Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

«Εγώ δεν πάω φυλακή»



«Εγώ δεν πάω φυλακή»
Συνωστισμός ενδιαφερόμενων – κορυφαίων υπουργών παρατηρείται για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Όπως πληροφορείται τοkentrinews, σε περίπτωση που ο Παπανδρέου προκηρύξει εκλογές, θα....
θελήσει να γίνουν με λίστα σε διάστημα τριών εβδομάδων.
Αυτό σημαίνει ότι οι υπογράψαντες το Μνημόνιο δεν θα χρειαστεί να εκτεθούν στη λαϊκή ψήφο και πολύ πιθανόν να γλιτώσουν από τις ποινικές ευθύνες που θα προκύψουν.
Αν όμως οι εκλογές δεν γίνουν με λίστα, θα πρέπει να κονταροχτυπηθούν για το ποιος θα μπει στο Επικρατείας και με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ έχει καταρρεύσει στις δημοσκοπήσεις, οι βουλευτές που θα εκλεγούν το πολύ να είναι τρεις.
Πρώτος έσπευσε να θέσει υποψηφιότητα κορυφαίος υπουργός και στενός συνεργάτης του Μαξίμου, λέγοντας προχθές το βράδυ σε κάποιον από τους συνομιλητές του : «Εγώ δεν πάω φυλακή , είναι υποχρεωμένοι να με προφυλάξουν»!
Κάτσε να δεις…

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ ΨΗΤ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ? ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΗΝΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΣΩΣΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
<>

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ. ΒΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΣΟ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6-11-11 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 Μ.Μ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ 69 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΦΑΙΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 20 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ.Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14 ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΑΠ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,
ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <> ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΗΓΕΙΤΕ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Γιώργο είσαι ο επόμενος Καντάφι, κάνε λίγο υπομονή..

Ανώνυμος είπε...

Το τραγουδι που λεει (στο χωμα η στη φυλακη)το ξερεις,διαλεχτε μπατσοοοκοι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ??ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟΙ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ!!!ΦΩΤΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΟΥΝΕ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

O giwrgos tha xasei tis ekloges kai tha kalesei ton erntogan na mas thn pesei gia na ksefugei. edw tha ste kai tha deite

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΜΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!! ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!! ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Ουτε κι εγω θελω να πας φυλακη.

Θελω να φορας αλυσιδες στα ποδια, να σερνεις μια σιδερενια μπαλλα και να σκουπιζεις την Πλατεια Συνταγματος 12 ωρες την ημερα, καθε μερα μεχρι να πεθανεις λαμβανοντας 500Ε μηνιαιως και να εχουν κατασχεθει ολα σου τα περιουσιακα στοιχεια.