Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

1990: Αντιπαράθεση Παπούλια - Σαμαρά για το Βορειοηπειρωτικό


Δείτε το βίντεο!
Τον Δεκέμβριο του 1989 ο Α. Σαμαράς, με αφορμή την επανάσταση των Ρουμάνων και την πτώση Τσαουσέσκου, δηλώνει σαν υπουργός Εξωτερικών της Κυβέρνησης Ζολώτα, "εύχομαι και οι αδελφοί μας Βορειοηπειρώτες να γιορτάσουν ελεύθεροι τα Χριστούγεννα". Τότε αρχίζει μια αντιπαράθεση, πολλών εβδομάδων, με τον ...
Κάρολο Παπούλια (τότε Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας) που λέει ότι "δεν έχουν πρόβλημα οι Βορειοηπιρώτες, που περνάνε μια χαρα και δεν είναι δουλειά του Σαμαρά να επεβαίνει στα εσωτερικά ξένων χωρών εκφράζοντας προσωπικές απόψεις" ενώ ζήτησε και την παραίτηση Σαμαρά. Δείτε το βίντεο απ' τις ειδήσεις του MEGA στις 16.01.1990 και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
http://borioipirotika.blogspot.com/2011/11/1990-video.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάντοτε υπέρ της Ελλάδας ο κ. Παπούλιας! Μήπως δάκρυσε και τότε;

Ανώνυμος είπε...

το βιντεο ειναι φοβερο. δείχνει τη διαχρονικη προσφορα ολων των κομματων. Ο σαμαρας ποσο πουλημενο τομαρι ειναι και κωλοτουμπας...(και αυτο που ειπε το ειπε προεκλογικα) αλλα και να μην ειναι προεκλογικα, εχει ηδη δειξει το ρολο του μετα την 07/11. Ο γερος της δημοκρατιας; του ευχομαι ενα αργο θανατο με εφιαλτες απο τα προσωπα που πεθαναν απο τις χειραγωγημενες "προσωπικες" επιλογες και από την ουδέτερη στάση που κρατάει και απλά παρακολουθει να βιαζουν την Ελλάδα με ρόλο συνέργειας πλεον.
Για τα άλλα λαμογια δε θα πω τα ειδαμε μητοτακη κ το γερο του βολεματος παπανδρεα...
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΩΝΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ "ΣΗΜΑΙΑ" ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΔΑ".

και από το '89 ΘΑ φτιαχναν το μετρό...χαχα και τα διοδια τα φτιαχνουν σε μια νυχτα για να μη πω και για αττικη οδο... ρουφιανοι