Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΗΛΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Τα σημερινά (χθεσινά) γεγονότα μόνο τυχαία δεν ήταν. Έχουν άμεση σχέση, με αυτά που βιώνει ο Έλληνας, τα τελευταία χρόνια, από μια κυβέρνηση που τον ξεγέλασε ύπουλα και βρώμικα, με σκοπό να πάρει την εξουσία για να εφαρμόσει τα σχέδια που είχε συμφωνήσει και σχεδιάσει πριν τις εκλογές. Αυτός ο υπερήφανος λαός, με...
ύπουλο σχέδιο στην αρχή, ορατό πλέον και από τον πιο ανίδεο, οδηγείται σαν πρόβατο προς σφαγή, προς όφελος των ξένων τοκογλύφων. Διότι δεν μπορείς, να του μειώνεις μισθούς, συντάξεις, να καταργείς ότι έχει σχέση με το κοινωνικό κράτος, το δικαίωμα να βρίσκει μια αξιοπρεπή δουλειά, να μορφώνει τα παιδιά του , εσύ να του κουβαλάς ξανά αυτούς που πολέμησε για την ελευθέρια του από την πίσω πόρτα, να τους βάζεις αβάσταχτη φορολογία, να τον απειλείς με κατάσχεση του σπιτιού του και να περιμένεις να [more] παραμένει απαθής με όσα του συμβαίνουν. Αυτός ο εξυβριζόμενος λαός, που είδε το ποτήρι να ξεχειλίζει, διάλεξε την σημερινή ήμερα, να πει ΟΧΙ στο ΝΑΙ, του συστήματος, που τον θέλει άβουλο, απαθή στην σφαγή του. Σήμερα ο Έλληνας, τα έβαλε με το σύστημα και ΟΧΙ με την επέτειο. Με το σύστημα το έβαλε και με κανέναν άλλο. Δεν στράφηκε, ο ένας εναντίον του άλλου, όπως θα ήθελε το σύστημα, για να μιλήσει για εμφύλιο! Στο σύστημα έστειλε μήνυμα και μάλιστα δυνατό. Την σημερινή μέρα διάλεξε, που γιορτάζεται μια επέτειος ιστορική, όπου οι παππούδες του, οι πατεράδες του, φτωχοί, ξυπόλητοι, πήραν τα βουνά να πολεμήσουν τους κατακτητές του, με μόνο κίνητρο, την αγάπη για την πατρίδα του , την ελευθεριά του και όχι το χρήμα. Αυτή την μέρα, την ιστορική, διάλεξε, ο λαός να τα βάλει με το σύστημα, μήπως αντιληφθεί αυτό που λέει. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Που θα εύρισκε καλύτερη μέρα; Σήμερα ήταν η ευκαιρία, που οι πολιτικοί που ζουν στην κοσμάρα τους,θα πηγαίναν στις παρελάσεις να τους δει και να τους καμαρώσει ο λαός. Μιλάμε για τέτοιους ανθρώπους, που αν είχαν λίγο φιλότιμο, θα καθόντουσαν σπιτάκι τους και θα έλεγαν στον εαυτόν τους, τι εγκλήματα κάνω; Αλλά η αναισθησία τους έιναι τέτοια που τους το απαγορεύει Σήμερα ο Έλληνας επέλεξε να διαμαρτυρηθεί στον πλουσιοπάροχα αμειβόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά πλήρη υποταγμένο στις ορέξεις της κυβέρνησης να του πει. Είσαι πρόεδρος όλων των Έλλην ων ή μιας μικρής μειοψηφίας κυβερνώντων που μας διαλύει; Αλλά και κάτι άλλο του είπε. ΔΙΩΧΤΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. Δυστυχώς, ο σημερινός ΠΡΟΕΔΡΟΣ, θα περάσει στην ιστορία σαν ο χειρότερος όλων, αν δεν άλλαξει στάση. Σήμερα ο λαός έστειλε το μήνυμα του. Κύριοι του συστήματος τελειώσατε! Αν δεν φύγετε ειρηνικά εμείς θα σας δείξουμε την πόρτα της εξόδου με τις κλωτσιές πλέον.
Υ.Γ. Σήμερα όσοι δεν ξέρουν τον Έλληνα, πιστεύω να τον έμαθαν. Αν όχι αυτοί θα φταίνε για την αμάθεια τους!
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμφύλιος;;;
Ναι, 11.000.000 Έλληνες εναντίον 300 βολεμένων προδοτών της πατρίδας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΆΥΤΟ..... ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ.... ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ισοκρατης:το ονομα των Ελληνων δεν ειναι χαρακτηριστικο του γενους,αλλα του πνευματος και Ελληνες ονομαζονται αυτοι που μετεχουν στην ελληνικη παιδεια και οχι μονο οσοι ανηκουν στο κοινο ελληνικο γενος:

Ανώνυμος είπε...

Που το γράφει ρε φίλε αυτό ο Ισοκράτης;Μη γράφεται μαλακίες εδώ μέσα όλοι οι λαθρομεταναστολάγνοι!Ο Ισοκράτης δεν είπε ποτέ αυτά που γράφεις 10:02!

Ανώνυμος είπε...

ειπεκατι παρομοιο και ο αριστειδης παντως

Ανώνυμος είπε...

Κι ακόμα δεν είδαν τίποτα!