Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Yπέρ της δήμευσης περιουσιών ο Βελόπουλος


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Και που τα λεει, τι εγινε; Ακουει κανεις;
Μονος του τα λεει, μονος του τα ακουει. Οπως παντα. Ουτε οι ανθρωποι απ το κομμα του δεν τον ακουνε. Για να μην πω οτι τον εχουν απομονωσει...

Ανώνυμος είπε...

γι αυτο θα εκτιναχθει το ΛΑΟΣ.
Γιατι εχει ριξικευθες προτασεις.
μπραβο!

Pythagoras είπε...

Ο ρόλος του ανακουφιστή άλλη μια φορά.

Οι αλήθεις δεν κρύβονται πια. Το ότι τα λέει ο κάθε Βελόπουλος (ρόλος του ανακουφιστή) δεν μου λέει τίποτα. Δεν αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα.
Λόγια, λόγια, λόγια, Βελόπουλου χωρίς αντίκρυσμα.
Τον τελευταίο χρόνο τα μάθαμε όλα. Είναι προδότες το ξέρουμε και τους ανεχόμαστε.

Για να κρίνω το κάθε Βελόπουλο, θα πρέπει να δω τις πράξεις του.

Πράξεις; Άστα υπέγραψε ως γνήσιο Καρατζαφέρικο λουστράκι, το Μνημόνιο. Ήξερε τι υπέγραφε, αν ήθελε να κάνει τη διαφορά δεν θα υπέγραφε και θα έμενε στην ιστορία ως αντιστασιακός και όχι ως δωσίλογος.

ΠΡΑΞΕΙΣ ξεκάθαρα ΜΗΔΕΝ. ΥΠΕΓΡΑΨΕ και ας φαίνεται συμπαθής και μετανοημένος.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο βουλευτής, όμως ο ΛΑΟΣ θα εκτιναχθεί όχι για τις ριξηκέλευθες προτάσεις του, όπως ισχυρίζονται μερικοί, αλλά γιατί ψήφισε μνημόνιο κάνοντας το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.Ο ίδιος, κατά συνείδηση, δεν ήθελε να ψηφίσει ναι στο μνημόνιο(όσοι τον παρακολουθούν το έχουν καταλάβει,τα λόγια είναι περιττά), όμως όταν σφύριξε ο αρχηγός του, συμμορφώθηκε.
Άλλωστε δήλωσε ότι θα φύγει από την πολιτική με το τέλος της τετραετίας,για να δούμε και το δικό του πολιτικό θάρρος

Ανώνυμος είπε...

2:47 οκ εσεις θελετε αλανθαστους πολιτικους. Η ανδρεια δεν φαινεται στο αν ψηφισε το μνημονιο. Ποιος αλλος θα εβγαινε να πει οτι εχει μετανιωσε για μια επιλογη του; Εκει φανηκε η ανδρεια του Κυριακου. Ολοι οι αλλοι καθονται ολη μερα και λενε ΖΗΤΩ το μνημονιο. Αυτος ποτε δεν το ειπε και αντιθετως στην εκπομπη του το εχει κατακρινει.
Οι πραξεις του εχουν δειξει οτι δεν ειναι στο μηδεν, απλα καποιους απο σας ετσι σας συμφερει.
Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ "ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΠΟΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ; Τονιζω οτι ΛΑΟΣ δεν ειμαι, αλλα ξερω να κρινω τους ανδρειους πολτικους περα απο μνημονια και κρινοντας την συνολικη του πορεια...

Ανώνυμος είπε...

Ελληνας πατριώτης καί Εβραιολαγνεία..... , δέν συμβιβάζωνται !!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΛΔ ΡΕ ΦΙΛΕ 3 11....
ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ.
ΔΛΔ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΗΔ..... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ, ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ,,ΜΠΡΑΒΟ,,????

Ανώνυμος είπε...

[Ειμαι ο 3.11]
Ξερεις οτι δεν ειναι το ιδιο. Οταν εισαι στη πολιτικη μεσα στα πολλα που κανεις δεν μπορεις να εισαι και αλανθαστος. Δεν μπορεις να μειωνεις την φοβερη του προσπαθεια ολο αυτο το καιρο, για ενα λαθος. Δες τις ομιλιες του στη βουλη, και θα καταλαβεις οτι καννει φοβερη προσπαθεια. Τον κρινουμε γι αυτο που εκανε, αλλα προδοτη δεν μπορεις να τον πεις. Μην τον ψηφισεις αλλα οχι να τον λες και πουλημενο. Εχει φαει πολεμο και μεσα απ το ιδιο του το κομμα. Του αξιζουν συγχαρητηρια που λεει οσα λεει...

Ανώνυμος είπε...

1) ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΧΙ....
2) ΑΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ????? ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ....ΑΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!
ΚΑΙ 3) ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ,ΑΥΤΟΣ Τ ΑΚΟΥΕΙ. ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ ΔΛΔ.

Ανώνυμος είπε...

Εσεις ολοι που γραφετε, ψηφισατε οχι μια αλλα πολλες φορες τα 4 πλουτοδημοκρατικα κομματα. Και γω τι να το κανω αφου αυτοι μας εφεραν στο διλημα μνημονιο η οχι! Δηλαδη πυροβολεισαμε εναν ανθρωπο και θα φταιει ο γιατρος αν δεν τον σωσει..
Και να σας πω γιατι βριζετε ολοι το μνημονιο?
Για να αποποιηθειτε ολες τις ευθυνες, λες και ο κατηφορος αρχισε απο εκεινη τη μερα!

ΔΑΡΝΑΚΑΣ

Pythagoras είπε...

Όλοι θα κριθούν για τις πράξεις τους.
Κάθε πολιτική πράξη φέρει την ανάλογη βαρύτητα. Ιδίως αυτές τις κοσμοιστορικές ημέρες.

Εδώ κύριοι, μιλάμε για παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ..
Ούτε ο Τσολάκογλου δεν θα υπέγραφε κάτι τέτοιο.

Έσχατη Προδοσία με μεταμέλεια είναι προμελετημένη δολοφονία με υπόσχεση ανάστασης.

Αν ήθελε να είναι απέξω ο κάθε Βελόπουλος, να έμενε απέξω. Άκου ρε εκεί, κομματική πειθαρχία!

Μιλάμε για οριακές στιγμές για τη χώρα. Κάποιος είναι ή αφελής ή δειλός ή συννενοημένος προδότης. Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν δικαιούται να είναι εντός πολιτικής.
Δεν υπάρχει συγχώρηση για εθνική μειοδοσία, ιστορικά μόνο ισόβια, κρεμάλα και εκτελεστικό απόσπασμα. Θλίψη για όλους τους προδότες απο το 1821 έως σήμερα. Έθνος προδωμένο.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Βελοπουλε,μπραβο, ΛΑ.Ο.Σ.!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΙΔΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ.

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΒΑΛΤΕΤΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...

Ανώνυμος είπε...

loipon gia na teleivnoyme se olo to karatzafereiko o monos cilosympaueis einai o kyriakos alla to cifise to rimadi lvgo kammatikhs pitharxias dhladh to to pallhkari kanei ekptoseis sta pisteuo toy opote ti na to kanv an to metanivse na bgei kai na zitisei signomh kai isvs na kanoyme kai emeis ekptoseis otn ua toy pame ton logariasmo oso gia to pallhkri poy leei oti den einai to idio naa moy peidhxth h ggynaika me to politiko olisthima toy kyriakoy fysika kai den einai to idio sta arxidia moy h poytana gia na paei na phdhxth seimenh oti den moy kanei opote brisko allh patrida omos den brisko allh oso gia ton 2.42 esy na mas peis poy na soy steiloyme ton logariasmo apo to xenodoxio pou pleirvneis kai koimase orthios