Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Σκληρό εμπόριο γύρω από το γέροντα Παϊσιο!



 1 παραδείγμα εδώ.


Το κακό με τις προφητείες του γέροντα Παϊσίου έχει παραγίνει. Γύρω από τη μνήμη του ενάρετου μοναχού στήθηκε ένα εκτεταμένο εμπόριο. Προφητείες του για όλα σχεδόν τα θέματα εμφανίζονται καθημερινά. Κυκλοφορούν προς ωφέλεια, υποτίθεται, των χριστιανών. Τελευταίως διαδίδεται ότι ο ο χαρισματικός μοναχός προφήτεψε την κρίση και είπε ότι "ο λαός θα διώξει τα δύο μεγάλα κόμματα και θα φέρει το βασιλιά".


Αστειότητες, δηλαδή... Μοναχοί στο Άγιο Όρος, που γνώρισαν από κοντά και συναναστράφηκαν τον γέροντα Παϊσιο, διαβεβαιώνουν ότι ο προικισμένος με πολλές αρετές αυτός μοναχός, ουδέποτε έχει πει τέτοια πράγματα. Τότε τι συμβαίνει; Απλά δημιουργήθηκε μια βιομηχανία προφητειών μετά τον θάνατό του, που, στην ουσία, αντί να προβάλλει την πνευματικότητα του οσίου αυτού μοναχού, τον εξευτελίζει.

http://www.katoci.com/

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι παραποιείται όχι μόνο από χαζομάρα αλλά και για λόγους πράσινης προπαγάνδας

Ανώνυμος είπε...

Να χαιρόμαστε τον Χαρδαβέλλα που το είχε στο site του. Αν είναι δυνατόν! Φωτια να πέσει να τους κάψει που προσπαθούν να ξεφτιλίσουν την πίστη και τους γέροντές μας! ΗΛΙΘΙΟΙ!Φταίτε κι εσείς τα μπλόγκς γιατί το παρακάνατε με τις επαναλαμβανόμενες προφητείες. Βάζατε το άρθρο μια φορά και μετά κάνατε αναδημοσίευση. Οπότε ήταν χρυσή ευκαιρία για τους άθεους να εκμεταλλευθούν τη κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Φτιαχνει κανεις και πουλαει πραγματα για τα οποια υπαρχει αγοραστικο κοινο.
Αυτη ειναι η αληθεια οσο και αν ειναι αποκαρδιωτικη..

Ανώνυμος είπε...

ο παισιοσ δεν εχει αναγκη απο διαφημιση παιδεια ! και πανταηταν πολυ προσεκτικοσ στισ διατυπωσει του.αν θελουμε να ωφεληθουμε πνευματικα ασ διαβασουμε τα βιβλια του και μονο αυτα!και πανω απο ολα ταπεινα!

Ανώνυμος είπε...

μην υποτιματε την νοημοσυνη μασ! φτανει ποια με τισ προφητειεσ! αρκετα εχουμε ξευτιλισει τον ελληνικο ΛΑΟ.