Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Tι έγινε στο Σύνταγμα σήμερα με τον ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ. -ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ-



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Σοκάρει η εικόνα που "αιχμαλώτισε" τη camera του NewsIt: Οι ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ρίχνουν στο έδαφος διαδηλωτή και τον χτυπούν με τα γκλοπ....
τους!



Ένταση επικράτησε και στην είσοδο του Μετρό, επί της Αμαλίας στον Εθνικό Κήπο, όταν τα ΜΑΤ -κυνηγώντας κουκουλοφόρους- επιχείρησαν να μπουν στο σταθμό, αλλά τους σταμάτησε ο κόσμος, που μετέφερε έναν τραυματία!




Πετροπόλεμος, μπουκάλια, μολότοφ και χημικά συνθέτουν το σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας. Κουκουλοφόροι και ΜΑΤ παίζουν... πόλεμο μπροστά από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ ένταση επικράτησε και στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος. Για λίγη ώρα, επικράτησε ηρεμία, αλλά στη συνέχεια υπήρξε ξανά ένταση!



Τουλάχιστον ένας κουκουλοφόρος συνελήφθη, ενώ έγιναν και προσαγωγές.











Πεδίο μάχης η Βασιλέως Γεωργίου
Πεδίο μάχης η Βασιλέως Γεωργίου
Ήδη ένας διαδηλωτής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, όταν κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν!


Η κατάσταση μύριζε... μπαρούτι από νωρίς, όταν κουκουλοφόροι βρέθηκαν μέσα στην πλατεία Συντάγματος και οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους "φρουρούσαν" από απόσταση.













Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης. Στα Προπύλαια, όπου είχαν συγκεντρωθεί μαθητές και φοιτητές για το πανεκπαιδευτικός συλλαλητήριο, επικράτησε ένταση, όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις. Τα ΜΑΤ απάντησαν με χημικά, απωθώντας τους κουκουλοφόρους προς τη Σταδίου, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν μέρος της πορείας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Μετά την ένταση, τα ΜΑΤ συνόδευσαν την πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ υπό το φόβο νέων επεισοδίων
Μετά την ένταση, τα ΜΑΤ συνόδευσαν την πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ υπό το φόβο νέων επεισοδίων

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sas kopanisane pali,min pigenetai me adeia xeria mazoxes eisaste?

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ..!!!
ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.!! ΖΗΤΟ Η ΕΛΛΑΣ!!
ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ, ΦΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΦΑΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΦΑΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΦΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΦΑΤΕ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ.Α.Λ.Α.Κ.Ε.Σ.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ.ΑΛ.Α.Κ.Ε.Σ. ΘΑ ΕΡΘΗ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ν Τ Ο Π Η Σ Α Σ .
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΈΡΗΜΑ. ΜΑΣ ΠΟΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΑΙ. ΤΡΑΜΠΟΎΚΟΙ. ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΊΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΊΤΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΔΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΡΕΖΙΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

5.10 ενώ όταν είχαμε τον αμερικανόδουλο Παπαδόπουλο ήταν καλά;
Πόσο ζώα είστε μερικοί,χούντα έχουμε και όχι δημοκρατία είναι φανερό,τι μας λες φάτε δημοκρατία ,είσαι άκυρος.Να πας να μάθεις τι ξεπούλημα ξεκινούσε η επταετία σε αμερικάνικες εταιρίες

Ανώνυμος είπε...

Ματατζιδες σεκιουριταδες των προδοτων

johndoctor είπε...

Καποιόν βολέυει να γίνονται μπάχαλα στις πορείες
Στις 29 του Ιουνίου έγιναν επεισόδια απο το πουθενά γιατί;
Οι κουκουλοφόροι είστε σίγουροι ότι είναι αντιεξουσιαστές η μήπως τσιράκια της Ασφάλειας toy ΠΑ.ΣΟΚ;
Όλοι ξέρουμε το τι παίζει μάγκες...αλλά δεν μάσαμε όλοι το ίδιο παραμύθι

Ανώνυμος είπε...

μαλακιες κατηγορητε τα ματ αλλα ο σκεπτομενος κοσμος βλεπει και αδικα ανεβαζετε τετια βιντεακια...οι περισσοτεροι μπατσοι εκτος υπηρεσιας πηγαινουν μεσα στις πορειες οπως ολοι οι απλοι πολιες και διαδηλωνουν..εχω φιλους ειδικους φρουρους και ειναι απλα παιδια και οχι γουρουνια που κανετε προβοκατσια...τον τυπο που βαρανε στο πρωτο βιντεο...τον εχουν ριξει και αυτος επιμονα πρωσπαθει να φερει αντσταση να σηκωθει και του ριχνει ενας δυο κλομπιες στο χερι..εν τω μεταξυ οι αλλοι τραβανε ανενοχλητοι...για πια χουντα μιλατε...?φενεται ο τυπος οτι αντιδραει...κατι θα εκανε γιατι δεν βαρανε και τους αλλους...τωρα για τον καραφλο με τα αιματα μπορει να τον χτυπησαν κουκουλοφοροι γιατι μιαζει με χρυσαυγιτης..ξερω γω...παντα οι ματατζηδες φταινε???οι κουκουλοφοροι πιοι ειναι?τι ρολο βαρανε...ειναι αναρχικοι .??αντιδραστικοι???παρακρατικοι???κυβερνητικη ???οτι σκατα ειναι απο την ωρα που φωρανε κουκουλα θελουν ξυλο...οτι εχεις το λες στα ισια αντρικια...καπιο ρολο βαρανε οι τυποι...παντως υποτιματε την νοημοσυνη και διμιουργητε μισος για τους μπατσους..,πολωση...ντροπη...

Ανώνυμος είπε...

αυτο ειναι που τον χτυπουν ολοι μαζι? ο ορθιος επιχειρει να τον χτυπησει με 2 ροπαλιες,δεν τον ακουμπα τελικα,ο διπλανος του τον σταματα και απο εκει και μετα δεν τον αγγιζει κανεις εκτος απο αυτον που προσπαθει να βαλει χειροπεδες.Παραλληλα το πληθος φωναζει ''τον βαρανε ολοι μαζι''...κατι που η εικονα δε δειχνει.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι ειναι οι τραμπουκοι του συστηματος.δεν μπορει να εχουν ελληνικη παιδεια και συνιδειση για εναν ψορομισθο σκοτωνουν τον κοσμο.οταν θα πεσει το συστημα θα τους αφησει ξεβρακοτους και τοτε θα δουν

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/240044/ton-evgalan-apo-to-taxi-giati-tous-koitaxe-perierga/

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε σκεφτομενε 5:32 μας επισες οτι δεν εισαι σκατοματατζης

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤ. ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σκεφτειτε το λιγο...εχει δικιο ο 5:32.

Ανώνυμος είπε...

ο 5.52 ειμαι και δεν ειμαι ματατζης αυτο που βλεπω λεω..αν εχετε εσεις κοπλεξ μετα ματ γιατι ειστε απιθαρχοι και τελειωμενοι προβλημα σας...εγω μιαλω με κοσμο και βλεπω οτι πολλοι εχουν κοπλεξ ακι ειναι οι πρωτοι αυτοι που θα βαραγανε κοσμο αν ηταν ματαδες.και ματαδες μπαινουν απο παναλληνιες ...και δνε ειναι γουρουνια αμορφοτα οπως οι ψευτοαναρχικοι που πανε για να κλεψουν κανα υπολογιστη και κανα περιπτερο...εγω μιλαω δικαια και λεω αν και οι κουκουλοφοροι ειναι κυβερνητικοι και σπανε πορειες να τρωνε πολυ ξυλο///και ειμαι ενας κουρεας και οχι ματας απλα γνωριζω κοσμο μην λετε οτι σας κατεβαινει επειδη τζουζει η αληθεια..πρωσπαθουν να μας βαλουν να μαλωνουμε μνημονιακη και αντιμνοιμονιακοι...λες και δεν φταιει ο κοσμος που ψηφιζε μαλακιες χωρις ψαξιμο και μας χρεωσαν...το βιντεο εχει λαθος τιτλο για να σπυρουν ζιζανιο μισους στουσ μπατσους εχει και κολοπαιδα αλλα η πλειοψηφια ειναι καλα παιδια

Ανώνυμος είπε...

5.18, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΕΙΟ..!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ 17/11. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΟΥΤΕ Η ΣΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ!! ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΑΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΕΠΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ.
ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ, ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΑ..
ΑΣΟΨΕΤΑΙ Ο ΙΩΑΝΙΔΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΨΟΦΗΣΤΕ!!!!!!!!!!ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ,,,,ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΑΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται να έχουν τον λαό με το μέρος τους τα Σώματα Ασφαλείας σε αυτά που θα τους έλθουν.
Ότι εντολές και να παίρνουν για να σκοτώνουν τον κόσμο, θα έπρεπε να μην τις τηρούν.
Ο Παπουτσής θα πληρώσει μεγάλη αποζημίωση αν κάποιος διαδηλωτής σκοτωθεί από τα ΜΑΤ.
Άλλά πάνω από όλα μεγαλώνουν την οργή και το μίσος του κόσμου και πρέπει να προσέξουν.

Ανώνυμος είπε...

@ 6:01

Μας θέλεις πειθαρχημένους και αμίλητα, ακούνητα και αγέλαστα στρατιωτάκια;
Είναι αλάνθαστοι Θεοί οι εκάστοτε κυβερνώντες και ότι και να μας κάνουν δεν θα πρέπει να αντιδρούμε;
Αυτοι οχυρώνονται πίσω από τα ΜΑΤ και κάνουν τη δουλειά τους.
Τα ΜΑΤ όμως δεν θά έπρεπε να κάνουν με τοσο βάρβαρο τρόπο την "δουλειά" τους αλλά θα πρέπει να σκέπτονται και λίγο.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ . ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ . ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως αδελφια συμφωνω με τον αλβανο στο 5:09

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ Μ.Α.Τ.

Ανώνυμος είπε...

εργατια αγροτια παπαδοπουλος ξανα.

Ανώνυμος είπε...

θανατος στους προδοτες του ελληνικου εθνους.

Ανώνυμος είπε...

Άλλα τα μάτια της αλεπούς και άλλα της κουκουβάγιας.
Άλλα δείχνει το βίντεο άλλα γράφονται από κάτω.
Και για όλα τα επεισόδεια φταίνε τα ΜΑΤ.
Δεν απορώ που τόσο καιρό κάνουν τη δουλειά τους οι ΄΄βολευτές΄΄ ανενόχλητοι.

Ανώνυμος είπε...

αφου τους ψηφισε ο λαος τι θελεις να κανουν τα ματ???να αφησουν να μπουν στην βουλη???και μετα τι???αναρχια..ο νομος της ζουγκλας...φυσικα ο παπανδρεου πηρε την ψηφο με το λεφτα υπαρχουν...αλλα πρωτα φταιει ο κοσμος που τον ψηφισε ...την μεγαλητερη ευθηνη την εχουν οι πολιτευομενοι που κοροιδευουν τον κοσμο...ομως ο γαπ βγηκε με 10%παραπανω...ζωα ειναι αυτοι που δεν ψηφισαν γιατι το λευκο και η αποχη πανε στο πρωτο κομα...τοσα κοματα υπηρχαν εκει να πανε να ψηφισουν τα αγνωστα να τουσ χαλασουν τα μαγαζια...οχι να πανε τωρα και να φωναζουν και να βριζουν τις μανες των ματατζηδων...την κεφαλα τους να σπασουν που ψηφιζαν με συμφερον...πασοκαρα...δεν λυπαμαι κανενα και ουτε παω σε διαδηλωσεις...η αντιδραση ειναι στην καλπη...και μετα να περασουν απο δικη δημοκρατικα ολα τα κυβερνοντα καθαρματα για τις υποσχεσεις που δωσανε..

Ανώνυμος είπε...

6.03 και η χούντα του παπάρα Παπαδόπουλο κα Ιωαννίδη ήταν αμερικανουποστηριζόμενες και το πολυτεχνείο αμερικανοκινούμενο,κρίμα στον κοσμάκη που σκοτώθηκε από τα φασισταριά της χούντας την επταετία και τις μέρες του πολυτεχνείου
Αμερικανόδουλοι προδότες χουντικοί προδώσατε την Κύπρο σκατά στον τάφο σας

Ανώνυμος είπε...

o παπαδοπουλος στο δικαστηριο ειπε τα τελευταια του λογια ,καποια στιγμη θα δικαιωθω ,ποσο δικαιο ειχε .Ο τελευταιος πατριωτης.ζητω η 21 απριλιου ,ζητω το εθνος.

Ανώνυμος είπε...

μΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ.Οι Μτατατζηδες ειναι πληρωμένα μουνοσκυλα για να φυλάνε τα λαμογια.Αλλο αστυνομικός αλλο σεκιουριτας τον προδοτών.
Τον καραφλό τον χτύπησαν σίγουρα γιατι φαινόταν με χρυσαυγήτη Τον εύσωμο τον βάραγαν 10 κότες κρανη γιατί τους ξεφτίλιζε.Αν πήγαινε ενας ενας ματατζης θα έτρωγαν πολυ ξηλο.
Την επόμενη φορά να βάλουν μυαλό και να πάνε στο Σύνταγμα με όπλα απο το ενα χερι και στο αλλο σημαίες Ελληνικές.
ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη και ο καραφλος χρυσαυγητης να ειναι και θελει να διαδηλωση δικαιωμα δνε εχει???οπως ολοι???μουνια κουκουλοφοροι οποιοι ειστε...οι ματαδες απο την ωρα που βλεπουν οτι εχουν εντολες παραλογες πρεπει να παρετουντε..αλλα 9.49 συμφωνω μαζι σου αλλα τα λαμογια καπιος τα ψηφισε...

Ανώνυμος είπε...

Ενα πραγμα πολυ απλο χρειαζεται σακουλες με μπογια στα κρανη των γουρουνιων,πολυ πολυ απλο μετα δε θα βλεπουν τη τυφλα τους και θα φανε πολυ ξυλο αλλα κανεις δε το εχει κανει μεχρι τωρα γιατι αραγε?

Ανώνυμος είπε...

Γαμήστε τα αναρχίδια.

ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

ΜΑΛΑΚΑ Ελληνα ξυπνα.
Σου φταιει ο ματατζης μαλακα Ελληνα που κανει την δουλεια του,θελει δεν θελει,γιατι ειναι μες στο "ΠΑΙΧΝΙΔΙ"(πεδιο μαχης) και πρωτα απο ολα θα κοιταξει την σωματικη του ακαιρεοτητα και μετα ολα τα αλλα(και στα αρχιδια του αν θα φαει καμια μαπα και κανενας πολιτικος);

Ο ματατζης ΜΑΛΑΚΑ Ελληνα ψηφισε τον Γιωργακη οταν φωναζε λεφτα υπαρχουν ή εσυ ΜΑΛΑΚΑ Ελληνα ακουσες για Λεφτα και ετρεξες να ψηφισεις μην τυχον και μεινεις στην απ'εξω;

ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ποσα χρονια ψηφιζεις του ιδιους ΜΑΛΑΚΕΣ που σε κλεβουν τοσα χρονια και τωρα που σου τραβηξαν το αυτακι οι Ευρωπαιοι ,μου βγηκες στην πλατεια να κανεις τι;
Να κανεις ΝΤΑ αυτους που ψηφιξες τοσα χρονια γιατι σε απογοητευσαν;ή γιατι καταλαβες μοσχαρι Ελληνα οτι σε χρησημοποιουσαν με τα ψεματα τους;

ΜΑΛΑΚΑ Ελληνα τωρα ειναι αργα για σενα ,την οικογενεια σου και την ευημερια σου.
ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΑΡΓΑ....ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
Και αν δεν σου τραβαγαν το αυτακι οι Ευρωπαιοι ακομα θα κοιμοσουν τον υπνο του δικαιου,οπως εκανες τοσα χρονια αλλωστε και θα μαλλωνες στα καφενεια για το κομμα που υποστηριζεις με τον ΜΑΛΑΚΑ Συνελληνα που επινες καφε(αλλα πολιτικο σου αντιπαλο)

ΜΑΛΑΚΑ Ελληνα ποσα χρονια ψηφιζες το κομμα σου και πιστευες οτι αυτο κυβερναει σωστα;
Ποσα χρονια πιστευες οτι το αντιπαλο κομμα σου ειναι ηταν και θα ειναι αχρηστοι, κοπριτες και προδοτες;
Ποσα χρονια προσεγγιζες βουλευτες για να βολευτεις εσυ και το παιδι σου;

Και ξερεις κατι ΜΑΛΑΚΑ Ελληνα;
Ο ματατζης απο το 1995 και μετα σταματησε να γλυφει πολιτικους για να μπει στην αστυνομικα,αλλα μπαινει με πολιτικους.
Και ο αστυνομικος που ειναι πολιτικοποιημενος και βολεμενος δεν ειναι στα ΜΑΤ αλλα καποιο γραφειακι κανοντας δημοσιες σχεσεις.

Το χειροτερο απο ολα και αυτο ειναι που με τρομαζει ειναι οτι υπαρχουν ακομα ενεργοι ψηφοφοροι απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ,οι οποιοι αποδεδειγμενα πλεον κατεφαγαν αυτον τον Ιερο τοπο,που χυθηκε τοσο μα τοσο αιμα στα χωματα του για να ειναι Ελευθερος.

Και εσυ ΜΑΛΑΚΑ Ελληνα και ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο μπαμπας σου(ισως και ο παππους σου) ξεπουλησες τα παντα γιατι εισαι ποιο χαζος και απο τα κοτοπουλα.

Ο κουρεας εχει δικιο και σωστη αποψη,γιατι στο μπαρμπερικο του μπαινουν πολλοι ΜΑΛΑΚΕΣ Ελληνες και πολλοι ΠΡΩΗΝ ΜΑΛΑΚΕΣ Ελληνες που ξυπνησαν και μπορει πλεον να τους ξεχωριζει.

Ανώνυμος είπε...

Στο σχολείο έλεγα πάντα ποιήματα κατά της δικατορίας...
ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ...
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ....
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ....

ΣΥΝΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΑΚΟ!!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, ΠΗΡΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,

ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΑ ΤΟ ΧΕΡΙ...

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!!
ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

στην αυστρια δημοσιευσαν ονοματα φωτογραφιες και διευθυνσης 25.000 αστυνομικων.ενα χακερ μας χρειαζεται μεσα απο τις καταστασεις μισθοδοσιας να δουμε ποια ειναι αυτα τα παληκαρια πισω απο τα κρανη.επισης να δουμε ποσο μαγκες οταν θα συναντηθουμε ενας με εναν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΜΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1967.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ!!!ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΗ ΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!!!ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ!!!ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΦΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΒΛΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΔΙΑ ΕΣΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!!!!ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΡΘΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΜΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1967.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ!!!ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΗ ΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!!!ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ!!!ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΦΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΕΒΛΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΔΙΑ ΕΣΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!!!!ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΡΘΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 10.50 ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ...ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΤΡΑΩ.....ΦΤΩΧΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΩΣΤΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΙΑΖΕ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΟΥΕΛΙΑ ΑΡΚΕΙ ΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ...ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΩΣΤΑΤΕΥΣΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΙΞΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ...ΠΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΣΗ ΣΑΣ???ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΗΓΙΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΣ ΡΙΞΩ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΜΟΥ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΤΑΣ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΠΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΡΙΣΙΑ...ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ...ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΙΡΟΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ...Ο ΜΑΤΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΠΛΕΞ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ...Η ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ..ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΡΙΟ ΤΙ ΕΙΠΕ???ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΙ ΕΙΠΕ???ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ???ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΙΗΣΕΙΣ...???ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΠΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΩΤΙΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ Η ΕΡΙΞΕΣ ΑΚΥΡΟ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΕΙΣΑΙ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ ΑΡΑ ΝΟΜΟΟΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ....ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΙ 15 ΚΟΜΑΤΑ ΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΕ 20 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΡΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑς.... Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΩΣΕΙ...ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΖΟΥΣΕ ..ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΙΑ...ΗΤΑΝ ΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΕΡΙΝΤΟΛΟΓΟΙ..ΠΙΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΛΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ...ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.???ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΙΚΑΒΑΤΖΩΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΦΤΩΧΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΑΝ ΖΩΑ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΑΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΝΑ ΞΥΛΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΥΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ.
ΕΠΕΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ. ΤΟΤΕ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ.ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΛΥΠΟΥΝΤΕ.
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ, ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΣΤΑ ΦΑΣΤ ΦΟΟΤ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΦΟ... ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ "ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ." ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κότες.
Εμείς ότι κι αν λέτε Είμαστε Εκεί. Ναι ρε, είμαστε μαζόχες, αλλά είμαστε ΕΚΕΙ. Με ότι κι αν μας βαράνε τα ΜΑΤ, θα είμαστε Εκεί. Γιατί; Γιατί ποτέ δε τους ψηφίσαμε και ποτέ δε τους γλείψαμε.
Οι μισοί από εσάς περιμένετε το Θείο σχέδιο που θα σας σώσει και οι άλλοι μισοί λέτε για όπλα, καραμπίνες, κρεμάλες κι ότι θα επαναστατήσετε για να σώσετε τη χώρα, αλλά με μαγκιές μόνο στα Μπλόκς και στα όνειρά σας.
Καλά ξυπνητούρια μωρά μου. Με πορδές δε βάφονται αυγά. Άμα ξεκινήσετε την επανάσταση να το πείτε και σε μας. Εμείς θα είμαστε Εκεί που ξέρετε κι εσείς οι μάγκες στα κρεβατάκια σας με τα πατριωτικά σας όνειρα.
Ά, κι αν μέχρι την επανάσταση γίνουν εκλογές, ξέρετε εσείς. Τον Αντωνάκη. Κι όταν σας πουλήσει κι αυτός κάντε καπάκι άλλη μία επανάσταση. Άντε τώρα στα κρεβατάκια σας να ονειρευτείτε [όπως οι εχθροί σας οι Εβραίοι] ότι είσαστε οι εκλεκτοί του Θεού κι όνειρα γλυκά και απονήρευτα.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ
ΕΛΛΗΝΕΣ,…Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ……..!
Πρέπει να προσέξετε πολύ! πάρα πολύ! μη πέσετε στις ΠΑΓΙΔΕΣ τους..
Υπάρχει σχέδιο στα νεώτερα «πρωτόκολλα των χαζοσοφών» τους που αναδιαμορφώνεται στις λεπτομέρειες αναλόγως των εξελίξεων που επιτυγχάνουν.
Προχωρούν» αργά» ή «γρήγορα» αναλόγως συνθηκών αλλά πάντοτε μεθοδικά και με «βαριά» προπαγάνδα εξαιρετικά μελετημένη.
Ότι κινήσεις γίνονται από το πλήρους υποτέλειας τεχνητό γειτονικό σας κρατίδιο επί του «Μακεδονικού»,είναι όλες βάσει μεθοδευμένου σχεδίου και κατά διαταγή.
Καμία πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται στόν πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, ΝίκολαΓκρούεφσκι επί του Μακεδονικού και του Ελληνικού θέματος γενικότερα, αλλά ενεργεί πάντοτε και μόνο ύστερα από οδηγία-διαταγή της «Κρυφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης».
Θεωρούμε χρήσιμο( για όσους δεν γνωρίζουν, αλλά και για να φρεσκαριστεί η μνήμη όσων γνωρίζουν) να σας ενημερώσουμε συνοπτικότατα ότι:
1η επιλογή, των από του 70 μ.Χ., και υπό του Ρωμαίου Στρατηγού Τίτο, διασκορπισθέντων ανά την Υφήλιο Ιουδαίων, για την επανασύσταση του Εβραϊκού κράτους, ήταν η Μακεδονία και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη την οποία και ονόμαζαν «πόλη-μήτρα» λόγω της φιλοξενίας, προστασίας και συμπάθειας που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς στην πλέον ακμάζουσα και από τις πολυπληθέστερες έως το 1940μ.Χ. Ισραηλιτικές Κοινότητες της Υφηλίου..
Οι Εβραίοι είναι χωρισμένοι( «πολύ χονδρικά» )σε 2 βασικές μεγάλες κατηγορίες φαινομενικά «συγγενείς» μεταξύ τους αλλά στη πραγματικότητα εκ διαμέτρου αντίθετες. Ο πολύς λαός που είναι του Τορά δηλαδή «χονδρικά» πιστεύει στη Παλαιά Διαθήκη, (αναμένει ακόμη το Μεσσία και είναι χλιαροί και αδιάφοροι τη πίστη σαν και εσάς) και οι σιωνιστές του ταλμούδ (αδέλφια των καμπαλιστών σατανιστών), οι οποίοι είναι οι ολίγοι και ισχυροί και λατρεύουν και προσκυνούν «κρυφά» ως θεό τους, τον πεπτωκώτα και επαναστάτη κατά του Θεού και Δημιουργού του, ΑΧΑΡΙΣΤΟ, Πρώην Αρχιστράτηγο των Ουρανίων Αγίων Ασωμάτων Δυνάμεων, Αρχάγγελο Σαμαήλ, νυν σατανά ή αλλιώς διάβολο,εωσφόρο,βεελζεβούλ, μπαθωμέτ,βάαλ,λούσιφερ,όσιρις,σατούρν κ.α..)
Ο Χίτλερ(εβραϊκής καταγωγής από τη μητέρα του) και οι ναζί , ήταν και είναι αποκρυφιστές-σατανιστές της CABBALA του Θιβέτ,και ενεργούσαν και ενεργούν βάσει εντολών των Σκοτεινών Δυνάμεων που εδράζουν εκεί(Θιβέτ) ελέγχοντας φυσικά και τη σημερινή «Κρυφή Παγκόσμια Κυβέρνηση».
(σημ.οι εβραίοι είναι ο μόνος λαός που θεωρούν ότι το γένος προέρχεται από τη μητέρα)
Οι ναζί,των οποίων ο «πυρήνας» μετά την ήττα τους, διαμοιράστηκε στην Αμερική(Βόρεια και Νότια), στην Αγγλία και στις Βρυξέλλες του Βελγίου,δεν πρόκειται ξεχάσουν ποτέ το πόσο πολύ συνέβαλλαν στην καταστροφή τους στην «παγωμένη» Ρωσία, οι Έλληνες, συντρίβοντας πρώτα την αλαζονεία του «δολοφόνου των Ιταλών», Μπενίτο Μουσολίνι και κατόπιν καθυστερώντας,με την εκπληκτικά ηρωική και πεισματώδη άμυνα τους τους ναζί, κάνοντας τους να απολέσουν καθοριστικά πολύτιμο χρόνο για την επιχείρηση Μπάρμπα-Ρόσα που ήταν στρατιωτικά και ο ΚΥΡΙΟΣ τους στόχος.
Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια γενική πρόβα, με «πιθανότητες » όμως και επιτυχίας επιβολής «Παγκόσμιου Ηγέτη» και Παγκόσμιας «ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετούσε :
1ον τα σχέδια τους για τη κατάλληλη διαμόρφωση της Παγκόσμιας Κοινής Γνώμης («καίγοντας»τους απλούς Ιουδαίους) και προπαγανδίζοντας το έγκλημα αυτό με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ γεγονός άκρας σημασίας για αυτούς,διότι εκεί θέλουν να χρισθεί,να ενθρονιστεί και να εγκατασταθεί ο τελικός Παγκόσμιος ηγέτης τους, ο Τρισκατάρατος Αντίχριστος .
2ον ήταν μια τεράστια ευκαιρία να «τσακίσουν» το μεγαλύτερο τους εμπόδιο έως και σήμερα, για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, δηλαδή τους Ορθοδόξους λαούς και κυρίως την Πηγή της Ορθοδοξίας την Ελλάδα (ανατέθηκε στο Μουσολίνι ως μη ιδιαιτέρως υπολογίσιμη) και τη Ρωσία(το ισχυρότερο στρατιωτικά Ορθόδοξο έθνος του πλανήτη).

Ανώνυμος είπε...

3ον τη πρόκληση αβάσταχτου πόνου και δυστυχίας στο ανθρώπινο γένος, πράγμα το οποίο είναι, (μέχρι να πάνε ΑΙΩΝΙΩΣ στη Κόλαση), η μοναδική αληθινή τροφή και διασκέδαση τους.
Οι παγκόσμιες όμως εξελίξεις όπως ήδη γνωρίζουμε δεν ευνόησαν κάτι τέτοιο.(εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης).
2η επιλογή για την ίδρυση του κράτους τους ήταν η Κύπρος η οποία και αυτή ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ δεν πραγματοποιήθηκε.
3η επιλογή ήταν τα « πατρογονικά εδάφη τους» στη περιοχή της Παλαιστίνης, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της Μεγάλης Βρετανίας και το 1948 μ.Χ. το Ισραήλ μετά από 1878 χρόνια εξορίας ανά τα Έθνη, ξαναδημιουργήθηκε (Η ΣΥΚΉ ΈΒΓΑΛΕ ΦΎΛΛΑ…)..
Από εκεί και έπειτα τα σχέδια της «Κρυφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης» για τη Μακεδονία τροποποιούνται.
Ξεκινάει λοιπόν βαρύτατη προπαγάνδα που τα αποτελέσματα της τα βιώνετε για τα καλά σήμερα.
Στόχος τώρα είναι να γίνει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ηπειρωτών,Μακεδόνων,Θρακών και Νησιωτών («ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ»!» αν είναι εφικτό) αλλά και των υπολοίπων Ελλήνων «εν καταλλήλω χρόνω» και να «κοπεί» η Μακεδονία από την υπόλοιπη Ελλάδα ώστε να εγκατασταθεί το « μεγάλο κράτος μαριονέττα» που σχεδιάζουν εδώ και 60 περίπου χρόνια.
Έχουν υποσχεθεί και προπαγανδίσει επιτυχέστατα στους εκ δυτικών γείτονες σας ,τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» την οποία οι Αλβανοί Εθνικιστές αναμένουν
«ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ»!!!...
Το ίδιο ακριβώς έχουν προπαγανδίσει αρκετά καλά αν και πιο «συγκεκαλυμμένα»
και στους εθνικιστές Βούλγαρους για τη δημιουργία της «Μεγάλης Βουλγαρίας» με «έξοδο» στο Αιγαίο…
Έχουν «εξυφάνει» ένα αριστοτεχνικά Σατανικό σχέδιο για την πλήρη εξόντωση των μεγαλυτέρων Εχθρών τους και Μέγα εμπόδιο για τη έλευση της Παγκόσμιας Βασιλείας του Αντίχριστου,
ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και φυσικά και των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΩΝ.
Αυτό το Σατανικό σχέδιο λοιπόν για την Ελλάδα αποτελείται από 2 μεγάλα σκέλη ,το ένα μακροπρόθεσμο και το άλλο ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ !!!
Για να επιτύχει προϋποθέτει Μασώνους-Δοσίλογους –Προδότες «Έλληνες» Αξιωματούχους και είναι:
Εκκλησιαστική διάσπαση(το πέτυχαν το 1924 και έσχισαν τον ΑΡΑΦΟ χιτώνα του Κυρίου σε Παλαιό και Νέο Εορτολόγιο)
Οικονομικός «στραγγαλισμός-ληστεία» με αυξανόμενη πίεση
Πολιτική καταδυνάστευση
Ψυχολογική κατάπτωση μαρασμός και πλήρης εξασθένηση των διανοητικών και σωματικών δυνάμεων των Ελλήνων μέσω σκληρής φτώχειας, ανεργίας, πείνας, αναρχικών βίαιων επεισοδίων, «οργανωμένων» καθημερινών ληστειών, βιασμών, πυρκαγιών δασών(όλα σχεδόν από πράκτορες), σε συνδυασμό με γενετικά τροποποιημένες τροφές και αεροψεκασμούς με ειδικά δηλητήρια.
Κατακερματισμό και αποσύνθεση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων…
Απίστευτη σε όγκο εισροή μουσουλμάνων (εκ των οποίων πάρα πολλοί πράκτορες)
Σταδιακή συγκέντρωση τεράστιου αριθμού κρυμμένου στρατιωτικού υλικού και όπλων
Δημιουργία πολεμικού σκηνικού από το οποιοδήποτε πρόσφορο στην χρονικά ευνοϊκή συγκυρία κράτος
Γενικό Χάος λόγω όλων των παραπάνω και
«ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΗ» αιφνιδιαστική επίθεση από ΜΕΣΑ και από ΕΞΩ για ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ των Βορειοελλαδιτών Ελλήνων και υποδούλωση των υπολοίπων…
Θέλουν οπωσδήποτε να φτάσουν στη τελική πράξη του Σατανικού αυτού σχεδίου τους και γι’ αυτό τώρα «τρέχουν αγωνιωδώς» διότι καθυστέρησαν πολύ, εκπληττόμενοι από τις «Ηράκλειες» αντοχές των Ελλήνων, και κινδυνεύουν να αποτύχουν.
Το σχέδιο αυτό λοιπόν λέγεται :
«Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ» ή αλλιώς
«ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ»!!!...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!
Έλληνες , παιδιά του Θεού δεν είστε μόνοι!
Να έχετε Εμπιστοσύνη στις Δυνάμεις του Ουρανού οι οποίες είναι ΕΤΟΙΜΕΣ να Αντεπιτεθούν για να σας προστατέψουν .
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ!
Έλληνες αδέλφια μη φοβάστε!
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ ΕΝΔΟΞΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!
+ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ+

+Μιχαήλ**** +Γαβριήλ****
+Γεώργιος**** +Δημήτριος****
+Ραφαήλ*** +Ουριήλ ***


+δούλος +Κυρίου Παντοκράτορος+

Ανώνυμος είπε...

μια ζωή άχρηστοι αλληταράδες με σκεπτικό αγέλης "πάντα όλοι μαζί εναντίων ενός αδύναμου , ποτέ κάποιος μόνος, ποτέ εναντίων κάποιου που μπόρι να υπερασπιστεί τον εαυτό του" , και μην διαβάσω τα τραγικά και ανόητα σχόλια "τους προκάλεσαν" όταν τους προκάλεσαν οι ειδικές δυνάμεις λέγοντας "κάντε λίγο πίσω μην κατουρηθούν πάνω τους" που ήταν ο τσαμπουκάς τους ? που ήταν η μαγκιά τους ? ψευτο μάγκες αλήτες και κότες μια ζωή, θέλουν λέγονται και "άντρες" των ματ , να σας χαίρονται οι μητέρες σας ρε που κάναν παιδιά που προστατεουν προδότες για 600 και 700 ευρώ, γελιοι , να σας δούμε χωρίς τα φιλαράκια σας χωρίς της στολές σας, να σας δούμε πόσο μάγκες είστε όταν ο λαός από την πείνα δεν έρθει με πλακάτ αλλά με όπλα στο σύνταγμα, όπως κάτσατε ΑΚΊΝΗΤΟΙ και με τα μάτια κάτω όταν είταν εκεί τα ΛΟΚ , έτσι θα κάνετε ξανά της πάπιες όταν αυτοί που θέλετε να δείρετε θα μπορούν να υπερασπίσουν τον ευατό τους , αλήτες , ντροποι σας , και όσο για το "εντολές εκτελούμε" αυτά είναι παραμύθια , ΆΝΤΡΑΣ με τσίπα δεν δέχεται για κανένα χρηματικό πόσο και δουλειά να βαράει γυναικόπεδα, παρατηται και αν έχει στομάχι και χέρια πάει και δουλειε ακόμα και χωράφια και οικοδομή και έχει το κεφάλι ψηλά. που είστε ρε κότες όταν η αθήνα έχει γίνει γκέτο ? που είστε όταν ολόκληρες συνοικίες είναι γεμάτες παράνομους λαθρομετανάστες εγκληματίες ? εκεί δεν σας πέρνει γιατί η ψευτο μαγκιά σας τελειώνει στον νομοταγή πολίτη , καραγκιόζηδες