Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΕΣΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 28-10-2011



1005245Χωρίς πολλά λόγια, η κυβέρνηση Παπανδρέου  έπεσε λόγω της ειρηνικής επανάστασης της 28ης Οκτωβρίου.
Έτσι για να το θυμόμαστε

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οσο επεσε η χουντα απο τα γεγονοτα του Πολυτεχνειου, άλλο τοσο επεσε ο ΓΑΠ απο τα γεγονοτα της 28ης.

ΜΑΡΙΑ είπε...

τι θέλεις να μας πεις να κάτσουμε στον καναπέ και να περιμένουμε
τουλάχιστον όλοι αυτοί που είμασταν στην παρέλαση βάλαμε το λιθαράκι μας απλώς θάπρεπε νάμασταν περισσότεροι και κάθε μέρα

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ,ΣΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!ΑΝΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ!ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ?ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ?)?ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΛΑΟΣ?ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΩΡΑ!Ο ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΚΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ!Ο ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗ ΣΗΜΙΤΗ!ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩς ΟΧΙ!ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ σωτηρα!ΑΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!ΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΥΤΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ!ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

TO ΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΕΞΩΘΕΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΩΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΙΜΑΣΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

25 Μαρτίου , το αργότερο θα στείλουμε και αυτή τη χούντα....

Ανώνυμος είπε...

Θελω να πω οτι στην ουσια τον κατηργησαν απο μεσα γιατι ηταν καιρος να τελειωνουν με την μ@λ@κια του. Ουτε οι της τριμερους μπορουσαν να τον αντεξουν αλλο! Αν ο ΓΑΠ ειχε πεσει, δεν θα ειχαμε τον ΠαπαΔήμιο επανω, αλλα ενα αντιθετο του Τζεφρυ.
Ο λαος καλά κανει και φαινεται και διαμαρτυρεται και ειναι το μονο που του εχει απομεινει, ομως στο συγκεκριμενο θεμα ας μη γελιομαστε. Εχουν φτιαξει τετοιους νομους ωστε να περιφρουρουν τους στοχους της παγκοσμιοποιησης.
Μονο μαζικος ταυτοχρονος αγωνας απο ολους ασχετως κομματων θα εκανε την διαφορα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με το πρωτο σχολιο. Μην ξεχνετε επισης οτι η χουντα εγινε πιο επικυνδινη μετα το πολυτεχνειο, με αποτελεσμα να καταληξουμε στην τραγωδία στη Κυπρο.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε λοιπόν δύο λόγους να γιορτάζουμε την 28 Οκτωβρίου. Φοβάμαι όμως ότι απλώς επιταχύνθηκαν τα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών.
Γι' αυτό δεν πρέπει να εφησυχαστούμε. Αυτό το καρναβάλι που παριστάνει την κυβέρνηση πρέπει να πέσει το ταχύτερο δυνατόν, πράγμα που φοβάμαι, δεν θα είναι αναίμακτο.

Ανώνυμος είπε...

Γι’αυτό την 17/11/11 θα γίνει πανηγύρι.
Όλοι αυτό περιμένουμε.
Δεν είναι δυνατόν να τους ανεχτούμε και θα το καταλάβουν καλά οι προδότες.

ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ...ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΠΑΜΕ ΣΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΛΕΒΟΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ./.ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ