Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ. Ο 11ος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 11-11-11 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ



papadhmos2_660_440_630_355Ο πρωθυπουργός των συμπτώσεων. Ευχόμαστε να φύγει όσο το δυνατό πιο σύντομα και αυτός και η παρέα του,  καθώς οτι περάσαμε με τον Jeffrey δεν ειναι τίποτα...

Αν δεν φύγει,θα τους "φύγουμε" εμείς με το ζόρι.


Είναι ο 11ος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση, και θα ορκιστεί στι;ς 11-11-11 στις 11 το πρωί


Θυμάστε μήπως αγαπητοί αναγνώστες πιοι χρησιμοποιούν τον αριθμό 11;

71 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δε θυμόμαστε. Ποιοι λοιπόν χρησιμοποιούν τον αριθμό 11;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ 11 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ..Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΛΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

αν γινει 11 η ωρα θα ειναι παρα πολυ κρα

Ανώνυμος είπε...

iste telios papares re den ksanadiavazw auto to blog eiste entelos katestramenoi kai sxizofreneis..nai re to 11 -11-11 simenei 666 o antixristos erxete na mas parei kai oti o papadimos einai masonos..to vrikate re se ola mesa pesate, makari na petixoun ta sxedia ton neotaksiton na fate poutsa giati tora mia xara iste sta poupoula kai grafete mpourdes

Ανώνυμος είπε...

..αν ειναι ετσι θα υπαρχει και η αναλογη καρτα στο βρωμοπαιχνιδο τους..

Ανώνυμος είπε...

Στις 14:15 θα γινει =11.

Ανώνυμος είπε...

7:34 ΧΡΡΡΡΡ ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΡΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα τι λέει ο μαλάκας??

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΝΤΕΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ.ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11-11 11.ΧΑΜΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

11-11-11 ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟ 11.

Ανώνυμος είπε...

eiste to pio axristo blog. Eiste entelws gia klamata edw mesa. Oxi Anti-nea ta3i pragmatwn eprepe na sas lene, alla Anti-nohmousa koinwnia. diladi ti 8elete na peite, oti to 11 einai satanikos ari8mos, illuminati k etsi? eiste entelws vlakes, nomizete oti eiste 3ypnioi alla profanws eiste 3ypnioi se allo sympan kai epitelous skefteite logika.

Ektos kai an sas exoun dialysei oi aeropsekasmoi kai exete palavwsei. Pleon gineste kai epikyndinoi.

Ανώνυμος είπε...

Πειτε ρε τι ειναι το 11. εγω για το 666 ηξερα μονο και το 7 που ειναι καλο.

Ανώνυμος είπε...

ο παπαδημος ειναι ο 12ος πρωθυπουργος οχι ο 11ος!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 11 ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ Η ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΨΑΓΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΤΡΟΦΗ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ 11 ΜΑΖΙ!ΧΑΜΟΣ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?ΑΛΛΗ? ΑΠΟΡΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

http://www.anoixtomualos.gr/2011/07/11_20.htm

Ανώνυμος είπε...

http://oimos-athina.blogspot.com/2011/07/11.ht
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΛΙΝΚ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΝΤΕ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΞΥΠΝΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

σαν την ταινια 11-11-11 που παιζετε στους κιν/φους

Ανώνυμος είπε...

γεννηθηκε στις 11 οκτ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΤΕΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΚ ΓΙΟΥ ΜΑΔΕΡΦΑΚΕΡ, ΑΣΧΟΛ, ΤΖΕΡΚ, ΓΙΟΥ ΠΟΥΣΙ ΝΤΟΝΤ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΓΙΟΥ ΑΡ ΦΑΚΙΝΓΚ ΜΑΪ ΛΑΝΓΚΟΥΑΤΖ ΙΝΤΙΟΤ ΜΑΔΕΡΦΑΚΕΡ!!! ΦΑΚ ΓΙΟΥ!!!!! ΓΚΟΟΥ ΦΑΚ ΓΙΟΡΣΕΛΦ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ Α!ΡΕ! ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Paidia dn einai anagki n syndeetai t panta m tous masonous.Eleos diladi.Dn syndeontai ola m autous.

Ανώνυμος είπε...

εγώ να ρωτήσω κάτι. Άντε είναι μασώνος, illuminati και όλα τα συναφή, 666, αντίχριστος και τέτοια. Ωραία; Για πείτε μου εσείς οι ξύπνιοι σε εμάς που κοιμόμαστε.... Τι σημαίνει αυτό;

Ανώνυμος είπε...

9.04 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ?Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

ρε 9.10 μασώνος είσαι; δε ξέρεις ότι το ? είναι greeklish; Έχουμε Ελληνικό ερωτηματικό. Μασώνε!

Ανώνυμος είπε...

9.09 ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ.ΟΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ.ΦΤΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

9.10 M'auto t pleuro n koimasai...ksypnie.

Ανώνυμος είπε...

9.17 ο 9.09 είμαι. Ευχαριστώ για τα λόγια σου, αλλά δε μου απάντησες στην ερώτηση. Λες ότι είναι φως φανάρι τι σημαίνει και ότι όσοι είναι μέσα στα πράγματα ξέρουν. Εσύ είσαι μάλλον πιο πολύ μέσα στα πράγματα από εμένα (εννοώ ότι έχεις ασχοληθεί παραπάνω, το έχεις ψάξει και ξέρεις). Μπορείς, λοιπόν να μου πεις τι σημαίνει να έχουμε μασώνο πρωθυπουργό;

Ανώνυμος είπε...

πω πω.... τσουτσούροσα......

Ανώνυμος είπε...

9.09 ΨΑΞΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΕΥΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Άρα 9.25 ούτε εσύ ξέρεις. Έτσι δεν είναι; (9.09)

Ανώνυμος είπε...

hahaha!A,r poso malakas paizei n eisai!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ? ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να μου πεις τι επιπτώσεις θα έχω στην καθημερινή ζωή μου και στην ελευθερία του λόγου μου όταν έχω ως πρωθυπουργό ένα μασώνο. (9.09)

Ανώνυμος είπε...

καλα... μερικοί πεφωτισμένοι εδώ μέσα ξυπνάνε με το μπουτσο στο χέρι..

STYLIANOS είπε...

ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ "ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ(ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,ΕΜΒΟΛΙΑ,ΓΙΑ ΓΡΙΠΕΣ,ΚΛΠ),
ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΩΡΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΩΝΤΑΙ.
ΓΙΑ ΤΙΣ 11/11/11.ΚΑΤΙ ΛΕΓΑΝ ΓΙΑ BIG BEN.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΠΛΟΥΣ" ΚΑΙ"ΦΤΩΧΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.
ΑΥΤΟΙ ΤΑ "ΔΙΚΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ.
ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΛΩΣ ΚΟΙΤΑΤΕ....ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΑΘΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΠΙ-ΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο 9.49 ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η ορκομωσια θα γινει στις 11 και11, εχει δυο παιδια το ενα 11 χρονων και το αλλο 11 μηνων εχει και 11 μερες να φαει για να προετοιμαστει καταλληλα για την τελετη και 11 ηταν η ωρα οταν γεννηθηκε η προγιαγια του η οποια πεθανε στις 11 ενδεκατου του 1911. Πολλες συμπτωσεις δεν νομιζετε?

Ανώνυμος είπε...

Θεωρητικά,το να αγνοεί κανείς σήμερα την δομή,οργάνωση και κυρίως τον σκοπό του think tank όπως οι ίδιοι αποκαλούν τις Μασωνικές στοές τους,είναι αδύνατον να το πιστέψεις.
Φαντάζομαι ότι ο επόμενος και πιό δυνατός στόχος της χούντας της ΝΤΠ, θα είναι τα blogs και επειδή αυτά προστατεύονται από διεθνείς νόμους ακόμη,ο καλύτερος τρόπος για να μειώσεις την δυναμική τους και να χτυπήσεις την μοναδική ελεύθερη διακίνηση και ανταλλαγή πληροφοριών,είναι να αναθέσεις σε μπαχαλάκηδες (trolls) να προκαλούν σύγχυση.
Οπότε διαχειριστές έχετε το νού σας και μην τους αφήσετε να εκτελέσουν την διατεταγμένη υπηρεσία τους.
Παραπέμψε τους απλώς στo Mega,sky και τα λοιπά υπνωτικά ,αγνοώντας τις προκλήσεις τους.
Το μόνο που μας απέμεινε είναι να επικοινωνούμε μεταξύ μας όσοι ξεφύγαμε από το matrix,ψάχνουμε ,ερευνούμε,ανταλλάσσουμε ιδέες και πληροφορίες.
Μην αναλίσκεσθε σε επεξηγήσεις για τα αυτονόητα που με μια απλή αναζήτηση ,υπάρχουν τεράστιες διαθέσιμες πληροφορίες.
Οι υπόλοιποι αγρυπνούμε,είμαστε σε ετοιμότητα και παρερχόμαστε τις τρικλοποδιές των εντεταλμένων που ούτε την γλώσσα του πλανήτη δεν είναι σε θέση να χειρίζονται,υιοθετώντας νόθες παραλλαγές της (greeklish).

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν επειδή νομίζω ότι δεν ξέρετε να απαντάτε στις απλούστερες ερωτήσεις για κάτι που τόσο πολύ φανατικά υποστηρίζετε, κοιτάξτε να χαρείτε τη ζωή σας και αφήστε τις μασωνίες στην άκρη γιατί μάλλον ούτε εσείς ξέρετε τι είναι. Εγώ δε ξέρω τι είναι, ρώτησα εσάς να μάθω, και καθαρή απάντηση δεν πήρα. Το μόνο που ξέρετε καλά να κάνετε είναι μια ανακατανομή του απόλυτου τίποτα, παραφιλολογίες και εκφοβισμοί για να 'ξυπνήσουμε' εμείς που 'κοιμόμαστε'. Είστε κυριολεκτικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Φιλικά, 9.09 - Νικόλας Παπανικολάου.

Ανώνυμος είπε...

9.09 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ.ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εχθες πηγα να χεσω, το σκατο εκανε το εξης σχημα στην λεκανη ||
Επίσης οταν απο περιεργια στις 11:11 το βραδυ ζηγησα το σκατο μου ηταν 1111 γραμαρια και ειχε 11 εκατοστα μηκος. απο τρελη συπτωση για να σκουπιστω μετρισα οτι χρησιμοποιησα 11 κομματια απο κωλοχαρτο...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
α) ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΗ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ
β) ΜΑΣΩΝΟΙ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ
γ) Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ..

ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΕΙΔΑΜΕ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΙΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑ ΜΑΛΑΚΙΑ 11-11-11 ΣΤΙΣ 11:11 ΕΛΕΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Luke (Skywalker) Papadimos

Mερικές πληροφορίες για τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της υπό κινεζο-εβραϊκής κατοχής Ελλάδος
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/luke-skywalker-papadimos.html

Ανώνυμος είπε...

Kαι εκτός των άλλων, έτσι για να συνειδητοποιήσετε την άγνοια σας δείτε στο e-rodios την επόμενη κάρτα των πεφωτισμένων "κρυσταλινο κρανιο" και την τελετουργία που ολοκληρώνεται στις ΗΠΑ στις 11/11/11 .
Η αριθμολογία είναι το υπ αρ.1 φετίχ των πρωτοκλασσάτων μυστών της απόκρυφης γνώσης,που θεωρούν εαυτούς μόνον άξιους αυτής,σε αντίθεση με τα λοιπά κατοικίδια του πλανήτη (τα οποία και αποκαλούν και αλλόμορφα κατώτερα όντα).
Αντε που μου αναγάγατε την άγνοια σε μαγκιά .

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΕΝΔΕΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 11;

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά πρέπει να επαναλάβω δυο πράγματα που ήδη έχουν γραφτεί αλλά κανείς δεν τα σχολίασε. Πρώτον, ο Παπαδήμος είναι ο 12ος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση και δεύτερον, θα ορκιστεί στις 2 το μεσημέρι. Δεν με απασχολεί αν είναι ή δεν είναι μασόνος και όλα τα υπόλοιπα, σε αυτά εσείς ξέρετε καλύτερα και εσείς θα πείτε ότι θέλετε, αλλά μην υπάρχει τουλάχιστον παραπληροφόρηση. γιατί όπως εσείς είπατε ΕΡΕΥΝΑ. Στο wikipedia γράφει ότι είναι 11ος, αλλά απλά αν μπεις πάλι στο wikipedia στη σελίδα των πρωθυπουργών της Ελλάδας κι απλά αρχίζεις να μετράς, βγαίνει το νικητήριο 12. τουλάχιστον θα έπρεπε να το ψάξετε καλύτερα αφού είστε ΤΟΣΟ ενημερωμένοι εσείς και γνωρίζεται τόσα πολλά

Ανώνυμος είπε...

ενα θα πω: http://3.bp.blogspot.com/-ZNA_C22OihE/TrrWcP8sXjI/AAAAAAAADMA/Vomy9zNfM-A/s1600/papademos1.png

Ανώνυμος είπε...

freemasons...

Ανώνυμος είπε...

OLOS O KOSMOS KAIGETAI KAI OI PIO POLOI APO ESAS PSOLARMENIZETAI. GIA SAS POU EXETAI EMONI ME TA GREEKLISH THA PW KATI . ESEIS EISTAI AFTOI POU GAMISATAI TIN ELLINIKI GLWSA KAI TIN ELLADA GENIKA . EXETAI KATHISI NA SKEFTITAI OTI YPARXOUN KAI ELLINES STO EXWTERIKO POU DEN EXOUN TIN DINATOTITA TIS ELLINIKIS GRAFIS KAI THELOUN NA SYMETEXOUN SE AFTA TA BLOGS; ESEIS EISTAI AFTOI POU OTAN OLA PANE KALA DEN EXETAI WRA NA ASXOLITHITAI ME TIN ELLINIKI GLWSA KAI KOULTOURA ALLA PINETAI FRAPE KAI KAPNIZETAI MALBORO GIATI DES SAS KANEI TO KARELIA , ESEIS EISTE AFTOI POU PIGENETAI STA BARS KAI XWREVETAI ARERIKANIKA GIATI SAS TERIAZEI PIO POLI, ESEIS EISTAI AFTOI POU DEN MPOROUN NA PAROUN TA PODIA TOUS NA XWREPSOUN ENA TSAMIKO, ESEIS EISTAI AFTOI POU OTAN MILATAI DITHEN ELLINIKA XRISIMOPIOITAI LEXEIS SAN " COOLARO" "NO PROBLEM" KAI TA LOIPA . EGW MENW STO TORONTO TOU KANADA KAI KATHE XRONIA POU KATEVENW KATW TO KALOKAIRI SYXENOMAI OTAN SAS AKOUW NA MILATAI THA DITHEN ELLINIKA SAS .

GIAFTO EXW MONO ENA NA SAS PW


ANTE KAI GAMITHITAI POULIMENOI TOU KERATA.

Ανώνυμος είπε...

10:41
Η επισήμανσή σου (12ος πρωθ.) είναι σωστή,!Επομένως, όση αλήθεια (μπορεί και να) ισχύει για τους Μασώνους, τόσο ο φόβος που σπέρνεται προέρχεται απο τους "αφυπνισμένους"...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φίλε 10:41!!!Επιτέλους λογική.ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ απαντηστε που ρώτησε ο φίλος και αφήστε τα χαζά σας. Ήθελα να ήξερα τι θα λέτε αύριο που θα ορκιστεί μετα τις 11! ΕΛΕΟΣ

όσο για το μπλογκ απλά σήμερα έχασε μεγάλη μερίδα εκτίμησης από φίλους και δεν είναι η πρώτη μαλακία που βλέπουμε αναρτημένη γιατί απότι πρόλαβα πριν λίγο ακολούθησε και πιο ΧΟΝΤΡΗ με κάτι οδηγίες για αύριο με δίστιχα ψαλμών. Σεβαστήτε τουλαχιστον τα θεία...

Ανώνυμος είπε...

αδελφέ από καναδά εύγε...και για να προλάβω μερικούς greeklish xrisimopoiise epitides.. εννοείται ολγουειζ ιν γκρικ.

Ανώνυμος είπε...

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/luke-skywalker-papadimos.html ειστε για το πεος μαγκες...ο 11ος ειναι δεν κανατε ρε ζωα τον κοπο να μετρυσετε τους προεδρους..ο παπανδρεου ανδρεας εκανε δυο φορες πρωθυπουργος ξεχωριστα σε χρονικες στιγμες..ειναι 11ος ο παπαδημος σαν πρωσοπο....αντε θα βγαλετε λαθος το wikipedia ζωα...μην μασας αντινεταξη αφυπνησε τα ζωα....

Ανώνυμος είπε...

12:52 π.μ.
Καραγκιόζη και γω από εξωτερικό γράφω και διαλέγω όποια γλώσσα του κόσμου θέλω να γράψω, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αντι ΝΤΠ
Οποιος γράφει γκρήκλις, να τον σβύνετε, εκτός και αν θέλετε επισκεψημότητα

Ανώνυμος είπε...

1.41
Η μέτρηση γίνεται με την ιδιότητα, και η ιδιότητα είναι του πρωθυπουργού, όχι του προσώπου. Γι' αυτό και η wikipedia τους έχει κατατάξει έτσι όπως τους έχει. Το πρόσωπο που θα το παίξει πρωθυπουργός, ναι είναι το 11ο. Όμως, κατα σειρά πρωθυπουργός είναι ο 12ος. Απο κει κι έπειτα, ο καθένας πιστεύει, κι όπως θέλει να πιστέψει, ό,τι αγαπά. Πάντως, δε λέω, καλό το αγκίστρι σου...

Ανώνυμος είπε...

11/11/11 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ΄; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χ.ν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.TO BRAINWASHING ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ -ΕΧΟΥ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ;;; ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΤΙ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

2:26 bravo sou . to pio swsto POSTING mexri twra.

oi evraioi pou tous misoumai (kalos h kakos) lene to ekseis.

"ENA ELLINA TON FOVAMAI,
DUO POTE"

kai exoun dikio giati oi duo tha fagothoun

metaxi tous.

Ανώνυμος είπε...

Τι να τα κανεις τα λεφτα αμα δεν εχεις ΜΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΧ Ο ΜΑΣΤ Ε!!!! Και η Ελλάς θα απαλλαχθεί και θα ανέβει στην Θέση που της ανήκει.

Πάνος Pkk είπε...

Επισκεύτομαι το blog μας αρκετό καιρό τώρα. Ξεκίνησα να διαβάζω σποραδικά και πλέον ανήκει στην καθημερινότητά μου. Έχω διαβάσει αμέτρητες αναρτήσεις οι οποίες με έχουν προβληματίσει θετικά και μου έχουν αλλάξει τον τρόπο σκέψης. Αν σε κάποιους δεν αρέσει μια ανάρτιση, ας διαβάσουν κάτι άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί άνθρωποι μιλάνε για ομόνοια και συσπείρωση των Ελλήνων και καθονται και βρίζουν με τόσο άσχημο τρόπο. Αν δεν σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου περιμένεις να σε σεβαστούν οι νεοταξίτες?? Νομίζω ότι οι διαχειριστές θα πρέπει να σβήνουν τέτοιου είδους σχόλια, που μόνο να κλωνίσουν το κύρος του blog μας έχουν σαν σκοπό. Αν κάποιος επισκεπτεί την σελίδα για πρώτη φορά και δει τέτοια σχόλια, θα θεωρήσει ότι είμαστε ένα μπάχαλο. Και είναι άδικο, γιατί όλοι μας έχουμε επενδύσει (δεν θα πω ξοδέψει) πολύ χρόνο για αυτό το blog. Το δικό μας blog.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ Η ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ 11-11-11 ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ.ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Περασε η ωρα και η "τελετη" δεν εγινε ρε παιδια τωρα τι θα μας πειτε που δεν εγινε 11;;

Ανώνυμος είπε...

2.35 Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε δεν 2:39 μερικοι εδώ μεσα νομίζετε ότι ξέρετε τους αλλους μισους που απλά δε το τραβάνε όσο εσείς.ΟΚ αν θες να πιστεύεις στο 11!! ο αντιχριστος κτλ για μένα είναι ένα θέμα που δε πιστευω με το 11-11-11 όπως δε πιστευω και το τελος του κοσμου του 12.ΟΛΑ αυτα με τους εβραίους και τις ελιτ που ελεγχουν το χρήμα άρα και χώρες και πολέμους ναι μαζί σου αλλά ελίτ τεχνοκρατών εννοώ και όχι σατανιστες.ΕΛΕΟΣ.Τλος πάντων το σημειο που θέλω να θίξω είναι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ.ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ απο το τοπο μας.πολύ απλό αρκει να είμαστε δυναμικοι και να μη μαλώνουμε για ώρες.

επιμένω όμως σε μια ερώτηση σε σενα και τους άλλους που μιλανε για το 11. Τωρα που η ορκωμοσια δεν εγινε στις 11 πως το εξηγεις;;;;;

Ανώνυμος είπε...

αρα αν αυτος ειναι ο 12τος ..... ο 11τος ποιος ηταν?????????
χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

3.42 ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

τα 11 11 11 στη σειρά είναι εκτός απο όλα τα υπόλοιπα μεταφυσικά του είναι και εικόνα του χαράγματος...ΙΙΙΙΙΙ111111111111111ΙΙΙ....