Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ανταπόκριση από Κύπρο: ΒΡΟΝΤΕΡΟ μαθητικό ΠΑΡΟΝ


29/09/2011:
Βλέποντας τα μαθητικά νιάτα της Κύπρου να κρατάνε την Ελληνική σημαία και να φωνάζουν σύσσωμοι: "Χριστόφια φαντάσου να ήταν τα παιδιά σου" (οι 13 νεκροί).
Βλέποντας τα νιάτα της Κύπρου να ξεφεύγουν από κομματικές αγκυλώσεις και να ενώνονται κάτω από τη γαλανόλευκη με...
απαίτηση για δικαιοσύνη, δεν μπορούμε παρά να ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ. Τίποτε δεν κατόρθωσε να τους κάνει να ξεχάσουν. Οι νέοι μας έχουν ΙΔΑΝΙΚΑ και ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ μαχητικά.
Καμαρώστε τους:


Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους ΑΦΕΝΤΕΣ
και τ' ουρανού τα σύννεφα είναι για τους ΛΕΒΕΝΤΕΣ.

ΒΙΝΤΕΟ Διαδήλωση στην Πάφο:
Διαδήλωση στην Λεμεσό:  Πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ελληνοπουλα της κυπρου ,βαλτε τα γυαλια σε μας τους πλαδαρους και καναπεδατους γραφιαδες του διαδυκτιου ελληναραδες. "ΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ο ΠΑΙΑΝ ΤΟΥ ΤΥΡΤΑΙΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΖΕΙ" ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΑΠΛΩΣΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠ΄ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΕΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.ΕΧΩ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟ 1967 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 60 ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΟΣΟ ΕΔΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΓΙΟΤΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ