Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τα έγγραφα – ντοκουμέντα για την μεθόδευση της διοίκησης του ΤΤ στην Θεσσαλονίκη, προς όφελος της οικογενείας. Τεράστια η ζημία για το ίδρυμα.


Τεράστια η ζημία του ιδρύματος από την σκανδαλώδη μίσθωση – όλα τα έγγραφα ντοκουμέντα. Ζητείται η επέμβαση της δικαιοσύνης σε διοίκηση και οικογένεια. Η υπόθεση της περιβόητης μίσθωσης του ακινήτου της πεθεράς του Α. Παπανδρέου από το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο, φάνταζε μικρή μπροστά στις άλλες αναπάντητες...
υποθέσεις που βρίσκονται πλέον σε εισαγγελική διερεύνηση (CDS, χορηγίες στα συνέδρια του Α. Παπανδρέου κλπ). Δεν είναι όμως έτσι. Σήμερα, με όλα τα στοιχεία, τεκμηριώνουμε την ζημία του ιδρύματος από αυτή την πρωτοφανή μεθόδευση που αρχικά φαινόταν “μεροκάματο” ανηθικότητας. Η υπόθεση δείχνει περίτρανα εκτός από την απίστευτη ηθική διολίσθηση του πολιτικού συστήματος, το πως όλο το σύστημα διαπλοκής λειτουργεί για να αντιμετωπίσει τους λίγους, τους “τρελλούς”, που με μοναδικό κίνητρο την αξιοπρέπεια και την αγάπη για την πατρίδα και την κοινωνία επιμένουν να ψάχνουν και να μιλούν. Όπως έγραψαν ο “BondHolder” και ο “Πόρτα – Πόρτα”, η αφύπνιση των πολιτών είναι η μόνη διέξοδος για την εξάρθρωση του συστήματος τρόμου που εκποιεί δημόσια περιουσία και επιβουλεύεται την ίδια μας την ύπαρξη. Όταν η υπόθεση έγινε γνωστή μέσω διαδικτύου, η αντίδραση του ΤΤ ήταν να διαψεύδει το γεγονός στις τηλεφωνικές οχλήσεις που είχε από δημοσιογράφους.Όταν ήλθε η επερώτηση του Σάββα Αναστασιάδη και το δημοσίευμα της “Δημοκρατίας”, τότε το γεγονός που “δεν υπήρχε”, έγινε “αστεία υπόθεση που όχι μόνο δεν ζημίωσε, αλλά οφέλησε το ίδρυμα”. Παράλληλα, στο διαδίκτυο υπήρξε η πληροφορία ότι το ίδρυμα διέθεσε πακτωλό χρημάτων ως “διαφημιστική δαπάνη”, εξαγορά της σιωπής κοινώς. Ολοσέλιδες διαφημίσεις, ένθετα και άλλα που θα αναγκαστούν να έλθουν στο φως μετά από την επόμενη ερώτηση του Σάββα Αναστασιάδη που θα κατατεθεί με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία εντός του μήνα (η συλλογή συνεχίζεται). Αστεία υπόθεση λοιπόν που δεν ζημίωσε αντίθετα εξοικονόμησε πορους; Για να δούμε:
Ντοκουμέντο #1 ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
Για πρώτη φορά, το τεκμήριο της υπόθεσης που αποδεικνύει ότι οι δημοσιογράφοι έπαιρναν ψευδή πληροφόρηση καθώς η μίσθωση είχε γίνει από την ΠΡΩΤΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011.
Για τον ιδιοκτήτη του κτιρίου δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία, αφού το συμβόλαιο δικαιώνει την αποκάλυψη μας όταν είχαμε παρουσιάσει το συμβόλαιο ιδιοκτησίας του ακινήτου.
Από την 1η Απριλίου λοιπόν το μισθωτήριο και το μίσθωμα; Κρατηθείτε: 5,000 Ευρώ μηνιαίως με ετήσια, τιμαριθμική αναπροσαρμογή!
Επιχειρηματικά η απόφαση ήταν “εσφαλμένη” αφού σε περιόδους κρίσης και τεραστίων ζημιών κάνεις αναδίπλωση και όχι επέκταση, ειδικά σε μία περιοχή που ήδη τηρείς δύο υποκαταστήματα.
Πρακτικά όμως, η διοίκηση του ιδρύματος, υποστηρίζει ότι η μίσθωση έγινε για να αντικατασταθεί υπάρχον μισθωμένο κατάστημα, με καλύτερους όρους. Είναι έτσι;
Εδώ έρχεται και το δεύτερο ντοκουμέντο. Καταγγελία της μίσθωσης για το προηγούμενο υποκατάστημα που λειτουργεί, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ όταν έγινε το καινούριο συμβόλαιο.
Ξέρετε πότε έγινε; Την ημέρα που κατέθεσε την ερώτηση για το θέμα ο Σάββας Αναστασιάδης στο κοινοβούλιο! στις 23/9/2011!
Δείτε το εξώδικο που απεστάλει στην ιδιοκτήτρια του υπάρχοντος υποκαταστήματος, με την ημερομηνία:
Δεύτερο τρανταχτό ψέμμα λοιπόν, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να καταγγελθεί μίσθωση ΕΞΙ (6) μήνες μετά από την διοικητική απόφαση. Εάν υπήρχε οποιοδήποτε ψήγμα αλήθειας, τότε η διοίκηση απλώς θα είχε ζητήσει απαλλαγή των μισθωμάτων που θα προβλεπόταν στο νέο συμβόλαιο.
Δηλαδή, το ΤΤ πληρώνει στην πεθερά του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, τουλάχιστον 6 μισθώματα χωρίς να έχει καν προσβάλλει την προηγούμενη σύμβαση! Αυτό μας κάνει 30,000 Ευρώ.
Εδώ, ερχόμαστε και στο σοβαρότερο μέρος. Το τρίτο μέγιστο ψέμμα που αναπαρήγαγαν πρόθυμα τα παπαγαλάκια της διαπλοκής, ήταν η θέση του ΤΤ (αφού βεβαίως παραδέχθηκε την μίσθωση), ότι η μίσθωση έγινε για λόγους …εξοικονόμησης! Δείτε τώρα το τρίτο ντοκουμέντο που διαλύει την προπαγάνδα ψεύδους και δεν είναι άλλο από το έγγραφο που αποδεικνύει το υφιστάμενο μίσθωμα, το οποίο βεβαίως είναι κατά 20% χαμηλότερο και χωρίς προσαυξήσεις για δύο έτη!
4,230 Ευρώ το μίσθωμα, από την 21η Ιανουαρίου του 2011! 3 μήνες πριν την εκμίσθωση του ακινήτου της οικογενείας του Ανδρέα Α. Παπανδρέου!
Σε πρακτικά θέματα λοιπόν, το ίδρυμα από την συγκεκριμένη ενέργεια ζημιώθηκε. Ζημιώθηκε σε μία εποχή που καταρρέει χρηματιστηριακά, αλλά και τα αποτελέσματα του χαρακτηρίζονται καταστροφικά. Ένα ίδρυμα που θα έπρεπε να είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης. Ένα ίδρυμα που διαχειρίζεται τους μόχθους και τις αποταμιεύσεις του λαού. Θυμάστε τον κουμπαρά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που δινόταν ως δώρο στους μικρούς μαθητές στα σχολεία;
Ποιοί είστε εσείς που προδίδετε τα όνειρα ολόκληρων γενιών; Τιμίων ανθρώπων που έβαζαν τα λεφτά στον κουμπαρά και όχι στις Ελβετίες;
6 μήνες επί 5,000 Ευρώ = 30,000 Ευρώ. Από την εως τώρα μίσθωση (και το ποσό τρέχει)
12 έτη με επιβαρυμένο μίσθωμα (μεσοσταθμικά με τις προσαυξήσεις)= 144,000 Ευρώ περίπου.
160,000 Ευρώ η δαπάνη για ανασκευή έκαστου καταστήματος (σύμφωνα με την μαρτυρία της προηγούμενης ιδιοκτήτριας) επί Δύο και για το νέο κατάστημα: 320,000 Ευρώ περίπου (δεν υπολογίζουμε αυξημένο κόστος λόγω ΦΠΑ κλπ)
Κόστος μεταφοράς (κατ’ ελάχιστον), σε μικρότερες εταιρείες, δεν πέφτει κάτω από 50,000 Ευρώ. (Δίκτυα, μεταφορικές, μηχανογράφηση, ενημε΄ρωση συστημάτων κλπ).
Επιπλέον
  • Διαφημιστικό κόστος για την γνωστοποίηση του νέου καταστήματος. Άμεση, έμμεση διαφήμιση, αλλαγή υφισταμένων εντύπων κλπ.
  • Όλη η διαφημιστική καμπάνια για την αποσιώπηση του θέματος, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ. Ας ελέγξει η δικαιοσύνη κατά πόσον υπήρχε στον προϋπολογισμό σχέδιο διαφημιστικής δαπάνης τέτοιας αξίας Οκτώβρη μήνα, αλλα κυρίως ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι εδώ έχουμε μία ζημία εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ για το ίδρυμα. Οφείλει η δικαιοσύνη λοιπόν να διερευνήσει την πιθανότητα της Απιστίας. Ειδικά μετά τα ασύστολα ψεύδη, πριν βγουν αυτά τα ντοκουμέντα στην δημοσιότητα

Όπως επίσης είναι εξόφθαλμο ότι εδώ υπάρχει το ενδεχόμενο άσκησης αθέμιτης επιρροής σε διοικητικές αποφάσεις από την οικογένεια Παπανδρέου. Δεν υπήρχε λόγος να ζημιωθεί το ίδρυμα για να νοικιάσει το συγκεκριμένο ακίνητο όταν υπάρχουν περί τα 20,000 διαθέσιμα στην περιοχή. Το 2007 λοιπόν, ψηφίστηκε ειδικός νόμος για αυτό το αδίκημα και πλέον ποινικοποιείται.
Αναμένουμε τις αντιδράσεις του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του πολιτικού συστήματος και βέβαια των ΜΜ”Ε”. Ως πότε θα καθίστανται συνένοχοι;
Η έρευνα συνεχίζεται και τα νέα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα για τις ανίερες μπίζνες είναι συντριπτικά. Είναι θέμα τιμής να τεκμηριωθούν και να αποκαλυφθούν. Για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν την έννοια, ας διαβάσουν αυτό.
Πηγη