜΑ γιατί σας πρότεινα και σε άλλους να σας διαβάζουν ,ευτυχώς που δεν μασάνε όλοι κουτόχορτο όπως βλέπω

Ανώνυμος είπε...

οι μάσκες πέφτουν ΑΝΤΙ-ΝΕΑ για όλους σας

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ ηταν είναι και θα είναι το κόμμα εγκλήματος και προδοσίας

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδιά τα βάλατε με το blog;
Αφού το λέει καθαρά ότι το άρθρο είναιΑπόσπασμα απο το βιβλίο «Αιγαιατικές καταιγίδες» του σκοπιανού ΒΑΓΓΕΛ ΑΓΙΑΝΟΦΣΚΗ-ΟΤΣΕ (το βιβλίο εκδόθηκε στα Σκόπια το 1975 με την αφιέρωση "Σε όλους τους πολεμιστές και μαχητές που έδωσαν τις ζωές τους για τα δικαιώματα και την ελευθερία του Μακεδονικού λαού στην Αιγαιακή Μακεδονία".
Δεν θα ξεκινήσουμε τώρα ανατροπή με νέο εμφύλιο.
Σημειώσατε χ ,εφόσον ισχυρίζεσθε ότι έγιναν λάθη και από τις δυό μεριές.Η ιστορία ειπώθηκε με διαφορετικό τρόπο που βόλευε για να συστρατευτούν οι αντίστοιχες δυνάμεις.
Η δράση του ΚΚΕ στα σημερινά δρώμενα όμως δεν μας πείθει.Και σε τελευταία ανάλυση ο Καζάκης λέει για την επιστροφή στην δραχμή άπό την είσοδο μας στο ΔΝΤ,αλλά ποιός τον άκουγε;
Και δεν μας είπατε ,για το δημοψήφισμα γιατί η θέση του ΚΚΕ ήταν΄ΟΧΙ;
Αυτό από μόνο του δεν δείχνει ότι συστρατεύτηκε ατύπως στην λαίλαπα της ΝΤΠ και της νέας κατοχής?

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ άνετα στις επόμενες εκλογές
κρίμα αντι-νέα για την ανάρτηση αυτή,αλήθεια γιατί ποτέ δεν έχετε αναρτήσει για την λευκή τρομοκρατία μετά την Βαρκιζα και την συνεργασία εθνικού στρατού με τους αμερικάνους;
Δεν σας συμφέρει ε;
Τελικά το blog ανήκει στην ακροδεξιά ,τόσο βλαμμένοι είστε
θα μας παρουσιάσετε πατριώτες τους σύγχρονους ταγματασφαλίτες
7.24 δεν είμαι κομμουνιστής αλλά το κκε είχε πει όχι και στο Μαάστριχ αλλά ποιός το άκουγε,τότε θέλατε όλοι Ευρώπη,
όπως Ευρώπη θέλει και ό Μπουμπούκος και το συνάφι του ,ουστ ρε ευρωλιγούρια


Ο Στόχος νομίζει ότι πατριωτισμός είναι να κουνάς την σημαία, α ρε ζώα, πως να πάει μπροστά η Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΑΜ

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΑΣ ,ΑΘΆΝΑΤΟΙ ,δεν σας ξεχνάμε

Με το τουφέκι μου στον ώμο σε πολείς κάμπους και βουνά ......

Γεία σου Άρη αληθινέ πατριώτη ,πόσο δίκιο είχες που δεν παρέδωσες τα όπλα
τώρα η χώρα πέρασε από τους άγγλους που στηρίξανε τον παππού του Γιωργάκη, στους αμερικάνους με τον πατέρα του και έμεινε πάντα προτεκτοράτο ,τι να κάνουμε μερικοί δεν γνωρίζουν ιστορία για να κατανοήσουν τις τότε καταστάσεις

Ανώνυμος είπε...

O,τι νάναι.Το σήμα κατατεθέν του ΚΚΕ είναι να απαντούν σε ερώτηση με απάντηση άσχετη που τους έχει φυτευτεί στη μνήμη ,κάτι σαν προκατ απαντήσεις ασχέτως ερωτήσεως.
Και μετά αξιώνετε πίστη και τυφλή υπακοή,άνευ ερωτήσεων στο κόμμα.
Ανάσταση δεν θά 'ρθει αν προηγουμένως δεν μάθετε να σκέφτεσθε ελεύθερα και δεν δείτε την ιστορία αντικειμενικά και όχι όπως σας την φύτεψαν στον εγκέφαλο γιατί η δικαιοσύνη απαιτεί
"μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφί γνώμην ακούσεις"

Ανώνυμος είπε...

λυσσαξαν τα κομμουνιδια αντι νεα ταξη πραγματων αυτο σημαινει παμε καλα να ξερετε ολες οι ιδεολογιες οπως και κομμουνισμος ειναι σιωνιστικα μορφωματα και τα κομμουνιδια ονειρυονται βορειες κορεες, κουβες, μογγολιες, λευκορωσιες, υπερδνειστεριες( κρατος μεσα στο κρατος της μολδαβιας) ουτε στα ονειρα τους γιατι απλα δεν προκειτε να γινει.

Ανώνυμος είπε...

Μα ειναι γνωστο οτι μετα τον εμφυλιο κατεφυγαν εκει αριστεροι για να μην παθουν απο τους υπολοιπους αυτα που εκαναν αυτοι μεχρι τοτε. Ειναι επισης γνωστο οτι οι αριστεροι δεν εχουν θρησκεια και τοπο, τοπος τους ειναι παντα το μερος που βρισκονται. Eπι χοτζα και με την βοηθεια των αριστερων μεγαλωσαν γενειες αλβανων με παραφρασμενα ελληνικα βιβλια. Εν μερη το χαλι που βιωνουμε σημερα ειναι απο Ελληνες, οπως και η κριση που περναμε σημερα οφειλεται σε ελληνες που ανοιξαν την πορτα να μπει στην ελλαδα αυτη η χαβουζα μεταναστων και δεν λεω μονο τους πακιστανους, εννοω και τους γαλλους και τους γερμανους.

Ανώνυμος είπε...

πολύ φτηνή προπαγάνδα αντικομμουνιστική ρε παιδιά,

θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με τα ποσοστά του ΛΑΟΣ στις εκλογές, μετά την συμμετοχή τους στην συγκυβέρνηση.
από τα γραφόμενα βλέπω ότι υπάρχει πλήρης άγνοια ιστορική και φανατισμός
Όσο και να χτυπιέσται στο 5% το πολύ θα είναι η ακροδεξιά, χαχχααα απατεώνες σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος

Να ζήσουν οι πατριώτες του ΔΝΤ και του μνημονίου,
η ιστορία κατέγραψε και την ακροδεξιά της βουλής ΡΟΜΠΑ γίνανε

Ανώνυμος είπε...

Φασιστάκια χαιρετίσματα στους φίλους σας τους αμερικάνους
που αφήσατε να ρίξουν βόμβες ναπάλμ σε ελληνικό έδαφος στα χρόνια του εμφυλίου
για να σωθεί η Ελλάδα από τον κομμουνιστικό κίνδυνο καιτο ανατολικό μπλοκ
για να περάσει στα χέρια των αγγλοαμερικάνων (Γιάλτα) με εξέχοντες και πατριώτες πολιτικούς όπως

ο κολόγερος της δημοκρατίας Γ Παπανδρέου
ο αμερικάνος πράκτορας Αντρέας και τέλος
ο αμερικανοτσολιάς Τζέφρυ

γι αυτό ζήτω οι αγγλοαμερικάνοι!!!
εεεε συγνώμη, ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ εθνικός στρατός που μας έσωσε από την λαοκρατία και γίναμε το τέλειο προτεκτοράτο με την τελική παράδοση στην εξαιρετική κυβέρνηση τραπεζιτών στην οποία συμμετέχει και το πατριωτικό ΛΑΟΣ ουαου....για την Ελλάδα πάντα παλεύει η ακροδεξιά

Πόσο ηλίθιοι είστε μερικοί που εξετάζετε μονομερώς και φανατισμένα την ιστορία


Αντι νέα, και συ στρατός του κολοτούμπα ρε γαμώτο

Ανώνυμος είπε...

ant-ntp μην ανεβαζεις τετοια αρθρα ...απο οτι βλεπεις πειραζουν..Υπαρχουν ζωντανες εικονες χωρων που ειχαν η εχουν κομμουνισμο,βλεπε ΑΛΒΑΝΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,και Β.ΚΟΡΕΑ.Και εν τελει διαβαστε το "" συντροφοι ευτυχως ηττηθηκαμε"",,ποιος το εγραψε αυτο αραγε???μηπως κομμουνιστης??ο φασισμος απο οπου και αν προερχεται ειτε απο δεξια ειτε απο αριστερα,φασισμος ειναι.

Ανώνυμος είπε...

11.07 11.28 ποπο δεν ηξερα οτι θελατε ανεξαρτητη ελλαδα υπο τη σκεπη του σταλιν σοβιετοτσολιαδες εσεις σκοτωσατε 20.000.000 κοσμο και 35.000 που πεθανανε στα γκουλαγκ δεν εχετε διαβασει τα πρωτοκολλα των σοφων της σιων τι λενε για τα κομματα για το κομμουνισμο παρτε το χαμπαρι ειστε πειραματοζωα του σιωνισμου, πριν παρει την εξουσια ο λενιν δανεια πηρε απο τους σιωνιστες τραπεζιτες με ανταλλαγμα να μην τυπωνει η σοβιετικη ενωση το ρουβλι αλλα να δανειζονται απο τους σιωνιστες τραπιζιτες
ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΕΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ πεστε μας που συνεργαστηκατε με τους βουλγαρους σνοφιτες πεστε μας για τα παιδομαζωμαματα που τα κλεβατε απο τις αγκαλιες των μαναδων πεστε μας για το μικρασιατικο μετωπο που ειπαν οι κομμουνιστες ετυχως που ηττηθηκαμε απο τους τουρκους
ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

...απο ολλα τα αποσπασματα του μαγγανα μου αρεσει που εχει τις σφαιρες σταυρωτα το αυτοματο στην μεση...

Ανώνυμος είπε...

ενώ ο εθνικός στρατός ήθελε ανεξάρτητη Ελλάδα ,χαχαχα γελάσαμε ξεφτίλες ,μας παραδώσατε στην Αμερική και για αυτί κάνετε τουμπέκα γιατί ξέρετε ότι είναι αλήθεια

φάτε προτεκτοράτο τώρα με Τζέφρυ και τους νεοέλληνες πατριώτες με τις τούρκικες σειρές,τα σκυλάδικα,τα greklish και τις ταινίες csi ,ράμπο και όλη την αμερικανόδουλη μεταπολίτευση
χαααααααα τα είδαμε που μας πήγε ο ''πατριωτισμός '' της δεξιάς ρόμπες

ο κομμουνισμός έχει σαφείς θέσεις που εσείς αποκαλείτε προδοτικές ,εσείς που υποτίθεται ότι ήσασατν πατριώτες διαλύσατε την χώρα
ΚΟΙΤΑΧΤΕ που μας φτάσατε

ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΤΩΡΑ και στις τρύπες σας

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΙΣΜΑ.

Πρωτοσέλιδο Ριζοσπάστη (1 ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ):
Το δίλημμα ευρώ ή δραχμή είναι αποπροσανατολιστικό για το λαό.
Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να απαντήσουν στο δημοψήφισμα,
που αν πραγματοποιηθεί, ο λαός να πάρει μέρος αγωνιστικά ψηφίζοντας ΟΧΙ, που θα
είναι βροντερό ΟΧΙ στην πολιτική του ευρωμονόδρομου.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια το κκε μην ξεχαμε οτι παντα ηταν πρακτορειο της σοβιετικης ενωσης οι ανθρωποι οτι γραμμη επαιρναν απο την μοσχα εκτελουσαν και αναλογα οι ανθρωποι ηταν φιλοσοβιετικοι και λιγοτερο κουμουνιστες