Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Σε κοινό αγώνα καλούν τους Έλληνες οι Αστυνομικοί!



Anti-ntp:Να το πείτε στους εαυτούς σας πρώτα!
Σκληρό και ηχηρό μήνυμα στέλνουν οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας προς «όλους τους ενδιαφερόμενους», καλώντας σε αγώνα τους....Έλληνες.
Εμείς απλά θα σας παραθέσουμε αυτούσια την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
«Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου 1940
ΟΧΙ στο ραγιαδισμό
Η συμπλήρωση 71 ετών από το ιστορικό ΟΧΙ του λαού μας και το έπος του ’40, συμπίπτει φέτος με την... ζοφερή πραγματικότητα της αιχμαλωσίας της χώρας και του λαού μας λόγω των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται δήθεν για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Ως ένστολοι πολίτες δεν μπορούμε παρά να διδαχθούμε από τον ηρωικό αγώνα του λαού μας για εθνική ανεξαρτησία, ελευθερία, πρόοδο και ευημερία, εκφράζοντας και πάλι τη βούλησή μας να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις εναντίον όλων εκείνων που υποθηκεύουν το μέλλον της Ελλάδας και την οδηγούν άνευ όρων στα δεσμά της ξένης εξάρτησης.
Διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες, έχουμε ιστορικό καθήκον να υψώσουμε ξανά την ελληνική σημαία σε περίλαμπρη θέση όπως της αρμόζει στο βάθρο της ιστορίας, κερδίζοντας και πάλι τον παγκόσμιο θαυμασμό για την ακατανίκητη επιθυμία του λαού μας να ζει και να μεγαλουργεί ελεύθερα και ειρηνικά, εκμεταλλευόμενος τις αστείρευτες δημιουργικές του δυνάμεις, που σήμερα ασφυκτιούν μέσα σε ένα σάπιο σύστημα διαπλοκής και ηγεμονίας ξένων συμφερόντων. Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος!»

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ?????
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ, ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ?????

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ" ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ????

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα με κάνεις;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΜΠΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ(ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ) ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΙ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ. ΕΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

5:21 Η αστυνομία δρα με εντολές πολιτικών οι οποίοι εκλέχθηκαν με εκλογές από τον λαό, όταν δρα η αστυνομία, δρα ο πολιτικός που ψήφισες.....

Ανώνυμος είπε...

Η αστυνομια δεν εχει αποψη παρα μονο εκτελει..
ειναι αβουλα πλασματα που καλουν εαυτους, πολιτες Ελληνες...
Και νιπτουν παντα τας χειρας πρωτοι απ ολους...

Ανώνυμος είπε...

Είναι αργά παλληκάρια. Αργήσατε κάποιους μήνες. Ακόμα βαράτε και τολμάτε να βγάζετε ανακοινώσεις ? Δε σας μάθανε τίποτα στο σχολείο σας περί σιωπής και χρυσού ?

Ανώνυμος είπε...

Οι μπάτσοι δεν είναι φίλοι κανενός εκτός άλλων μπάτσων και ποτέ οι πολίτες δεν μπορούν να τους εμπιστεύονται

Ανώνυμος είπε...

τελεια ....οι επαγγελματιες επαναστατες καπελωνουν τα παντα ..''πας μη εαμιτης γκεσταμπιτης'' ωραια απο οτι βλεπουμε απο τα σχολια εχουμε ηδη μια ομαδα ανθρωπων που πιστευει οτι αυτοι δικαιουνται μονο να προβαλουν αντισταση και μονο αυτοι εχουν δικαιωματα ...για την εξουσια φυσικα..... ρε τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει,......

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ......ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΛΟΓΕς ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗς ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥς ΑΞΙΟΥς ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΝΑΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ...Η ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ 1940......ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ..... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΕΜΕΝΑ ...ΕΣΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Την σημαία να την αφήσετε εκεί που βρίσκεται.....Θα την σηκώσει ο λαός, γιουσουφάκια του Μπεγλίτη και του Παπουτσή........

Ανώνυμος είπε...

"ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ" ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ????
οταν πιαστηκαν αυτοι και βγηκαν οι κουκουλες ειδες τι παιδια ηταν ...βουλευτων και τα λοιπα.κτλ κτλ πηγαινε στα δικαστηρια να δεις την παρελαση ονοματων της πολιτικης ,δικηγορων απο συγκεκριμενους χωρους της αριστερας....κατα τα αλλα ειναι παρακρατικοι και αστυνομικοι αυτοι. Μια ζωη προδοτης εισουν και θα εισαι συντροφε την ελλαδα γραμμενη την εχεις στα αρχιδια σου γιατι απλως δεν πιστευεις σε πατριδα και τα αλλα ιερα απλα την εξουσια και την μασα θελεις.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΕΥΠ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Η CIA H MOSANT Η ΠΡΩΗΝ KGB ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

καλός ο λόγος σας, αλλά αποδείξτε στην πράξη πόσο αγαπάτε την ελλάδα και ότι μάχεστε γι αυτήν κι όχι για το αξιοθρήνητο μισθό σας...
κάτω οι ασπίδες, κάτω τα χημικά, πάμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα : το μέλλον της πατρίδας!
ενωμένοι δεν μπορεί να μας νικήσει κανείς!
εμπρός λοιπόν και ο λαός σας ακολουθεί

Ανώνυμος είπε...

Βγαλε τα κρανη,πιες τις μολοτοφ,καταπιε τα κονταρια, ασε τις πετρες...ολοι οι κυβερνωντες εχουν τοπο κατοικιας και εκλογικο γραφειο να πας εκει να τους κανεις οτι θελεις.στρεφεσαι κατα ελληνων αστυνομικων βγαζοντας ολο το κομπλεξ σου εναντιον ελληνων που φυλανε ελληνικα δημοσια κτηρια ( τουλαχιστον οσο ειναι ακομα), και εχουν δωσει ορκο να υπερασπιζουν το συνταγμα και την πατριδα.εχουμε κυβερνηση δημοκρατικη εκλεγμενη απο τον λαο (ξερεις ειναι μια διαδικασια που λεγεται εκλογες και ψηφιζουν ελευθερα ολοι οι ελληνες οποτε σεβασμος στις διαδικασιες).Τωρα να ξερεις οτι η αστυνομια δεν εχει κανενα μα κανενα προβλημα με τους πολιτες...ορισμενοι επιδιωκουν την συγκρουση μαζι της γαι τον απλουστατο λογο οτι πρεπει να βγαλουν το μεροκαματο και να δηλωσουν την επαναστατικοτητα τους...και καλα τωρα ειμαστε επαναστατες...αλλα τα αρπαζουμε απο το δημοσιο γιατι ειμαστε βολεμενοι.
Η ελλαδα εφτασε σε αυτο σημειο αγαπητε μου οχι απο την αστυνομια .αλλα απο εσενα που παλευες για δεκαετιες να φτιαξεις ενα κρατος μπουρδελο...και συγχαρητηρια τα καταφερες ..τα καταφεραμε ολοι μας,ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΑΣ.
Τωρα σου λεω εγω τα αφηνω ολα και καταλαμβανεις την βουλη ...τι θα κερδισεις? θα τους διωξεις? θα γινεις εσυ πρωθυπουργος? θα σχηματισεις μια τριμελη επιτροπη απο 5 ατομα για να κυβερνησεις?
θα σχηματισεις λαικη δημοκρατια ,θα φωναξεις δημοκρατες απο το λαος ,την καμποτζη ,τους ζαπατιστας και του τουπακ αμαρου και τους αγανακτισμενους του σορου.
Ενα θα σου πω αυτην την γαμημενη γενια του πολυτεχνειου πληρωνουμε και τις σαπιες ιδεες τους...και αντι να βγει κατι καλο μεσα απο τα ερειπια της χωρας ...με λυπη διαπιστωνουμε την γεννηση της γενιας του πολυτεχνειου ΝΟΥΜΕΡΟ 2.
ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΙς ΙΔΙΕς ΣΑΠΙΕς ΙΔΕΕς ΚΑΙ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙς. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙς ΟΛΑ ΕΙΔΕς ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙς ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙς ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙς ΚΑΙ ΕΣΥ ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ...ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΙΛΛΕς ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥς ΨΗΦΙΖΕς 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥς ΙΔΙΟΥς ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ.
ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙς ΠΟΣΟΥς ΝΕΚΡΟΥς ΕΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥς ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕς ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙς.ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς......
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ....
ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ( ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕς ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕς ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ )
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕς ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕς.ΑΠΕΡΓΟΙ. ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕς ΡΕΥΜΑΤΟς,ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ( NA XREVNOYME TON KOSMAKH),ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΜΑς ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ,ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΔΗ (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕς ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΕΡΓΑΤΕς).
ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΡΓΑΤΗς ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ,ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕς..Ο ΕΛΛΗΝΑς ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑς ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ... ΟΥΣΤ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟς.....
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ( ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΛΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ) ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.