Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΜΕ


ΠΑΜΕ,Παρακρατικοί με ένσημα ή το αριστερό δεκανίκι της κυβέρνησης
Ιωάννης

19 σχόλια:

fnous είπε...

ΠΑΜΕ… πέρα ..δώθε , πέρα δώθε ΠΑΡΕΛΑΣΗ.. ΠΑΡΕΛΑΣΗ ..πέρα δώθε ..ΠΑΣΑΡΕΛΑ.!!!!

Περίμενε .. περίμενε …. πέρα δώθε …… ΠΑΡΕΛΑΣΗ- ΠΑΣΑΡΕΛΑ.

Έκατσε …… τοίχος - τοίχος ….ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ..περάστε ψηφίστε τελειώσατε……..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΙΝΑΤΣΑ ΦΝΟΥΣ ΞΥΠΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΑΣ ΛΕΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΠΑΜΕ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΑ ΟΠΛΑ.ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΦΙΕ.

Ανώνυμος είπε...

Σε πήρε ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο. Ξύπνα μαλάκα η ζωή είναι έξω από το σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, "ΜΠΡΑΒΟ" ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΠΟΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ Κ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΜΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΙΜΩΣ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ Κ ΠΟΝΗΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ "ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ" ΤΟΥΣ!
ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ Η ΑΙΤΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ!
ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ- ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Κ ΑΛΛΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ"(ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ)... ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ...
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΤV(ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!), ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ TV(KONTRA CHANNEL ΚΛΠ) Κ ΟΛΑ ΤΑ BLOG ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ, ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ?? ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ???? ΟΛΑ ΤΑ MME ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ BLOG ΚΛΠ, ΠΟΥ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ(ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ TA ΒΛΟΓΚ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ Κ ΜΕ ΤΟ MEGA) , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ????
Μ Η Π Ω Σ Μ Α Σ Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ο Υ Ν Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Α?????
ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΝΤΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Τ Ο Θ Ε Λ Ο Υ Ν Ο Λ Ο Ι, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΒΑΛΤΩΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΩΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩΝ , ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ???
ΔΗΛ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ, ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ?? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ Κ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ, ΔΗΛ ΤΗ ΒΙΑ, Κ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ???
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ...
Ο Λ Α ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ο Λ Α, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!!
Κ Ο Λ Α ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΑ Ο Λ Α, ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΑΠ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ 'Η ΕΜΕΣΑ!
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΤΛ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΩΠΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΣΦΑΓΗΣ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΗς ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΣΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ 3ΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι ήρθανε σε συνεννόηση με τον Παπουτσή(Το παραδέχτηκε ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ Ζιώγας ονέρ στο Alter) να μην επέμβουν τα MAT και να αφήσουν το ΠΑΜΕ να κάνει παιχνίδι...τα πράγματα όμως ξέφυγαν(40 τραυματίες, 1 νεκρός) και το ΚΚΕ ψάχνει για δικαιολογίες.

Φίλες και φίλοι, αυτοί είναι οι κομμουνιστές, φίδια κολοβά.

Ανώνυμος είπε...

συνεργοι δηλ ξεκαθαρα οι εργατοπατερεσ!αντε βρε να γινει ντουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

Πρίαπος είπε...

Συγνώμη ρε παιδιά, εσείς που σχολιάζετε παραπάνω, όταν το ΠΑΜΕ έκανε παρέλαση, όλοι τους κατηγορούσατε, και δίκαια, για καπέλωμα των κινητοποιήσεων και χαλιναγώγηση της λαικής οργής. Σήμερα που βγήκε μπροστά και διαδήλωσε μπροστά στη Βουλή, πάλι τους κατηγορείτε... Ε αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε!
Δεν είμαι αριστερός το ξεκαθαρίζω.
Αν νομίζετε μερικοί οτι το ΠΑΜΕ "προστάτευε" τη Βουλή, τότε οι "πατριώτες" κουκουλοφόροι γιατί δεν χτύπησαν την Αστυνομία εκτος του συλλαλητηρίου, αλλά επιτέθηκαν εναντίον της διαδήλωσης?
Έχω βρεθεί σε άπειρες διαδηλώσεις και ΠΑΝΤΑ οι κουκουλοφόροι είναι η αφορμή της Αστυνομίας να διαλύσει την διαδήλωση... Και τώρα ξαφνικά έγιναν οι εκφραστές του Λαού και το ΠΑΜΕ το δεκανίκι της κυβέρνησης???
Δεν ξέρω τι σκοπούς υπηρετεί το ΠΑΜΕ, αλλά ξέρω ακριβώς τι κάνουν οι κουκουλοφόροι. Γι αυτούς είμαι βέβαιος. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ποιός χρηματοδοτεί την κεντρική ιστοσελίδα τους...

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

1.35
Γιατί νευριάζεις όταν κάνουν κριτική όχι στα απλά μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ αλλά στη συμβιβασμένη με το κατεστημένο ηγεσία του πάλαι ποτε επαναστατικού κόμματος.
Ο αληθινός κομμουνιστής καταθέτει τη ζωή του χωρίς ανταλλάγματα ανά πάσα στιγμή.η ιστορία του ΚΚΕ ειναι γεμάτη απο τέτοια παραδείγματα.Αυτό το λέω για την ηγεσία του ΚΚΕ.
Και στις 19 και στις 29 του οκτώβρη αν ήθελε το ΚΚΕ θα άλλαζε τα πράγματα.Μαζεύτηκε στο ΄Σύνταγμα πολύς κόσμος και τις 2 μέρες Με το ΚΚΕ μπρροστά.Την πρώτη μέρα έκανε την περατζάδα του και έφυγε γρήγορα, με το που έφυγε συνέβη το γνωστό σενάριο.
Την 2η μέρα έμεινε περισσότερο.Είχε όλο τον χρόνο και τα μέσα να οργανώσει αμυντικά το μέγα πλήθος της πλατείας έπρεπε δηλαδή να απευθυνθεί σε αυτές τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού να του πεί εδώ είμαστε και μεις και πάμε όλοι μαζί να ρίξουμε το καθεστώς και για όσους καταλαβαίνουν θα το καταφερνε.Θα γίνονταν εκατοντάδες ομάδες περιφρούρησης μέσα σε λιγα λεπτά
και να σου πω εγώ πόσοι μπαχαλάκηδες ασφαλίτες θα μπορούσαν να κάνουν κιχ.και θα μέναμε εκεί ειρηνικά 2 3 4 μέρες με εναλλαγές,θα στείναμε και καμμιά συναυλία και θα σούλεγα εγώ αν θα άντεχε το καθεστώς.
Αλλά αλλού το όνειρο και αλλού το θαύμα.Η ηγεσία του ΚΚΕ δεν ήθελε να ρίξει την κατοχική κυβέρνηση και αυτό έκανε.Κρίμα τον αγωνιστή οικοδόμο που έδωσε την ζωή του σε ένα αγώνα προδομένο από τα μέσα

Ανώνυμος είπε...

3.13 τι να τη κανουμε τη διαδηλωση εξω απ τη βουλη? θα σεβαστει τη διαδηλωση ποιοσ? αυτοσ που κατελυσε κ καταπατει το συνταγμα????πρεπει να παμε σε αλλα μετρα..
Μετα τη στιγμη που εμποδιζει το ΠΑΜΕ τουσ κουκουλοφορουσ( κ χωρισ να ξερουμε τισ προθεσεισ του κ αν ειναι μονο αναρχικοι 'η αν ειναι αναρχικοι) να μπουνε προσ τη βουλη, λογικο να τα βαλουν με το ΠΑΜΕ που στην ουσια φυλαει τη βουλη, δηλ κανει τη δουλεια των ματ δηθεν διαδηλωνοντασ! Και λογικο να μην τουσ συμφερει να ανοιξουν κ αλλο μετωπο!

Ανώνυμος είπε...

3.13
Κανείς δεν τα βάζει με τους απλούς αγωνιστές σαν τον συγχωρεμένο οικοδόμο που αφησε 2 ορφανά παιδιά αλλά τα βάζουμε με την προδομένη ηγεσία του Περισσού που συμβιβάστηκε ρε γαμώτο με την κυβέρνηση.Τι μας έλεγε πριν λίγο καιρό η κυρία Παπαρηγα.ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΚΟ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ και να φίλε που φτάσαμε στο παραμύθι με δράκο.Τι έλεγε η κυρία Παπαρήγα πριν 2 μήνες.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΕΥΡΩ.Σήμερα επειδή τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος ζητάει την απεξάρτηση απ αυτό.Είναι πράσγματα αυτά για μια ηγεσία ενός επαναστατικού κόμματος;

Ανώνυμος είπε...

3.36 kai όχι 3.13 sorry

Ανώνυμος είπε...

Φτασαμε δυστυχωσ στο σημειο, που οποιουσ δεν μπορουν να καπελωσουν τουσ λενε κουκουλοφορουσ!
και γι αυτο τοσα χρονια εβαζαν αλλουσ κουκουλοφορουσ, ισωσ εμισθουσ κ υπο οργανωσεων που αποτελουσαν εργαλεια κυβερνησεων, να καινε την Αθηνα κ αλλεσ πολεισ!
Δινεισ τη σταμπα αυτη στον αγανακτισμενο ανεξαρτητο Ελληνα κ ολοι πανε εναντιον του! τιποτε δεν ειναι τυχαιο!

johngarfall είπε...

3.36 Οι Αιγύπτιοι νομίζω με όπλο μια πλατεία έρριξαν τον Μουμπάρακ.

Ανώνυμος είπε...

3.38 δεν εβαλαν αυτοι με τον δυστυχη αυτον αγωνιζομενο υπερηφανο Ελληνα που εφυγε!Κ κανεισ δεν τα βαζει με τον κοσμο που αγωνιζεται!
Απλα μερικεσ φορεσ ο κοσμοσ πλανιεται απ τουσ πουλημενουσ συνδικαλιστεσ κ εργατοπατερεσ κ εν αγνοια του προασπιζει τα συμφεροντα αυτων που τον κανουν να μη μπορει να παρει γαλα στα παιδια του κ που τον δερνουν καθε τριεσ κ λιγο στισ πορειεσ. ειναι λαθοσ να προστατευεισ αυτουσ που σου καταστρεφουν τη ζωη καθε μερα. καλυτερα να αδιαφορησεισ τελειωσ

Ανώνυμος είπε...

Απο μονοι τουσ 3.51? μηπωσ το χαν αποφασισει προ πολλου στη ντπ κ το οργανωσαν απο πολυ πιο πριν?? εκει τα χαλασαν στη πιτα προφανωσ κ για τα πετρελαια κ του δωσαν ποδι οι τησ ντπ. ενω εδω ο δικοσ μασ ο "λεβεντησ" τουσ τα χαρισε ολα απο πριν. αλλα κ που τον εχουν για διωξιμο, αν περιμενουμε απ αυτουσ χειροτερο θα ανεβασουν!

Ανώνυμος είπε...

oxi 3.51 . 3.46

Ανώνυμος είπε...

3.51
Eχει περάσει και η ώρα και ο ύπνος δεν μας παίρνει.
Λοιπόν φίλε μου.Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τουςστα γρήγορα.Οπως όλοι μας διαπιστώνουμε το πολιτικκό οικοδόμημα που στήθηκε μεταπολεμικά, Συνταγμα, κόμματα συνδικαλιστικες παρατάξεις έχει σαπίσει και καταρρέει.
Το Σύνταγμα που έχουμε έχει φτιαχτεί για να παραβιάζεταικαι καμμία προστασία δεν προσφέρει στον πολίτη το ίδιο και τα κόμματα γιατί βλέπουμε ενα κόμμα πουψήφισε ο λαός να γίνεται μια χουνταρα και όσο αφορα τον τρίτο πυλώνα της Δημοκρατίας και εδώ γελάνε τον συνδικαλισμό στις μέρες μας κατήντησε μια γενική ξευτίλα.Αρα πρέπει ναλλάξουν όλα και το μοναδικό αντίδοτο σε όλα αυτά είναι η Συντακτική βουλή και η άμεση δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Το διαίρει και βασίλευε το ξέρουμε?Και οι κουκουλοφόροι και το Παμε είναι προΪόντα της χρηματοπιστωτικής εξουσίας!!Και όσοι δύσπιστοι ας το συμπεράνουν εκ του αποτελέσματος!!Γιατί πάντα βλέπουμε το ίδιο έργο?Γιατί εκ των έργων αυτών διαλύονται πάντα οι συγκεντρώσεις?Γιατί πλακώνονται μεταξύ τους όταν ο αντικειμενικός και κύριος εχθρός είναι η προδοτική κυβέρνηση?Και που πλακώνονται τι έγινε?Είναι ένας τραγέλαφος όλη αυτή η ιστορία,εμείς δεν έχουμε την ικανότητα να διακρίνουμε τα πράγματα, και ας είναι εξόφθαλμα, και συζητάμε ακόμα για πολλοστή φορά για τα ίδια και περιμένουμε έτσι να γίνει κάτι!!Καταλάβετε το όλα τα κόμματα-εκτρώματα της Βουλής είναι υπάλληλοι!!!Εννοείτε ότι υπάρχουν και αφελείς που τους πιστεύουν και δυστυχώς λόγω της αφέλειας τους τους εκμεταλλεύονται!!!Ενα χαρακτηριστικό του Ελληνα ήταν η κριτική σκέψη που τον βοηθούσε να καταλάβει τα πράγματα και ας του τα απέκρυπταν!!Εχουμε χάσει το μυαλό μας!!Το σύστημα έχει κάνει πολύ καλά την δουλειά του με την τηλεόραση και χίλια δυο άλλα που μας έχουν κάνει ηλίθιους!!!