Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Άδωνις : «Την επόμενη φορά, γιαούρτια στην Βάσω Παπανδρέου»


«Αν ξαναέρθει η κ. Παπανδρέου κλαμένη στη Βουλή για να ψηφίσει για τελευταία φορά ένα νομοσχέδιο, θα φάει γιαούρτια» δήλωσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Μιλώντας στο Ράδιο Γνώμη (93,7fm) και τον Βαγγέλη Στολάκη υποστήριξε ότι «πρέπει να....

παραιτηθεί ο κ. Παπουτσής καθώς έδωσε την περιφρούρηση του Συντάγματος στο ΠΑΜΕ. Να του δώσουμε και βραβείο δηλαδή ;».
Σχετικά με τη στάση της κ. Κατσέλη, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε πως είναι «τεράστιας πολιτικής σημασίας η διαγραφή της κ. Κατσέλη καθώς δεν είναι ένα τυχαίο στέλεχος του κόμματος. Μεγαλύτερου βάρους από τις προηγούμενες διαγραφές. Και δημιουργεί άλλα δεδομένα.»

http://spnews.gr/

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπουλούκο και συ θα φας Γιαουρτάκι....για να μην ξεχνιόμαστε

Ανώνυμος είπε...

Εάν περισέψουν από αυτά που θα σου ρίξουμε!!!Τι νόμισες φίφη ότι τρώμε κουτόχρτο;;;;;Μη τα ζωρίζεις τα πράγματα...ο ΕΛΛΗΝ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ!!!Κάτσε φλώρε στα βιβλία σου και τα υπόλοιπα άστα γιατί είναι για άντρες!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΒΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ!!!ΕΙΜΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΠΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ!!!!!ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ............................................................

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο,ρε Αδωνη!!!!Επιτελους καιενας,που τα λεει συνεχως,εξω απο τα δοντια!!!!Με οσα και να του εχουνε,συρει!!!!
Αυτο σημαινει,οτι δεν...μασαει!!!
Κι ας του εχουνε καψει και το μαγαζι,.....τοσες φορες,κατι αρχιδακια,σαν τον απο πανω!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

να εισαι καλα Αδωνι, που τα λες εξω απ' τα δοντια.
Απο πασοκ, και συγγνωμη δηλαδη, τωρα ειμαι μαζι σου !

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε μαχαλόμαγκες που σας πείραξε ο Άδωνις να πούμε! Πηγαίντε να προσκυνήσετε τους υποκριτές της Συγγρού και τα πιθηκοειδή της Αριστεράς! Κάτι τέτοιοι κρετίνοι σχολιάζουν στα μπλογκς και δε μπαίνει πια να διαβάσει σοβαρός άνθρωπος...
Κι εσύ ο δεύτερος που ουρλιάζεις για το γάλα του παιδιού σου και ότι δεν σου πήρε την άδεια το κόμμα τι θα κάνει δύο θα σου πω: Μόνο εσύ έχεις παιδί και αγωνιάς; Έτσι μιλάνε οι άντρες; Τι κλαίγεσαι ρε; Και πώς το βλέπεις, για κάθε απόφαση το κάθε κόμμα θα τρέχει να ρωτάει τον καθένα: φίλε με ψήφισες; Τι να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Είσαι καθόλου σοβαρός; Ελεύθερες είναι οι εκλογές κι αν έχεις βρει πιο πατριωτικές λύσεις να ρήξεις εκεί την ψήφο σου! Όποιος στη μάχη δειλιάζει και κωλώνει εκτελείται κανονικά από τον διμοιρίτη... σαν πολίτης όμως αφού έχεις ελευθερία επιλογής καλύτερα που έφυγες! Ένα πατριωτικό κόμμα θέλει μόνο αποφασισμένους πολίτες!

Pythagoras είπε...

Γιατί ρε Μυκονιατο αναμεταδίδεις κίναιδες ειδήσεις;

Τι μας νοιάζει τι λένε οι προδότες μεταξύ τους, Αφοδεύουμε πάνω στο επικοινωνιακό παιχνιδάκι της καρριέρας τους.

Οσο για σένα Καρα-τζαφέρικο λουστράκι, θα ήθελα να μας πεις επιτέλους σε ποιά μυστική στοά/λέσχη ανήκεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΔΩΝΙ ΓΟΥΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΑΔΩΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αδωνι ξετιναξε τους ειμαστε μαζί σου.
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγα χρόνια θα τα έχουμε ξεχάσει όλα. Αλλά δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιοι ψήφισαν το μνημόνιο.

Μπουλούκο φλώρε και' συ να ετοιμάζεσαι για το γουδή

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι νταηδες απειλουν!

Ανώνυμος είπε...

Tσουτσέκια της κομματικής συμμορίας/συμ-μωρίας του ΛΆΟΣ (λά-ος) και μόνο το όνομά σας παραφράζει ψευδεπίγραφα και κιβδηλοποιεί την διαχρονικά ιερή λέξη "λαός" και δη Ελληνικός Λαός.

Κίβδηλοι εδώ είμαστε:
Μέτα από μια δίωρη συνέντευξη συκγρατούμε τα εξής χτυπητά:

-Ο Γ.Παπανδρεου δεν ειναι προδότης. Σε επανειλημενες ερωτησεις αν τον θεωρεί πατριώτη αποφεύγει με μορφασμούς.
-Έχουμε το καλύτερο κράτος στον κόσμο.
-Το μνημόνιο ειναι συνταγματικό.
-Μας λεει οτι οσοι εχουν τον ελεγχο της οικονομιας μας δεν εχουν και τον ελεγχο της πολιτικης της χωρας.
-Ιδιωτικοποιηση των παντων.
-Ο Καρατζαφερης εχει παει στην κρυφομασονικη “Αθηναϊκη Λέσχη” και ο Αδωνις τι μας λεει; “Οχι μωρε,τι συμβολα ,ασ’τα αυτα…εχω παει ,εχω φαει εκει,ωραια ειναι”
-Υπερ της υποθήκης της εθνικης περιουσιας.
-Νομίζει οτι η κυβερνηση του Παπανδρεου λειτουργει συνειδητα ΚΑΙ ΜΟΝΟ και δεν καθοδηγειται απο τριτους.
-Θεωρει σωστο αυτο που εχει ψηφισει και αποφασισει για καθε ζητημα το δικαστηριο και οχι το τι υπαγορευει το Συνταγμα ή το δικαιο ,με βαση την κοινη λογικη παντα. (εξου και η αποψη οτι το Μνημονιο ειναι συνταγματικο),οταν ολοι ξερουμε τι παιζει με τη δικαιοσυνη στην Ελλαδα και ενω ο πολυ αξιος Β.Καπερναρος(συνταγματολογος) παραδεχθηκε οτι δεν υπαρχει ανεξαρτησια της δικαιοσυνης.


ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;
Παρακαλω πολυ οσους τον ψηφιζουν,να το δουν ολο.Ειμαι σιγουρος οτι ο καθε πατριωτης θα νιωσει οργη με αυτα που λεει ο προδοτης

Τέτοιοι άνρθρωποι που κηλιδώνουν αξίες όπως ο πατριωτισμός και πατούν πάνω στο αίσθημα του Έλληνα για να κερδίσουν έδρα,θα πρέπει να θεωρούνται προδότες.

http://nirvana247.wordpress.com/2011/05/04/%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82/