Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Οδηγίες "εσωτερικής χρήσης" της ΠΑΣΠ για τις φοιτητικές συνελεύσεις



Δημοσιεύτηκε σήμερα στο indymedia ένα έγγραφο "εσωτερικής χρήσης" που υπογράφεται από διάφορες οργανώσεις της ΠΑΣΠ ανά την Ελλάδα.
Σε αυτό αναγράφονται οδηγίες προς τα μέλη της ΠΑΣΠ σχετικά με τις συνελεύσεις που γίνονται στις σχολές. Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Σε περίπτωση που χάσετε την ψηφοφορία στη συνέλευση ή που προβλέπετε ότι θα....
πραγματοποιηθεί κατάληψη, αλλάξτε τακτική και συμφωνείστε στην επόμενη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί με την κατάληψη, έτσι ώστε να μην μονοπωλήσουν οι αριστεροί στα Πανεπιστήμια καθ' όλη τη διάρκεια της κατάληψης και χαθεί η επαφή με τους πρωτοετείς φοιτητές».
Απολαύστε:
Update: Όπως μάθαμε, το έγγραφο δεν είναι καινούριο αλλά ούτε διέρρευσε τώρα για πρώτη φορά. Η πρώτη δημοσίευση είναι μάλλον αυτή που επεσήμανε κάποιος αναγνώστης μας μέσω facebook και έγινε το 2007. Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ: http://gmargari.wordpress.com/2007/01/19/pasp-odigies-trampoukismoi/. Εκεί υπάρχει και ένα επιπλέον έγγραφο με οδηγίες για την περίπτωση νοθείας στις φοιτητικές εκλογές.