Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988, όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ»: "ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"



Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988,όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ» οι υποψήφιοι πολιτικοί και τα κόμματα δεν έπαυαν να επαναλαμβάνουν αυτά τα λόγια. "ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"
filoumenos

6 σχόλια:

free mind είπε...

Kαι για του λόγου το αληθές τοποθέτησαν δικούς τους ανθρώπους,σε όλα τα καίρια πόστα ώστε να αλώσουν ότι και εάν έχει απομείνει από τις ένδοξες καταβολές μας.
Πιστεύω ότι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα από τον σύγχρονο Έλληνα,που η κατάπτωση του τον οδήγησε να εκλέγει ως εκπροσώπους του,ανθρώπους οι οποίοι αποδεδειγμένα ανήκουν στα κέντρα άλωσης του Ελληνισμού.
Εκείνο που φοβούνται είναι η αλάνθαστη αίσθηση του δικαίου και αληθούς ακόμη και στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει γνώση.Μα πάνω από όλα την αρχαία γνώση για την προέλευση του ανθρωπίνου γένους,την σοφία και αρετή που μπορούσε να διαπλάσει σκεπτόμενα όντα με ορθό λογισμό που αμφισβητούν ότι τους δόθηκε ως μασημένη τροφή και πάντα αναζητούντα την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Φιλελληνισμός:
http://amwmos.wordpress.com/2011/11/17/ziskar-d-esten/

Ανώνυμος είπε...

...ΕΧΘΡΟΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ...ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΝΩΣΗ - Τα δεκανίκια του καπιταλισμού
Της Λιλής Ζωγράφου....

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

mexri πριν λιγο [ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ }ειχα μια ΕΣΤΩ ΜΙΔΑΜΙΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ {ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ}ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ--ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ?ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΕΛΕΥΤαια ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΠΛΟΚΣ--ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ

free mind είπε...

9.14 προφανώς περίμενες κάτι περισσότερο από την σημερινή πορεία για το Πολυτεχνείο.
Σκέφτηκες όμως ότι με την αντίληψη που έχουμε σήμερα για την συμπαιγνία της εποχής και την ανυποληψία των γιαλατζί πρωταγωνιστών τύπου Δαμανάκη ,Παπουτσή και το λουρί της μάννας ,ο λαός με το ένστικτο του αποδόμησε το στημένο οικοδόμημα που για μια τριάντα χρόνια και βάλε, υπήρξε το δήθεν υπόδειγμα αντίστασης και ανατροπής οπότε και δεν μπορεί να εμπνεύσει πολύ δε περισσότερο να παρασύρει όσους έχουν επίγνωση των γεγονότων.
Μπορείς όμως να βασιστείς σε αυτό που είδες την 28η Οκτωβρίου όπου χωρίς πάτρωνες και καπελωτές ο λαός με το αλάνθαστο ένστικτό του έδειξε ότι ξέρει να ξεχωρίζει την πραγματική αξία ενός γεγονότος και να το τιμά με το σύγχρονο ΟΧΙ του.