Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Με αυτή την συντεχνία τι θα γίνει;



Και μιας και οι τρείς Θατσερικοί υπουργοί έθεσαν το θέμα των “κρατικοδίαιτων συντεχνιών” θα ήθελα να τους ρωτήσω: Με αυτή την συντεχνία τι θα γίνει;


Ρητορικό το ερώτημα…
Άλλωστε δεν θα καταδίκαζαν τις “συντεχνίες” που τους έκαναν υπουργούς αν δεν είχαν εξασφαλίσει την στήριξη αυτής και κάποιων ακόμα συντεχνιών του πλούτου για να μείνουν στο παιχνίδι της εξουσίας που αποτελεί και την μοναδική “αρχή” που διαθέτουν.

YΓ. Τι ήταν να το δημοσιεύσω αυτό στις 22:02 και στις 22:32 στο site της Ελευθεροτυπίας ανέβηκε ΑΥΤΟ. Η κυβέρνηση ζητά από τους κρατικοδίαιτους να βάλουν κι αυτοί πλάτη (πόσο παραπάνω ψέμα να πούνε;) για να συνεχιστεί απρόσκοπτα το αλισβερίσι τους…
πηγη

1 σχόλια:

fnous fnous είπε...

.Ο "αριστερός" Λαμπράκης στήριζε τον "αριστερό" Σημίτη, για να δίνει τα μεγάλα δημόσια έργα στον "αριστερό" Μπόμπολα.

Ο "αριστερός" Ψυχάρης στηρίζει σήμερα τον "αριστερό" Bravo Giorgo, για να "κλειδώσει" τα κέρδη της "αριστερής" συμμορίας.

------------------------------------------
Τα παιδιά του λαού φορούσαν ζιβάγκο και αμπέχονο και δεν φαίνονταν τόσο άπληστα για το χρήμα, όπως έδειχναν οι "κουστουμάτοι" της Δεξιάς.

Τα παιδιά της Αριστεράς πετούσαν πέτρες στην αστυνομία και δεν διανοούνταν κανείς ότι όλοι αυτοί ήταν ταυτόχρονα και χαφιέδες της.

Άκουγαν Τσιτσάνη, Θεοδωράκη και Ζαμπέτα …και μάλλον ήταν τίμιοι …ή τουλάχιστον περισσότερο τίμιοι από τους άλλους.
Καταλαβαίνει ο αναγνώστης τι λέμε;


Σήμερα ζούμε την "παντοκρατορία" της Αριστεράς, επειδή απλά αυτή είναι χρήσιμη στους ξένους παντοκράτορες της Ελλάδας.

Κάποτε τούς ήταν χρήσιμοι οι "παλιάτσοι" της Δεξιάς και σήμερα τούς είναι χρήσιμοι οι "παλιάτσοι" της Αριστεράς.

Κάποτε διάλεγαν από τους δεξιούς εκείνους τους χαφιέδες, τους οποίους θα μας επέβαλαν σαν ηγέτες, για να δρομολογήσουν τις καταστάσεις, ενώ σήμερα διαλέγουν από τους αριστερούς.

Άχρηστοι πρωταγωνιστούσαν τότε και άχρηστοι πρωταγωνιστούν και τώρα. Άχρηστος άνθρωπος ήταν κάποτε ο γέρος Καραμανλής και το ίδιο άχρηστος είναι και ο σημερινός Κωστάκης.

Άχρηστος άνθρωπος ήταν κάποτε ο γέρος Παπανδρέου και το ίδιο άχρηστος είναι και σημερινός Γιωργάκης.

----------------------------------
Για να γνωρίζει και ο αναγνώστης πόσο "μακριά" είναι αυτή η παράδοση του παρασιτισμού και πόσο "ψηλά" μπορεί να φτάσει, θα πούμε πως όλοι οι σημερινοί διαπλεκόμενοι, που ρήμαξαν την πατρίδα μας, δεν ήταν ούτε "φασίστες" ούτε "πλουτοκράτες", όπως αρέσκεται να λέει η πάπισσα του Περισσού.

"Αριστεροί" ήταν με την κομματική "βούλα". Βαρδινογιάννης,
Μπόμπολας,
Κόκκαλης,
Λαμπράκης,
Γερμανός κτλ.

Ψωμόλυσσες "αριστεροί" όσο ήταν φτωχοί και στη συνέχεια χομπίστες "ευαίσθητοι", για να μην τους λυντσάρει ο κόσμος στο δρόμο.
-----------------------------------------
Διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΑ
Επάγγελμα αριστερός
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com