Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Σχετικά με το 11-11-11


ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΏΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ

NAI
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ

Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ...

ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕΝ ΕΠΙΑΣΕΝ

ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

ΑΚΡΙΒΩΣ

ΜΗΠΩΣ ΕΞΕΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ... ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ?

ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΦΩΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

αυριο, 11-11-11 θα ειναι κλειστη η πυραμιδα του Χέωπος, για να γίνει μέσα της τελετή των λαμογιών.

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ, Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ

ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΔΥΟ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.

ΕΝΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.

ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
αναγνώστης

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και την παναγια ξεχασες τι μονο ο χριστος μαζι μας..ρε με κατι εβραιολαγνους που εχουμε μπλεξει..καλα αυτοι οι αρχαιοι ελληνες τζαμπα τους ελεγαν φιλοσοφους και εξυπνους ανθρωπους βλακες ηταν ειναι δυνατον να μην αναγνωρισουν εναν εβραιο θεο και πιστευαν σε Ελληνες θεους...ας πουμε τον αβρααμ!!δλδ ρε κοιμησμενε ΣΩΚΡΑΤΗ αφησες και εργο πισω σου πως δεν αναγνωρισες εβραιους και παλευες για μια ΕΛΛΑΔΑ και οχι για αλλους??ξυπνα Λεωνιδα να δεις τους απογονος σου να προσκυνανε εβραιους να ειναι υπνωτισμενοι με αυτα που τους πασαρουν τοσα χρονια απο την τηλεοραση το σχολειο στους δρομους...παντου!!!!προσκυνα εβραιο και το υπεροχο π ακουω ελλαδα=ορθοδοξια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ λες και η ΕΛΛΑΔΑ εχει μονο κατι αιωνες ως ιστορια ρε η ΕΛΛΑΔΑ εχει χιλιαδες χροναι ιστορια ρε για να την αφομοιωνετε με την εβραικη σας θρησκεια..

Ανώνυμος είπε...

τι αμαρτίες πληρώνουμε Θεέ μου????????
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

12:47 εγραψες :) χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχει τοσο σημασια για εμας, αυτη η αρι8μολογια εχει σημασια για τους αρρωστομυλους αποστατες αιωσφοριστες "μασσωνους κ.τ.λ.", Αυριο 8α διαπραξουν πραξεις υποταγης στους δαιμωνες

Δεν ειμαστε μονοι, υπαρχουν και οι δικοι μας για να κρατανε ισσοροπια, την οποια ο 8εος ορισε να διακατεχει ολο το συμπαν

απλως κα8ενας σιγα σιγα διαλεγει στρατοπαιδο στο χρονια μας και δεν αμφιταλαντευετε αναμεσα στο καλο και το κακο αλλα παιρνει τον δρομο του

Τα πραγματα δεν ειναι ευκολο να ερ8ουν σε ενα τελος, παντα 8α εξελισωντε. κοιταξτε αυτη την κριση ποσους συνηδιτοποιησε, ποσους εκανε να παψουν να λενε "ελα μωρε, στ @@" Στις δυσκολιες σφυρηλατειτε η ψυχη του ανδρα και της γυναικας, και διαλεγει συνηδιτα ποιον δρομο 8α παρει. η οδυσσεια φτιαχνει Οδδυσεες γενιεσε ανεπαρκης

Ανώνυμος είπε...

εεεεε μου σβήσατε την προσευχή ρεεεε... (12.47)

Ανώνυμος είπε...

καλά θα γράψω καλύτερη με αντίφωνα και ψαλμωδίες και επανέρχομαι...

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι το Αντι-νεα τάξη πραγμάτων είναι εξαιρετικά δημοκρατικό blog. Τόση δημοκρατία έχουμε να δούμε από τη χούντα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΟΛΟΥΣ. ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

11 Νοεμβρίου 2011 1:04 π.μ.

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΣΒΗΝΟΥΝ...ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΣΤΕΙΟΣ???

Ανώνυμος είπε...

Τη σέβομαι την θρησκεία. Προσευχή έγραψα αν δεν το κατάλαβες για να μας σώσει ο Κύριος από τους άρρωστους του blog.

Ανώνυμος είπε...

1:04 π.μ.
Την δειμοκρατία βάλτην στον πωπο σου

Ανώνυμος είπε...

Για εσάς τα ΚΑΘΗΚΙΑ τους ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ τα παθαίνουμε αυτά

Ανώνυμος είπε...

xaxaaxaxaxxa re katestramena onta an itan 15-11 ti diafora tha eixe apo 11-11 ? tha eferne o papadimos ta klemena pisw stis 15?enw aurio tha eksipiretisei ta skotina sxedia ??

Ανώνυμος είπε...

hahahahahah :D doso pono

βαγγελης είπε...

1,15 κοιμησου...

Ανώνυμος είπε...

11/11/11 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ΄; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ALEX JONES, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

τι μαλακιες γραφετε ρεεεεεεεε αμορφωτοι, ανοητοι, 666 παλιο μαλακες ζητω η νεα ταξη πραγματων

Ανώνυμος είπε...

ουτε ενας να ξερει στοιχειωδη ορθογραφια... μαλιστα.

Ανώνυμος είπε...

Xαλαρώστε υπάρχουν και παλαιοημερογίτες!
Σοβαρά τώρα. Ο λαός μας δεν στηρίζεται αποκλειστικά στον Χριστιανισμό για να μην πω το αντίθετο. 11-11-11 λοιπόν φτιάχνουν την πρώτη τους κυβέρνηση τα καθίκια.
Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους διαολοστείλουμε. Θα πέσουν και θα φύγουν. 17-11-11 είναι πράγματι μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε και εμείς με αριθμούς...

Ανώνυμος είπε...

Η βλακεία είναι πραγματικά ανίκητη! τι 2011 και ιστορίες. Στην εποχή των μαγισσών ζούμε!

βαγγελης είπε...

σωστος ο 2,10. το θεμα ειναι το νοημα του κειμενου και οχι το αν εχει ενα δυο ορθογραφικα. Βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος. εδω οι αλλοι καθονται κ γραφουν μαλακιες. δεν ειπε κανεις οτι αυριο θα ερθει το τελος του κοσμου αλλα οικονομικο καταστροφικο τελος. Αλλα καποιοι δεν καταλαβαινουν.

Ανώνυμος είπε...

symfono apolyta me 2:10 kai 2:43 exoun kanei olo ton kosmo na asxoleite me tis leptomereies k na xanei to nohma.8a er8ei i stigmi pou 8a mas gamane toso pou akoma kai oi pio dyspistoi gia tous masonous kai ta dolia sxedia tis pagosmiopoihshs 8a kseskepastoun k o kosmos 8a antidrasei.o kosmos ta exei akousei kai ta psilokserei ola ayta peri pagosmias diakyvernishs apla dn 8elei na ta syniditopoihsh o egefalos tous kai na ka8hsyxazete akougontas stin thleorash peri kyvernisi sotirias

βαγγελης είπε...

ακριβως πολυ σωστα.

Ανώνυμος είπε...

taka taka taka, to paidi to kanei xontromakaka... re pigenete na kanete ligo sex k esi me ayta pou grafeis kane ligo pera dothe to kefali sou kanei glouk gloukl an nai , tote vale 3 zaxari mia frape k telos gala k pagakia k pies sto stin igeia sou . eleos me tis mlkies... aaa mallon o GAP metensarkothike stis 6 / 6/ /2006... wow ... kai o deniam mpike mesa tou gia ayto olo ayto to pagkosmio domino... XAXAXA ... egw paw na kanw tpt to kalitera epikodomitiko ...a tne geia k perimene me to... kafe sto xeri mia stis 11 to prwi kai mia stis 23 alla 11 to vradi.. xaxaxa...
den iponoow tpt kata tis thriskeias mas alla xalarwste ligo k kopste tis mlkies egw pou exw stayro tattoo kanei mono ayto i na valo ena pano mou k enan stin tsepi?

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ
ΕΛΛΗΝΕΣ,…Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ……..!
Πρέπει να προσέξετε πολύ! πάρα πολύ! μη πέσετε στις ΠΑΓΙΔΕΣ τους..
Υπάρχει σχέδιο στα νεώτερα «πρωτόκολλα των χαζοσοφών» τους που αναδιαμορφώνεται στις λεπτομέρειες αναλόγως των εξελίξεων που επιτυγχάνουν.
Προχωρούν» αργά» ή «γρήγορα» αναλόγως συνθηκών αλλά πάντοτε μεθοδικά και με «βαριά» προπαγάνδα εξαιρετικά μελετημένη.
Ότι κινήσεις γίνονται από το πλήρους υποτέλειας τεχνητό γειτονικό σας κρατίδιο επί του «Μακεδονικού»,είναι όλες βάσει μεθοδευμένου σχεδίου και κατά διαταγή.
Καμία πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται στόν πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, ΝίκολαΓκρούεφσκι επί του Μακεδονικού και του Ελληνικού θέματος γενικότερα, αλλά ενεργεί πάντοτε και μόνο ύστερα από οδηγία-διαταγή της «Κρυφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης».
Θεωρούμε χρήσιμο( για όσους δεν γνωρίζουν, αλλά και για να φρεσκαριστεί η μνήμη όσων γνωρίζουν) να σας ενημερώσουμε συνοπτικότατα ότι:
1η επιλογή, των από του 70 μ.Χ., και υπό του Ρωμαίου Στρατηγού Τίτο, διασκορπισθέντων ανά την Υφήλιο Ιουδαίων, για την επανασύσταση του Εβραϊκού κράτους, ήταν η Μακεδονία και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη την οποία και ονόμαζαν «πόλη-μήτρα» λόγω της φιλοξενίας, προστασίας και συμπάθειας που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς στην πλέον ακμάζουσα και από τις πολυπληθέστερες έως το 1940μ.Χ. Ισραηλιτικές Κοινότητες της Υφηλίου..
Οι Εβραίοι είναι χωρισμένοι( «πολύ χονδρικά» )σε 2 βασικές μεγάλες κατηγορίες φαινομενικά «συγγενείς» μεταξύ τους αλλά στη πραγματικότητα εκ διαμέτρου αντίθετες. Ο πολύς λαός που είναι του Τορά δηλαδή «χονδρικά» πιστεύει στη Παλαιά Διαθήκη, (αναμένει ακόμη το Μεσσία και είναι χλιαροί και αδιάφοροι τη πίστη σαν και εσάς) και οι σιωνιστές του ταλμούδ (αδέλφια των καμπαλιστών σατανιστών), οι οποίοι είναι οι ολίγοι και ισχυροί και λατρεύουν και προσκυνούν «κρυφά» ως θεό τους, τον πεπτωκώτα και επαναστάτη κατά του Θεού και Δημιουργού του, ΑΧΑΡΙΣΤΟ, Πρώην Αρχιστράτηγο των Ουρανίων Αγίων Ασωμάτων Δυνάμεων, Αρχάγγελο Σαμαήλ, νυν σατανά ή αλλιώς διάβολο,εωσφόρο,βεελζεβούλ, μπαθωμέτ,βάαλ,λούσιφερ,όσιρις,σατούρν κ.α..)
Ο Χίτλερ(εβραϊκής καταγωγής από τη μητέρα του) και οι ναζί , ήταν και είναι αποκρυφιστές-σατανιστές της CABBALA του Θιβέτ,και ενεργούσαν και ενεργούν βάσει εντολών των Σκοτεινών Δυνάμεων που εδράζουν εκεί(Θιβέτ) ελέγχοντας φυσικά και τη σημερινή «Κρυφή Παγκόσμια Κυβέρνηση».
(σημ.οι εβραίοι είναι ο μόνος λαός που θεωρούν ότι το γένος προέρχεται από τη μητέρα)
Οι ναζί,των οποίων ο «πυρήνας» μετά την ήττα τους, διαμοιράστηκε στην Αμερική(Βόρεια και Νότια), στην Αγγλία και στις Βρυξέλλες του Βελγίου,δεν πρόκειται ξεχάσουν ποτέ το πόσο πολύ συνέβαλλαν στην καταστροφή τους στην «παγωμένη» Ρωσία, οι Έλληνες, συντρίβοντας πρώτα την αλαζονεία του «δολοφόνου των Ιταλών», Μπενίτο Μουσολίνι και κατόπιν καθυστερώντας,με την εκπληκτικά ηρωική και πεισματώδη άμυνα τους τους ναζί, κάνοντας τους να απολέσουν καθοριστικά πολύτιμο χρόνο για την επιχείρηση Μπάρμπα-Ρόσα που ήταν στρατιωτικά και ο ΚΥΡΙΟΣ τους στόχος.
Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια γενική πρόβα, με «πιθανότητες » όμως και επιτυχίας επιβολής «Παγκόσμιου Ηγέτη» και Παγκόσμιας «ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετούσε :
1ον τα σχέδια τους για τη κατάλληλη διαμόρφωση της Παγκόσμιας Κοινής Γνώμης («καίγοντας»τους απλούς Ιουδαίους) και προπαγανδίζοντας το έγκλημα αυτό με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ γεγονός άκρας σημασίας για αυτούς,διότι εκεί θέλουν να χρισθεί,να ενθρονιστεί και να εγκατασταθεί ο τελικός Παγκόσμιος ηγέτης τους, ο Τρισκατάρατος Αντίχριστος .
2ον ήταν μια τεράστια ευκαιρία να «τσακίσουν» το μεγαλύτερο τους εμπόδιο έως και σήμερα, για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, δηλαδή τους Ορθοδόξους λαούς και κυρίως την Πηγή της Ορθοδοξίας την Ελλάδα (ανατέθηκε στο Μουσολίνι ως μη ιδιαιτέρως υπολογίσιμη) και τη Ρωσία(το ισχυρότερο στρατιωτικά Ορθόδοξο έθνος του πλανήτη).
....συνέχεια....

Ανώνυμος είπε...

3ον τη πρόκληση αβάσταχτου πόνου και δυστυχίας στο ανθρώπινο γένος, πράγμα το οποίο είναι, (μέχρι να πάνε ΑΙΩΝΙΩΣ στη Κόλαση), η μοναδική αληθινή τροφή και διασκέδαση τους.
Οι παγκόσμιες όμως εξελίξεις όπως ήδη γνωρίζουμε δεν ευνόησαν κάτι τέτοιο.(εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης).
2η επιλογή για την ίδρυση του κράτους τους ήταν η Κύπρος η οποία και αυτή ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ δεν πραγματοποιήθηκε.
3η επιλογή ήταν τα « πατρογονικά εδάφη τους» στη περιοχή της Παλαιστίνης, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της Μεγάλης Βρετανίας και το 1948 μ.Χ. το Ισραήλ μετά από 1878 χρόνια εξορίας ανά τα Έθνη, ξαναδημιουργήθηκε (Η ΣΥΚΉ ΈΒΓΑΛΕ ΦΎΛΛΑ…)..
Από εκεί και έπειτα τα σχέδια της «Κρυφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης» για τη Μακεδονία τροποποιούνται.
Ξεκινάει λοιπόν βαρύτατη προπαγάνδα που τα αποτελέσματα της τα βιώνετε για τα καλά σήμερα.
Στόχος τώρα είναι να γίνει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ηπειρωτών,Μακεδόνων,Θρακών και Νησιωτών («ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ»!» αν είναι εφικτό) αλλά και των υπολοίπων Ελλήνων «εν καταλλήλω χρόνω» και να «κοπεί» η Μακεδονία από την υπόλοιπη Ελλάδα ώστε να εγκατασταθεί το « μεγάλο κράτος μαριονέττα» που σχεδιάζουν εδώ και 60 περίπου χρόνια.
Έχουν υποσχεθεί και προπαγανδίσει επιτυχέστατα στους εκ δυτικών γείτονες σας ,τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» την οποία οι Αλβανοί Εθνικιστές αναμένουν
«ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ»!!!...
Το ίδιο ακριβώς έχουν προπαγανδίσει αρκετά καλά αν και πιο «συγκεκαλυμμένα»
και στους εθνικιστές Βούλγαρους για τη δημιουργία της «Μεγάλης Βουλγαρίας» με «έξοδο» στο Αιγαίο…
Έχουν «εξυφάνει» ένα αριστοτεχνικά Σατανικό σχέδιο για την πλήρη εξόντωση των μεγαλυτέρων Εχθρών τους και Μέγα εμπόδιο για τη έλευση της Παγκόσμιας Βασιλείας του Αντίχριστου,
ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και φυσικά και των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΩΝ.
Αυτό το Σατανικό σχέδιο λοιπόν για την Ελλάδα αποτελείται από 2 μεγάλα σκέλη ,το ένα μακροπρόθεσμο και το άλλο ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ !!!
Για να επιτύχει προϋποθέτει Μασώνους-Δοσίλογους –Προδότες «Έλληνες» Αξιωματούχους και είναι:....συνέχεια.....

Ανώνυμος είπε...

Εκκλησιαστική διάσπαση(το πέτυχαν το 1924 και έσχισαν τον ΑΡΑΦΟ χιτώνα του Κυρίου σε Παλαιό και Νέο Εορτολόγιο)
Οικονομικός «στραγγαλισμός-ληστεία» με αυξανόμενη πίεση
Πολιτική καταδυνάστευση
Ψυχολογική κατάπτωση μαρασμός και πλήρης εξασθένηση των διανοητικών και σωματικών δυνάμεων των Ελλήνων μέσω σκληρής φτώχειας, ανεργίας, πείνας, αναρχικών βίαιων επεισοδίων, «οργανωμένων» καθημερινών ληστειών, βιασμών, πυρκαγιών δασών(όλα σχεδόν από πράκτορες), σε συνδυασμό με γενετικά τροποποιημένες τροφές και αεροψεκασμούς με ειδικά δηλητήρια.
Κατακερματισμό και αποσύνθεση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων…
Απίστευτη σε όγκο εισροή μουσουλμάνων (εκ των οποίων πάρα πολλοί πράκτορες)
Σταδιακή συγκέντρωση τεράστιου αριθμού κρυμμένου στρατιωτικού υλικού και όπλων
Δημιουργία πολεμικού σκηνικού από το οποιοδήποτε πρόσφορο στην χρονικά ευνοϊκή συγκυρία κράτος
Γενικό Χάος λόγω όλων των παραπάνω και
«ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΗ» αιφνιδιαστική επίθεση από ΜΕΣΑ και από ΕΞΩ για ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ των Βορειοελλαδιτών Ελλήνων και υποδούλωση των υπολοίπων…
Θέλουν οπωσδήποτε να φτάσουν στη τελική πράξη του Σατανικού αυτού σχεδίου τους και γι’ αυτό τώρα «τρέχουν αγωνιωδώς» διότι καθυστέρησαν πολύ, εκπληττόμενοι από τις «Ηράκλειες» αντοχές των Ελλήνων, και κινδυνεύουν να αποτύχουν.
Το σχέδιο αυτό λοιπόν λέγεται :
«Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ» ή αλλιώς
«ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ»!!!...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!
Έλληνες , παιδιά του Θεού δεν είστε μόνοι!
Να έχετε Εμπιστοσύνη στις Δυνάμεις του Ουρανού οι οποίες είναι ΕΤΟΙΜΕΣ να Αντεπιτεθούν για να σας προστατέψουν .
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ!
Έλληνες αδέλφια μη φοβάστε!
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ ΕΝΔΟΞΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!
+ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ+

+Μιχαήλ**** +Γαβριήλ****
+Γεώργιος**** +Δημήτριος****
+Ραφαήλ*** +Ουριήλ ***


+δούλος +Κυρίου Παντοκράτορος+

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 2:14 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΜΑΣΟΝΟΥΣ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ"....
ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΙΣΕΙ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για το άρθρο. Απορώ γιατί τόση χυδαιότητα σε ένα μήνυμα που καλεί σε προσευχή. Ο καθένας ας πράξει κατά συνείδηση.

Ανώνυμος είπε...

και μην ξεχνατε:

Με την βοήθεια του Θεου,
θα τους γαμήσουμε την Παναγία!

Ανώνυμος είπε...

Βάζουν την θρησκεία σας,την ορθοδοξία σας και όλα ααυτά να αντιπαλεύονται του Σιωνισμού για να ελέγχουν και τις 2 πλευρές.Που είναι η εκκλησία σας τόσο καιρό που βυθιζόμαστε,γιατί δεν βγάζουν λαλιά;;Γιατί δεν παίρνουν θέση σε τίποτα παρα μόνο όταν είναι να φορολογηθούν;;
Θα σας πω εγώ γιατί!!Γιατί είναι συνεργοί στην Νέα σας Τάξη Πραγμάτων!Αφήνουν τον κόσμο να περιμένει προφητείες.Εμένα μου θυμίζουν συνομωσίες!
Άρα έχουμε τον Σιωνισμό από τη μία και την Ορθοδοξία από την άλλη να αντιπαλεύεται;;Μας κάνετε πλάκα;;Σας ελέγχουν όλους έτσι προβατάκια!!ΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ!!
Δεν έχει καμμία σχέση το τί πιστεύει ο καθένας και πού.Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιούν την πίστη σας για να σας βάζουν στο μαντρί!
Ο Θεός είναι ένας,και όλοι όσοι μίλησαν για αυτόν το ίδιο παιδιά του,όπως και εγώ και εσείς!
Απορώ,απορώ,απορώ!!Τόση βλακεία δεν την περίμενα.Άλλο να πιστεύεις στο Θεό και Δημιουργό μας,άλλο να είσαι γονατιστό πρόβατο και να τρως χαστούκια συνέχεια περιμένοντας την ηγεσία της εκκλησίας να σου πει τί πρέπει να κάνεις!
Γεννηθήκανε μερικοί ΔΟΥΛΟΙ.Και ως τέτοιοι θα πεθάνουν.
Εβραίοι εναντίων κακών εβραίων το παίζεται;;
Είναι δυνατόν;;;
Σήκω Περικλή,σήκω Λεωνίδα,Σοφοκλή,Σωκράτη να δείτε τα παιδιά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ 11η ΕΣΠΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 11 ΠΑΡΑ ΕΝΑ, Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΕΟΠΟΣ.

ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ "ΑΠΟΚΟΠΗΣ"

ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ.

ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΟΛΑΣΘΟΥΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά όλα αυτά είναι αλήθεια??? Έχω διάβαση και άλλες σελίδες που λένε για τέτοια πράγματα είναι όντως αλήθεια?/??

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ....ΜΗΝ ΔΕΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ......ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε την προπαγάνδα που σας έχουν μάθει να πιπιλάτε εναντίον την ορθοδοξίας. Αν κάποιοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, αυτοί σίγουρα δεν είναι οι ορθόδοξοι. Μέχρι σήμερα στη ζωή μου, έχω συναντήσει πολλούς που πιστεύουν πολλά. Σε κανέναν από αυτούς δεν προσέβαλα την πίστη ή την απιστία τους, σεβάστηκα τον άνθρωπο που είχα απέναντί μου. Όλοι τους ωστόσο, προσπάθησαν να μου αλλάξουν μυαλά. Και ρωτάω, γιατί τόσο μένος εναντίον της θρησκείας μου; Γιατί τόσος πόλεμος εναντίον της ορθοδοξίας; Αυτό και μόνο αποτελεί για μένα απόδειξη της αλήθειας που βρίσκεται μέσα στην ορθοδοξία. Προς αυτούς που μας αποκαλούν εβραίους, θα ήθελα να το έλεγαν στον Μακρυγιάννη ή στον Κολοκοτρώνη αυτό. Και θα ήθελα επίσης να αναλογιστούν (αν έχει μείνει μέρος του εγκεφάλου τους που να μπορεί να σκέπτεται) που θα ήταν αυτοί σήμερα αν δεν υπήρχαν Κολοκοτρώνηδες και Μακρυγιάννηδες. Σε αυτούς που μας λένε πρόβατα, λέω ότι η ορθοδοξία αποτελεί την πραγματική ελευθερία του ανθρώπου. Της Ελευθερίας με κεφαλαίο Ε, και όχι της ασυδοσίας. Τους εύχομαι να την γνωρίσουν.

Ανώνυμος είπε...

3:01 Ο Κολοκοτρώνης κυνηγήθηκε όταν είπε ''Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους''.Μάντεψε σε ποιούς αναφερόταν!Οι ίδιοι που τον ανέδειξαν οι ίδιοι τον φάγανε...Σου θυμίζει κάτι;Χουσειν,Κανταφι,Μπιν Λαντεν.
Φιλική Εταιρία!Κολοκοτρώνης--->Επανάσταση και μετά φυλακή όταν κατάλαβε τι παίζει και ποιοί ήταν από πίσω!Μάντεψε!
Ελεύθερος εσύ;;Μην γελοιοποιήστε τουλάχιστον.Επικαλείσαι τον Κολοκοτρώνη χωρίς να ξέρεις ιστορία.
Μην ξανα αναφέρεις τη λέξη Ελευθερία.Είσαι ήδη υποδουλωμένος σε ένα παραμύθι.
Όχι στην παγκόσμια θρησκεία αλλά όχι και στην στενομυαλίαση που σας τρώει τα σωθικά.

Ανώνυμος είπε...

11,53 ΑΛΛΟς ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕς ΚΡΙΣΙΜΕς ΣΤΙΓΜΕς ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΤΣΙ;ΝΤΡΟΠΗΗΗ

Ανώνυμος είπε...

Τι θα συμβεί λοιπόν στις 11/11/11; Ορισμένα πνευματιστικά κινήματα κάνουν λόγο για την αρχή μιας ανθρωπιστικής αναγέννησης, μιας νέας αρμονίας στον κόσμο, λένε ακόμη και ότι θα ανοίξει μια πύλη προς μια νέα διάσταση.

Κλίνει η πυραμίδα του Χέοπα

Η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παραμείνει κλειστή μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11, μια ψηφιακή ευθυγράμμιση ημερομηνιών πολύ δημοφιλή για τους αριθμολόγους.

Η απόφαση ελήφθη "μετά από πολλές πιέσεις" Αιγυπτίων κυβερνοναυτών που αναφέρθηκαν σε τελετές εσωτερισμού "που προβλέπονται για τις 11 Νοεμβρίου του 2011 στο εσωτερικό της πυραμίδας", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Άτεφ Αμπού Ζάχαμπ, διευθυντής του Τμήματος φαραωνικής Αρχαιολογίας.

Το CSA επιβεβαίωσε επίσημα το κλείσιμο την Παρασκευή του διάσημου μνημείου, αναφέροντας πάντως σε ανακοίνωση του την ανάγκη εργασιών συντήρησης μετά από μια πολύ μεγάλη κοσμοσυρροή κατά την μουσουλμανική εορτή του Έιντ αλ Άντχα, που μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο τάφος του Φαραώ Χέοπα, που βρίσκεται στο υψίπεδο της Γκίζας, κοντά στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, και οικοδομήθηκε πριν από περίπου 4.500 χρόνια, είναι ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου και το μόνο που διασώζεται.

Για τους οπαδούς του εσωτερισμού, μια ασυνήθιστη ψηφιακή ευθυγράμμιση θα συμβεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 2011 στις 11:11, και θα μπορούσε να προκαλέσει ασυνήθιστα γεγονότα. Χιλιάδες οπαδοί σκοπεύουν να συναντηθούν την ημέρα αυτή σε όλο τον κόσμο για τελετές ή χορούς.

Αρκετές σελίδες αφιερωμένες στην ημερομηνία αυτή έχουν εμφανιστεί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Ορισμένοι αποδίδουν στον αριθμό ένδεκα παραφυσικές δυνάμεις που προσφέρουν ένα δίαυλο επικοινωνίας με το υποσυνείδητο, άλλοι βλέπουν ένα μυστικιστικό χαρακτήρα σε αυτόν τον αριθμό που όπως λένε συνήθως σχετίζεται με καταστροφές, όπως οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τι σημαίνει το 11:11

Κατά τη μεταφυσική ερμηνεία, το 11:11 είναι ένα "καμπανάκι" εσωτερικής αφύπνισης που μπορεί να συμβαίνει εντελώς τυχαία, αλλά να επηρεάζει καθοριστικά την πνευματική πορεία του ανθρώπου! Λαμβάνοντας ως δεδομένο πως το 11:11 βρίσκεται ήδη στην κυτταρική μας μνήμη πριν ακόμη γεννηθούμε, οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας λένε πως κάθε φορά συναντάμε το 11:11 αυτά τα κύτταρα μνήμης διεγείρονται. Από κάποια χρονική στιγμή και μετά, το άτομο που βιώνει το φαινόμενο, αισθάνεται σαν να έρχεται αντιμέτωπο με μία "ξεχασμένη ανάμνηση"! «Είναι ένα πολύ καλό σημάδι, πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο πνευματικής αφύπνισης" προσθέτουν!

Τα μέντιουμ και οι αρχιερείς του μεταφυσικού χαιρετίζουν άπαντες τη σημασία που υποστηρίζουν πως έχει "ο συγχρονισμός" του 11/11/11 - όπως η Αμερικανίδα Σολάρα, "ειδική στην αριθμολογία" και συγγραφέας ενός βιβλίου για τη σημασία του αριθμού έντεκα. Γι' αυτήν, το 11 αντιπροσωπεύει τον δυϊσμό του καλού και του κακού στην ανθρωπότητα και συνεπώς μια ενεργητική ισορροπία. "Βλέπω μια μεγάλη αλλαγή στη συνείδηση του πλανήτη και αυτό συμπίπτει με αυτήν την ημερομηνία", εξήγησε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Στο Ιντερνετ, μπλόγκερ επικαλούνται επίσης την προφητεία του Αγίου Μαλαχία που τον 11ο αιώνα προείπε ότι θα υπάρξουν 112 πάπες πριν από τη Βιβλική Αποκάλυψη. Επισημαίνεται ότι ο Βενέδικτος ΙΣΤ' είναι ο 111ος ποντίφικας.
Online Ξένες Γλώσσες
Μαθήματα Ξένων Γλωσσών διαμορφωμένα για εργαζόμενους.Δες περισσότερα!
www.MasterD.gr/Languages

Ανώνυμος είπε...

Εμένα τα σωθικά μου μια χαρά ήρεμα είναι αγαπητέ, Δόξα το Θεό. Και δεν αναφέρομαι στην ελευθερία που αναφέρεσαι εσύ. Σε ό,τι αφορά τα περί Κολοκοτρώνη, εγώ βασίζομαι φίλε μου σε αυτά που είπε. Σου θυμίζω μερικά αποσπάσματα από τον λόγο του στην Πνύκα:

"[...] Εἰς τὸν τόπον, τὸν ὁποῖον κατοικοῦμε, ἐκατοικοῦσαν οἱ παλαιοὶ Ἕλληνες, ἀπὸ τοὺς ὁποίους καὶ ἡμεῖς καταγόμεθα καὶ ἐλάβαμε τὸ ὄνομα τοῦτο. Αὐτοὶ διέφεραν ἀπὸ ἡμᾶς εἰς τὴν θρησκείαν, διότι ἐπροσκυνοῦσαν τὲς πέτρες καὶ τὰ ξύλα. Ἀφοῦ ὕστερα ἦλθε στὸν κόσμο ὁ Χριστός, οἱ λαοὶ ὅλοι ἐπίστευσαν εἰς τὸ Εὐαγγέλιό του, καὶ ἔπαυσαν νὰ λατρεύουν τὰ εἴδωλα. Δὲν ἐπῆρε μαζί του οὔτε σοφοὺς οὔτε προκομμένους, ἀλλ᾿ ἁπλοὺς ἀνθρώπους, χωρικοὺς καὶ ψαράδες, καὶ μὲ τὴ βοήθεια τοῦ Ἁγίου Πνεύματος ἔμαθαν ὅλες τὲς γλῶσσες τοῦ κόσμου, οἱ ὁποῖοι, μολονότι ὅπου καὶ ἂν ἔβρισκαν ἐναντιότητες καὶ οἱ βασιλεῖς καὶ οἱ τύραννοι τοὺς κατέτρεχαν, δὲν ἠμπόρεσε κανένας νὰ τοὺς κάμῃ τίποτα. Αὐτοὶ ἐστερέωσαν τὴν πίστιν.Οἱ παλαιοὶ Ἕλληνες, οἱ πρόγονοί μας, ἔπεσαν εἰς τὴν διχόνοια καὶ ἐτρώγονταν μεταξύ τους, καὶ ἔτσι ἔλαβαν καιρὸ πρῶτα οἱ Ρωμαῖοι, ἔπειτα ἄλλοι βάρβαροι καὶ τοὺς ὑπόταξαν. Ὕστερα ἦλθαν οἱ Μουσουλμάνοι καὶ ἔκαμαν ὅ,τι ἠμποροῦσαν, διὰ νὰ ἀλλάξη ὁ λαὸς τὴν πίστιν του. Ἔκοψαν γλῶσσες εἰς πολλοὺς ἀνθρώπους, ἀλλ᾿ ἐστάθη ἀδύνατο νὰ τὸ κατορθώσουν. Τὸν ἕνα ἔκοπταν, ὁ ἄλλος τὸ σταυρό του ἔκαμε. [...] Εἰς ἐσᾶς μένει νὰ ἰσάσετε καὶ νὰ στολίσετε τὸν τόπο, ὁποὺ ἡμεῖς ἐλευθερώσαμε· καί, διὰ νὰ γίνῃ τοῦτο, πρέπει νὰ ἔχετε ὡς θεμέλια της πολιτείας τὴν ὁμόνοια, τὴν θρησκεία, τὴν καλλιέργεια τοῦ θρόνου καὶ τὴν φρόνιμον ἐλευθερία.

Ανώνυμος είπε...

Και ολίγο από Μακρυγιάννη που είδα δεν τον ανέφερες:

"Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: "Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας". Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Και βγήκαν ακόμη να ૃποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη καιτην φοβούνται. Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες. Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση
μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας! Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους. Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια. Ντροπή Έλληνες"!

Ανώνυμος είπε...

Min pistevetai kanena psaxte na vrite kai allous an8ropous na eno8ite oloi oi ellines mazy tipote allo... KSERETAI posa EKATOMIRIA an8ropoi einai se EKSA8LIOSH den fantazestai dioti den to exetai zish...ORISMENOI...NA...kserai otoi ta panta allazoun se olo ton kosmo...stin europh ksekinise apo emas loipon prosoxi megali den einai astia...OI masonoi katstrefoun ton planet...kai emeis prepoi na eimaste organomenoi...balteto kala sto mialosas oloi...na min pigenetai MAGAZIA pou exounai plousioi na min agorazetai malakismena pragata gia katanalosi stamatiste to podosfero...min ypostirizetai ta masonika somatia podosferou makria apo megales kai omorfes eklisies me masonous papades petaxte oles tv ...kalitera internet..........gia olous mas...kante dimokratia diladi na ka8este kai na syzitate ta panta me olous tous filous kai me olous den yparxoun komata ksexaste ola afta...AFTA..KATASREPSANE...OLOUS..TOUS..AN8ROPOUS...ANA..TON..KOSMO...afto htan to xsedio ton masonon ta KOMATA...vazoune ton kosmo na skotonetai...gia ola afta prepoi nato katabio kosmos?...an oxh h nea taksy 8a tou parh TIN PSYXI...OLA...TA...XRONIA..SKOTONONTAI...GIA...TA...MASONOKOMATA.....ERXETAI...TO..TELOS...TOYS..OI..AFTOI...H...EMOIS...........MALON....KAI....SYGOURA....EMEIS..........FREEDOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM......................FREEMAN...