Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ρώσοι Πεζοναύτες παρελαύνουν στην Αλεξ/πολη!



Λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα οι δύο μεγαλύτεροι Στρατοί της Ορθοδοξίας, ο Ελληνικός και ο Ρωσικός, ενώθηκαν πριν λίγο και παρέλασαν για πρώτη φορά, μαζί, στην ίδια διάταξη (προηγήθηκαν των Ελλήνων), σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στους χιλιάδες κατοίκους της ακριτικής Αλεξανδρούπολης που τους αποθέωσαν (ακούστε σε αυτό το πρώτο βίντεο που αποκλειστικά φέρνει στην δημοσιότητα το...
defencenet.gr, τις ουρανομήκεις επευφημίες των πολιτών την ώρα που περνούν τα τμήματα της ελληνικής 12ης Μεραρχίας και οι Ρώσοι πεζοναύτες).
Οι πεζοναύτες ανήκουν στο αποβατικό σκάφος (LST) Tsesar Kunikof, το οποίο έχει δέσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ως προπομπός της Ομάδας Μάχης Αεροπλανοφόρου «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ», που όπως γράφει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί, έρχεται στα τέλη Νοεμβρίου στο Αιγαίο και στην Α.Μεσόγειο.
Με δύναμη 150 Ρώσων πεζοναυτών και δεκάδες τροχοφόρα ΤΟΜΑ BTR-80 διαφόρων εκδόσεων μεταξύ των οποίων και στην σπάνια έκδοση SHORAD με βλήματα SA-16, BRDM κλπ., το Tsesar Kunikof, αποτελεί ένα σχετικό σύγχρονο αποβατικό σκάφος.
Το κλίμα στην Αλεξανδρούπολη ήταν τελείως διαφορετικό από τις άλλες πόλεις της Ελλάδας. Μπορεί κι εδώ να μην έλειψαν οι αποδοκιμασίες των κυβερνητικών (όσων είχαν τολμήσει να παρευρεθούν), αλλά η παρουσία των Ρώσων πεζοναυτών λειτούργησε κατευναστικά και όλοι περίμεναν να δούν την γαλάζια «χιαστί» σημαία του ρωσικού Ναυτικού να παρελαύνει στους δρόμους της πόλης.
Με εντυπωσιακό βηματισμό και τα ΑΚ-74 χιαστί, το τμήμα των Ρώσων πεζοναυτών έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Ανατολή.
Εμφανώς ικανοποιημένος Έλληνας αξιωματικός από την κοινή εμφάνιση Ελλήνων και Ρώσων στρατιωτών, δήλωσε στην απεσταλμένο του defencenet.gr «Πάντα τέτοια να έχουμε, παιδιά!».
 Το βίντεο:

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι μπραβο μας!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑΡΘΟΥΝ .ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !!! ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα πεί ηθικό ακμαίο, ο θεός και η ρωσία, οι μόνες μας ελπίδες. Σύνελθε αδελφέ και ταράξου, να στο πώ χωριάτικα.

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ έλεγαν συν ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ, όσο για την Ρωσία είδαμε και στο παρελθόν αν συνεργάστηκαν με τον εχθρό μας την τουρκία. Ποιό είναι το σχέδιο που απεργάζεται ο Πούτιν; Η ευρασία; Μήπως τα ίδια λέει και ο Μπρεζίνσκι που είναι κολλητάρι του Σόρος μέσα σε όλα, CFR, Trillateral, Billdeberg.

Μόνοι μας είμασταν και θα είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

τελικα στην αλεξανδρουπολη η ολοι ειναι παμπλουτοι η ολοι πολιτικοι η ολοι πασοκοι με λεφτα...???
τελικα ντροπη στην αλεξανδρουπολη που εγινε η παρελαση κανονικα(με τις διαμαρτυριες) η ντροπη στις αλλες πολεις που δεν εγινε η γιορτη του οχι ????
τελικα μηπως η αμερικανικη πρεσβεια εχει πολυ μακρια χερια που εχουν μεγαλα μαντρια (ξερετε αυτη με τις παρακολουθησεις και τις φωτιες με τις απειλες κ τις ενοπλες ομαδες)

οταν ηρθαν οι ρωσοι κ αρχισαν να κανουν διεισδυση δεν επετρεψαν στις ενοπλες δυναμεις να παρελασουν στην υπολοιπη χωρα....
..
τυχαιο ?

δεν με νοιαζει ποιοι δεν το επετρεψαν αν κ γνωστοι σε ολους....το θεμα ειναι το αποτελεσμα

αλλα οι φιλοι μας στην αμερικανικη πρεσβεια τριβουν τα χερια τους

ζητω η επανασταση σας ρε λαικοι ηρωες....

γιατι αυτος ο λαος παντα να ειναι θυμα?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 5.41 ΤΙ ΛΕΣ ;ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΤΕΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ Η Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΞΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΘΜΕ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 7:19 ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΕΚΕΙ......ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ??? ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΚΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ , ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ??? ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΟΒΟΚΑΤΑΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΤΛΠ(ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΑΓΑΠΗ ΜΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΤΟΤΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Katse Ellina malaka stis kafeteries kai perimene na se sosi i Rosia
A re kounia pou mas kounage