Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ .. ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ



Γράφει ο Κρίτων
Τον τελευταίο καιρό στα ελληνικά γήπεδα έχουμε γίνει παρατηρητές ενός φαινομένου ευχάριστου στην συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων. Αυτό έχει σχέση με τα πανό που αναρτώνται και τα πολιτικά συνθήματα που ακούγονται, που έχουνε όνομα και διεύθυνση … με κύριο αποδέκτη την κυβέρνηση...
. Το ότι ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ σταδιακά εξελίσσονται σε … «πλατείες», είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για το πολιτικό κατεστημένο. Άλλο ένα «κατόρθωμα» του ΓΑΠ, για το οποίο δεν θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος. Οι σπασμωδικές κινήσεις για την τήρηση «τυπικών», σχετικά με την έναρξη του αγώνα φανερώνουν και το πανικό των κυβερνώντων. Τα γήπεδα και αυτά γίνονται προάγγελος για το τέλος της χούντας του ΠΑΣΟΚ και γιατί όχι, του τέλους της μεταπολίτευσης. Στα γήπεδα η Ελλάδα δεν αναστενάζει ….. θα “ΤΟΥΣ” κάνει όμως ν΄ αναστενάξουνε. ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://peri-thefutureishere.blogspot.com

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Για να ξέρουμε και τι δείχνει η φωτο
http://m.redplanet.gr/article/1417164/entupwsiako-coreo.html

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ωρα να ενωθουμε ολοι. Μην υποτιματε τετοιες ενεργειες. Το γηπεδο ειναι και αυτο ενας καθρεφτης της κοινωνιας. Και μ' αρεσει αυτο που αρχιζει τελευταια να εμφανιζεται.