Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Εδώ ελεύθεραι ακόμη Αθήναι...


Δείτε το βίντεο...


2 σχόλια:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΦΟΒΕΡΟ!!!
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

«Και Αυτός είπε προς αυτούς:
Ω ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ»! (Λουκ. Κδ-25).
«Επειδή λοιπόν πολλά από τα επερχόμενα δεινά δεν τα βλέπουμε εμείς οι στα χαμηλά βαδίζοντες, οικονόμησε η χάρη του Θεού, τους Αγίους προφήτας, σαν από υψηλό τόπο της προφητείας στεκομένους, την επικείμενη να έλθει σ΄ εμάς οργή του Θεού, από μακριά προμηνύοντας, να αποκρούσουμε την θεήλατο πληγή δια της ειλικρινούς μετανοίας μας, η οποία άκρως συγκινεί το Φιλεύσπλαχνο Δεσπότη του Παντός, και έχοντας επαναφέρει έγκαιρα με την παραδοχή των σφαλμάτων μας ,την ανόρθωση της πεσμένης μας ψυχής στο πρώτο της Μεγαλείο»… Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.

Η Παντοτινή Θυσία είναι η Σταύρωση του Κυρίου, και με αυτή τη Θυσία καθαρίζεται το αγιαστήριο, όχι βέβαια του ναού, αλλά του ανθρώπου, καθώς μετά τη Σταύρωση υπάρχει πια η δυνατότητα καθαρισμού του Aνάγιου, και της αμαρτίας των ανθρώπων.
Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ!
Δηλαδή απ' την παράβαση του Νόμου, προκύπτει το Aνάγιο που προκαλεί κατάρα, και τούτο ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον εχθρό, ο οποίος ΑΠΟΚΤΑ ελευθερία/δικαιώματα, οπότε έχει την δυνατότητα να δράσει και να ικανοποιηθεί. Το αποτέλεσμα είναι η ΠΑΡΑΔΟΣΗ των θείων πνευματικών φώτων και του λαού ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ.
Οι Προφητείες που παραδόθηκαν στους Χριστιανούς από τον ίδιο τον τέλειο Θεό και τέλειο άνθρωπο Κύριο Ιησού Χριστό, τους Αποστόλους, τους Αγίους της Παλαιάς (προ Χριστού) και της Νέας (μετά Χριστόν) Διαθήκης, μας δίδουν κάποια γνώση του μέλλοντος, από την Γνώση του Παντογνώστη και Υπέρχρονου Θεού.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!,
+ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.!!!+
Μας διαβεβαιώνουν για την ύπαρξη του Πνευματικού Νόμου που προειδοποιεί, αμείβει τους δικαίους και τιμωρεί τους αμαρτωλούς. Αλλά επειδή όλοι είμαστε αμαρτωλοί
+ΤΙΜΩΡΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ +,
και μάλιστα αυτό ισχύει και συλλογικά για ομάδες ανθρώπων, έθνη κλπ. Σκοπός, ιδίως στις έσχατες μέρες που ζούμε, είναι η πνευματική επαγρύπνηση των πιστών και η ετοιμότητά τους για την αντιμετώπιση των επερχομένων δοκιμασιών. Προειδοποιούν για τα μελλοντικά δεινά που θα πλήξουν μεγάλες περιοχές του Πλανήτη, επειδή ο κόσμος οργανωμένος σε κράτη, συνασπισμούς κρατών, παγκόσμιους οργανισμούς, με τάση να οδεύει προς Παγκόσμια Κυβέρνηση, έχει απομακρυνθεί από το νόμο του Θεού, παρασύρθηκε σε νεοειδωλολατρεία (χρήματος, δόξας και ηδονών), και αυτοθέωση.
Πρέπει να επαναφερθεί δια του Πνευματικού Νόμου, που εκφράζεται εσχατολογικά με τα γεγονότα που προδιαγράφονται στις Προφητείες.+ ΈΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ.+
ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ.