Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

29ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΥΠΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ;;;


Δεν το πιστεύετε; Κι όμως είναι αλήθεια! Μάλιστα, πρόσφατα παντρεύτηκε στην Αλεξανδρούπολη

Πώς θα σας φαινόταν να είχατε γυναίκα πρωθυπουργό και μάλιστα… 29 ετών; Εδώ μπορεί να μην υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, αλλά υπάρχει στον ....Καναδά, όπου την πρωθυπουργία διεκδικεί μια… Ελληνίδα!

Η Νίκη Άστον είναι μια από τους εννέα υποψήφιους για την διαδοχή του Τζακ Λέιτον στην ηγεσία του κόμματος και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει «κοινό».

Η νεαρή παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Μόντρεαλ και εντυπωσίασε, καθώς εκτός από ελληνικά, μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά, ενώ μαθαίνει και κινέζικα, ρώσικα και τούρκικα.

«Σήμερα ζητάω τη στήριξη σας, για να γίνω η επόμενη ηγέτιδα του NPD και η επόμενη πρωθυπουργός», είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Οι σπουδές και η σταδιοδρομία της

Η Νίκη Άστον είναι σίγουρα μια ιδιαίτερη κοπέλα, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην παγκόσμια πολιτική οικονομία και τις διεθνείς σχέσεις και έχει εργαστεί και ως καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο.

Αγαπάει την Ελλάδα

Πάντως, παρόλο που δραστηριοποιείται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού την χώρα της δεν την ξεχνάει. Μάλιστα, επέλεξε την γενέτειρα της μητέρας της, την Αλεξανδρούπολη, για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

7 σχόλια:

MacGyver © είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 'ΔΙΚΟΥΣ' ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ. ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

DYSTIXOS GIA TO KORITSAKI TO KOMA POU ANTIPROSOPEYEI EXEI TIS HDIES PITHANOTITES NA GINEI PROTHYPOURGOS TOU KANADA ME TON PAPANDREOU NA KSANA PSIFISTEI PROTHYPOURGOS TIS ELLADAS.

Ανώνυμος είπε...

Ελατε ρε παιδια μη λεμε αηδιες πως το κοριτσακι θα γινει πρωθυπουργος του καναδα. Να χουμε και μια σοβαροτητα σε αυτα που γραφουμε .

Ανώνυμος είπε...

AUTA EINAI MALAKIES MAGKES auti ti stigmi briskomai sto kanada kai to akousa pou to legane oti einai apla akomi mia ipopsifia...einai poli kali sta politika kai meta apo polla test kai arxidia pou perase katafere kai pire thesi stis ipopsifiotites edo sto kanada....auto den simenei oti tha ginei kai prothipourgos...EIPAME ntaksei re antinea taksi na leme ta nea alla na ta leme sosta...

Ανώνυμος είπε...

Για να γίνεται κάτι πιστευτώ ας γράφουμε σωστά τις επικεφαλίδες

Ανώνυμος είπε...

Σαν Ελληνας της διασποράς εχω παρατηρήσει το εξής : όσο πιο πολυ μακριά απο την πατρίδα ζω , και όσο πιο πολυ χρόνο λειπω , τόσο παρισοτερο αγαπώ τον τόπο που γενηθηκα .
Για την Ελληνικής καταγωγής Νίκη Αστον ευχωμαι ότι καλύτερο .

Kostas Hatzis
Almelo The Netherlands