Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Οι έφεδροι προσπάθησαν να πανε στο Καστελόριζο!!



Δείτε το βίντεο!
Σε πείσμα όλων αυτών που φαντασιώνονται ότι οι Έλληνες θα παραδόσουν τα όπλα αμαχητί... πλανώνται πλάνην οικτράν!!! Και οι Έφεδροι δηλώνουν ένα τρανότατο ΠΑΡΩΝ !!!
Σε πείσμα ακόμα και του καιρού η αποστολή Κ/Σ εκτελέσθηκε επιτυχώς. Ο κομμάντος Δημήτρης Καζαμίας κατέφθασε στο νησί, φέρων το.... χρηματικό βοήθημα για το σχολείο αεροπορικώς. Η υποδοχή που του επιφυλάχθηκε απο τον Δήμαρχο αλλά και από τους κατοίκους καθώς και η περιγραφή της αγάπης με την οποία περιέβαλαν την κίνηση των Εφέδρων είναι γλαφυρότατες.
Σε ειδική τελετή στο Νησί θα γίνει επίσημη ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ των χρημάτων, πράγμα που σημαίνει οτι οι ακρίτες μας μας ήθελαν κι ας έλεγαν διάφοροι διάφορα. Επίσης αποδεικνύει ότι ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ελπίδες μας στον Θεό και στον στρατό Ο λαός θα σας ακολουθήσει !!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΕΛΗΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΞΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΙ ΠΕΡΜΕΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

MPRABO RE PAIDIA. LEBENTES!!!! TA SEBH MOY!