Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ 12 ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ,ΚΤΗΡΙΟ 2 ΑΙΘΟΥΣΑ 1


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Η εισαγγελία διεταξε την κρατηση των 9 συναγωνιστων μας για εχτές το βραδυ, προκειμενου να περασουν σε δικη με την αυτοφωρη διαδικασια. Η δικη θα γινει αυριο Σαββατο στις 12 το μεσημερι, στο κτηριο 2 , στην αιθουσα 1, στην Ευελπιδων.Οι κατηγοριες: Διαταραξη κοινης ειρηνης,διεγερση για τελεση αδικηματος, απροκλητες σωματικες βλαβες, φθορες.
Ενος συναγωνιστη μας ο οποιος ειχε τραυματιστει και μεταφερθει στον Ευαγγελισμο , μετα τις "περιποιησεις" των ΜΑΤ, του επετραπει να κοιμηθει σημερα στο σπιτι του και να ελθει αυριο στο δικαστηριο, φεροντας το αυχενικο κολαρο προστασιας που του τοποθετησαν οι γιατροι.

Οι υπολοιποι συναγωνιστες βγηκαν....
συνοδευομενοι απο αστυνομικους εξω απο το γραφειο του εισαγγελεα και εγιναν δεκτοι με ζητωκραυγες, συνθηματα και χειροκροτηματα απο τους εκατονταδες αλληλεγγυους που ειχαν συγκεντρωθει εξω απο την Ευελπιδων. Αξιζει να αναφερθει οτι οι 8 συναγωνιστες δεν θα μεταφερθουν για διανυκτερευση στα κρατητηρια του ΑΤ Καλλιθεας, οπως αρχικα ειχαν ανακοινωσει οι αρχες. Για προφανεις λογους μεταφερονται σε τουλαχιστον 4 διαφορετικα αστυνομικα τμηματα της Αθηνας (ΑΤ Ομονοιας, Ακροπολεως, ΓΑΔΑ, Καλλιθεας).
Μαζι με τους αλληλεγγυους απο πολλες συλλογικοτητες και ανοιχτες συνελευσεις το βροντερο παρον τους εδωσαν και οι Αγανακτισμενοι Μοτοσυκλετιστες της πλατειας Συνταγματος, με τους οποιους μας εδεσαν κοινοι αγωνες.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/11/2611-12-2-1.html



Επίθεση ΜΑΤ Καλλιθέα by left-news

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

11:00 Τις διαφημίσεις τις επιλέγει h google και όχι το anti-ntp

Ανώνυμος είπε...

ολοι εκει παιδια

Ανώνυμος είπε...

Όσοι νομίζουν οτι η συμμορία των εβραίων τοκογλύφων εξάντλησε τις εφεδρείες της ας διαβάσουν αυτό το άρθρο: Τραμπούκικη επίθεση σε βάρος εργαζομένων της ΔΕΗ http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6565542&publDate=26/11/2011
ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΜΕ - ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΚΕ