Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΕ-ΟΤΑ προς στρατευμένους: Αρνηθείτε!



Να αρνηθούν να μαζέψουν τα σκουπίδια από τους δρόμους της Αθήνας καλεί τους στρατιώτες η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με ανακοίνωσή της,κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση πως χρησιμοποιεί τοΣτρατό ως απεργοσπαστικό μηχανισμό.
«Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τα στρατευμένα παιδιά του λαού, τα παιδιά μας, να αρνηθούν να εκτελέσουν παράνομες διαταγές. Να αρνηθούν να βάλουν πλάτη σ' αυτούς που κόβουν το ψωμί των πατεράδων και των μανάδων τους. Η αποστολή του Στρατού είναι η υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μας και των συνόρων της και όχι για να χρησιμοποιείται ως..... απεργοσπαστικός μηχανισμός ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της...

Αποκομιδή από ευαίσθητους χώρους υπό όρο
Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, «εκτιμώντας ότι με τους ιδιώτες η κυβέρνηση παίζει το επικοινωνιακό της παιχνίδι, προσπαθώντας να δημιουργήσει εικόνα αποκλιμάκωσης της απεργίας, δημιουργώντας όμως τεράστια προβλήματα στα παραπάνω ευαίσθητα σημεία, αποφάσισε νασυνεχίσει κανονικά την περισυλλογή σ' αυτούς τους χώρους, μεμία προϋπόθεση: ότι δε θα δουλεύουν ιδιωτικά συνεργεία στον συγκεκριμένο δήμο.
»ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσα απορριμματοφόρα θα βγαίνουν με έγκριση του Σωματείου θα αναρτούν πινακίδα με μεγάλα γράμματα "ΠΟΕ-ΟΤΑ-ΛΑΙΚΕΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΣΧΟΛΕΙΑ"».
Επίσης, με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα καθαριστούν οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, από όπου θα περάσει η πορεία των απεργών-διαδηλωτών που θα συμμετέχουν στη γενική απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, Τετάρτη και Πέμπτη.

Για το ΟΧΙ της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις έγγραφες προτάσεις-δεσμεύσεις Ασκούνη για τα σκουπίδια και τους εργαζομένους στην υπηρεσία καθαριότητας, πατήστε εδώ.
Για το θρίλερ με την προσφυγή Καμίνη κατά της 48ωρης απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κλικ εδώ.
Για την πυρπόληση απορριμματοφόρου και τον προπηλακισμό οδηγών στη Νέα Ιωνία, πατήστε εδώ

1 σχόλια:

Orusthar είπε...

Ρε δεν πανε στο διαολο οι χαραμοφαιδες!!