Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟ 40% Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ


Δικομματισμό στο 40% και τα κόμματα της Αριστεράς στο απογοητευτικό 20% δείχνει δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου που έγινε από την RASS για την εφημερίδα το "Παρόν. Στο 20% η αδιευκρίνιστη ψήφος. Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με...
ποσοστό 24,6%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 14,8%, το ΚΚΕ με 8,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 5,9%, το ΛΑΟΣ με 5,7%, η ΔΗΜΑΡ με 6,2%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ -ΠΡΑΣΙΝΟΙ με 3,3% , η ΔΗΣΥ με 2,9% , το Παν. Αρμα Πολιτών με 1,3% και η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 20,2%.

Περισσότεροι από 7 στους 10 πολίτες, δηλαδή το 73,4%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS για την εφημερίδα το "Παρόν", επιθυμούν αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ σε σύγκριση με προηγούμενη δημοσκόπηση χάνει 6 μονάδες και η συσπείρωσή του βρίσκεται στο 33,2%.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της RASS, η οποία διεξήχθη από τις 15έως και τις 18 Νοεμβρίου σε δείγμα 1.202 συνεντεύξεων, το 73,4% επιθυμεί αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, το ίδιο επιθυμεί και το 71,3% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και μόνο το 13,5% επιθυμεί την παραμονή του στο κόμμα.
Το 81,9% των ερωτηθέντων θεωρούν ως θετική εξέλιξη την παραίτηση της κυβέρνησης Παπανδρέου, ενώ το 68,8% συμφωνεί με την απόφαση Σαμαρά να συμμετάσχει η ΝΔ στη νέα κυβέρνηση.

Στο ερώτημα που τέθηκε στους συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση για το ποιος θα ήθελαν να είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ προηγούνται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ακολουθούν η Λούκα Κατσέλη, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Δημήτρης Ρέππας και ο Χρήστος Παπουτσής.
πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aντε πάλι δημοσκόπηση...

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δλικιο φίλε 3.10,αλλά εμένα με φοβίζει όπως και να έχει το πράγμα αυτό το 20,20% αδιευκρίνιστη ψήφος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ,ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΟΣ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,Η ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ,ΤΟ ΣΕΞ....ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ...ΑΥΤΟ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

καλα ενταξει σας πιστεψαμε..............

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ google....greek movies.ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ movies ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2000-2009.ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑΣ Ψ Υ Χ Η Β Α Θ Ε Ι Α....δειτε την