Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΜΒΑ: Υπό σύσταση νέος πολιτικός φορέας που θα φέρει τα πάνω κάτω;



Δεν μιλάμε για κόμμα επιχειρηματιών που φημολογείται εδώ και μήνες ούτε για νέες δυνάμεις τις αριστεράς που ζυμώνονται.
Αποκλειστικές πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, κάνουν λόγο για σύσταση ενός νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος θα ανακοινωθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο εντός των επόμενων 20 ημερών!
Οι ίδιες πηγές – με άμεση γνώση των πραγμάτων – ανέφεραν ότι....
αυτός ο πολιτικός φορέας θα καταθέσει προγραμματικές δηλώσεις, αλλά και κυβερνητικό πρόγραμμα. Επίκεντρο θα είναι η οικονομία, με τις πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ να υπογραμμίζουν ότι θα έχουν ως στόχο την στροφή της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά, με σοβαρές προτάσεις που έχει ανάγκη η χώρα και ο λαός της.

Το σημαντικότερο φυσικά, είναι το γεγονός ότι σε αυτό τον πολιτικό φορέα έχουν ήδη αποκλειστεί άτομα που έχουν διατελέσει σε βουλευτικές θέσεις. Με άλλα λόγια, μένουν εκτός νυν πολιτικοί, πρώην βουλευτές, πολιτευτές από οποιονδήποτε χώρο και αν προέρχονται.
Αυτό που ξεκαθάρισαν μιλώντας σε άνθρωπο του ΟΛΥΜΠΙΑ, είναι ότι πρόκειται για ανθρώπους της αγοράς, που είναι σοβαροί επιστήμονες, πολύ καλοί γνώστες της οικονομίας και όχι μόνο!
Ο φορέας προσδοκά μα ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό της χώρας, να την φέρει σε τροχιά ανάπτυξης, οδηγώντας σε δημοσιονομική εξυγίανση, μακριά από τα επαχθή μέτρα της κυβέρνησης.
Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται ιδανικά για μια κοινωνία υπό κατάρρευση, αλλά οι πηγές μας διαβεβαίωσαν ότι αυτός ο πολιτικός φορέας δεν είναι ένα ακόμα πυροτέχνημα, δεν πρόκειται για κίνημα, αλλά για μια σοβαρή πρόταση.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, το νέο πολιτικό κίνημα, έχει ήδη προσεγγίσει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, με την λίστα να έχει «κλείσει».
Αναμένουμε εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών . . .