Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ήρθε η ώρα που ο Καραμανλής θα μιλήσει για όλους και για όλα!



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της prionokorela.gr, η στιγμή που το πολιτικό σύστημα της χώρας ανέμενε για καιρό φαίνεται πως πλησιάζει, καθώς ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δείχνει πως είναι αποφασισμένος να μιλήσει για.....
πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 2009.
Για το λόγο αυτό συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο πολιτικό του γραφείο στην Πλατεία Μαβίλη με τους πρώην Υπουργούς Οικονομικών, κ.κ. Γ. Αλογοσκούφη και Γ. Παπαθανασίου, ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ο Βαγγέλης Αντώναρος.


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτό θα σημάνει το τελειωτικό κτύπημα της συμμορίας;;;

fnous fnous είπε...

Πίνουν “μπάφους” και παίζουν Pro-θυπουργοί

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Καραμανλής – Ρουσόπουλος και Παπανδρέου – Ραγκούσης

...οι τεμπελχανάδες γόνοι και οι αγράμματοι πρωθυπουργεύοντες.

Στο ίδιο έργο θεατές.

Μετά το δίδυμο Καραμανλή-Ρουσόπουλου βλέπουμε το δίδυμο Παπανδρέου - Ραγκούση.

Μετά την αποτυχία του πρώτου διδύμου είναι θέμα χρόνου να δούμε και την αποτυχία του δεύτερου. Είναι προφανές πλέον ότι βαδίζουμε στο τελευταίο στάδιο του νεποτισμού.
Στο στάδιο της πλήρους σήψης και αποσύνθεσής του. Για την ιατρική επιστήμη αποτελεί αιτία θανάτου για έναν οργανισμό ν' αρχίσει να τρέφεται με τα περιττώματά του.

Αυτό κινδυνεύει να πάθει το πολιτικό μας σύστημα. Το σύστημα της μεταπολίτευσης. "Καταναλώνει" αυτά, τα οποία είχαν προκύψει ως άχρηστα "υποπροϊόντα", για να εξασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία του.

Το κάθε είδους αγράμματο και άχρηστο κομματόσκυλο, το οποίο δημιουργούσε το σύστημα, προκειμένου να μην απειλείται η ηγεσία του, έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιείται από το ίδιο το σύστημα σε κάποια ηγετική του θέση.
Γιατί συνέβη αυτή η αλλαγή;

Γιατί χάθηκαν οι ηγέτες, οι οποίοι δημιουργούσαν τα κομματόσκυλα απλά και μόνο για να έχουν επαγγελματίες και ακίνδυνους οπαδούς.

Γιατί στη θέση των ηγετών της μεταπολίτευσης μπήκαν οι φυσικοί τους απόγονοι, οι οποίοι δεν έχουν τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά με τους γονείς τους.

Τεμπελχανάδες γόνοι, οι οποίοι, λόγω καταγωγής, αναλαμβάνουν τις ανώτατες θέσεις ηγεσίας και στη συνέχεια "βαριούνται" να κυβερνήσουν.

Άνθρωποι, οι οποίοι είχαν από τα γεννοφάσκια τους τη βεβαιότητα ότι θα "διακριθούν" στην πολιτική και την εξουσία και ως εκ τούτου ανέπτυξαν μια άρρωστη νοοτροπία …πέρα από τη δημοκρατική λογική.

Νοοτροπία, που μοιάζει με αυτήν των αυτοκρατόρων της Ρώμης, οι οποίοι θεωρούσαν τα πάντα δεδομένα και ως εκ τούτου νόμιζαν ότι μπορούσαν να βάλουν ακόμα και τα "άλογά" τους στις θέσεις των Συγκλητικών.

Αυτό βλέπουμε σήμερα.

Βλέπουμε αγράμματα και αστοιχείωτα "άλογα" να καταλαμβάνουν θέσεις εξουσίας, για να "λουφάρουν" οι "αυτοκρατορικοί" γόνοι.

Ανώνυμος είπε...

Levelαρε 4 χαρακτηρες στο World of warcraft:Cataclysm, βαρεθηκε να αρχισει και εναν πεμπτο και εκρινε πως ηρθε η Μεγαλη Ωρα για να μιλησει για ολους και για ολα.......

fnous fnous είπε...

Μακροσκοπικά να δει κάποιος τους γόνους, θα καταλάβει αμέσως το ποιόν τους.

Ο Κωστάκης είναι ο ορισμός του τεμπελχανά.

Ένας τύπος …"ρίχνε κάρβουνα και ψήνε μάστορα όσο εγώ θα είμαι ξάπλα και θα παίζω Play Station".

Ο Γιωργάκης είναι ο ορισμός του μαμάκια.
Ένας τύπος …"καλοκαιρινές διακοπές ...για πάντα, εφόσον η μαμά αποφασίζει για μένα καλύτερα από εμένα".

Η Ντόρα είναι ο ορισμός της συμφεροντολόγου. Ένας τύπος …"μαλλί, νύχια και χαλάουα …και βέβαια να μην ζημιωθούμε πληρώνοντάς τα".

Όλοι αυτοί έχουν ένα επιπλέον κοινό σημείο, που τους ενώνει μεταξύ τους.

Εκτός από εκλεκτοί γόνοι των κορυφαίων αστικών οικογενειών της χώρας έχουν και τις "κορυφαίες" αστικές σπουδές.

Κοινής φύσεως σπουδές, είτε σε επίπεδο μάστερ είτε σε επίπεδο μεταπτυχιακού. Πολιτικές επιστήμες, κοινωνιολογία, επικοινωνία ή διεθνείς σχέσεις.

Αυτές οι σπουδές - πριν τη λαίλαπα της Νέας Τάξης και των "ευνουχιστηρίων" τύπου Χάρβαρντ - ήταν για να δίνουν τυπικά προσόντα σε "γαμπρούς" και "νύφες" της "καλής" κοινωνίας. Δεν έλεγες, για παράδειγμα, ότι ο "γαμπρός" ήταν ένα άχρηστο ντουβάρι, που ζει ως εισοδηματίας και δεν υπήρχε περίπτωση να "συναντηθεί" με κάποια επιστήμη.

Έλεγες ότι "σπούδαζε" κοινωνιολογία, οικονομικά, διεθνείς σχέσεις, κυβερνητική, πολιτικές επιστήμες κλπ..

Δεν έλεγες για παράδειγμα ότι η "νύφη" ήταν επίσης ένα ντουβάρι, που ήθελε να το ρίξει και λίγο "έξω", μέχρι να παντρευτεί με συνοικέσιο. Έλεγες ότι σπούδαζε ψυχολογία, επικοινωνία ή δημόσιες σχέσεις στο εξωτερικό.

Σε αυτού του τύπου τις "ανέφελες" σπουδές περιορίζονταν όλοι αυτοί.
Τα υπόλοιπα ούτε καν τα πλησίαζαν. Τα άφηναν για τους φτωχούς. Το να γίνουν γιατροί, μηχανικοί, φυσικοί και βιολόγοι ήταν "ανώφελη" θυσία γι' αυτούς. Οι φτωχοί, οι οποίοι είχαν όρεξη για θυσίες, ήταν αυτοί, που γίνονταν τέτοιοι.

Μιλάμε για τις σπουδές - "κρυψώνες" των γόνων της μεγαλοαστικής τάξης. Μέσω αυτών των σπουδών "κρύβεται" κάποιος στην ουσία στο εξωτερικό μέχρι να τον παντρέψουν και να γυρίσει πίσω για να ζει με τα ενοίκια.
Αυτό ήταν το νόημα.

Οι σπουδές αυτές ήταν "κρυψώνες" των γόνων των μεγαλοαστικών οικογενειών. Στην καλύτερη περίπτωση να γνωρίζει το κουτορνίθι λίγα οικονομικά, για να μην κάνει λάθος στις προσθέσεις των εσόδων και στις φορολογικές δηλώσεις.

Μετά "μπάαααϊ" και καφέδες με τη "Πάστα Φλώρα".
Να ζήσει ως "εισοδηματίας", χωρίς να κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του

-----------------------------------------
Πίνουν “μπάφους” και παίζουν Pro-θυπουργοί

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

γιαυτό ο Τραΐανού δεν έχει μια έστω φώτο στα βιβλια του και στο ίντερνετ..

θα τον ειχαν φαει προ πολλου...!!

πεστα ρε μεγάλε οπως ακριβώς είναι.-------

Ανώνυμος είπε...

ti na pei kai ayto to haivani

Ανώνυμος είπε...

Τί να πει κι αυτό το μουνί!! Να βγει να πει τις παπάρες του πάλι για να προσφέρει δεκανίκι στο άλλο το μουνί το Σαμαρά (το φίλο και συνφοιτητή του άλλου του μουνιού του ΓΑΠ) μπας και "τυφλώσει" πάλι κάποιους ελληναράδες, οι οποίοι θα ξαναψηφίσουν ΝΔ, ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

fnoys fnous vraia ta les...etsi einai...σιγα μην κουραστουν οι κοπριτεσ να σπουδασουν ιατρικη,πολυτεχνειο,φαρμακευτικη....ολοι οι κοπριτεσ σπουδαζουν απο βιπερ κοινωνιολογια ,πολιτικεσ επιστημεσ και τετοιεσ μαλακιεσ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ΄ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΤΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΟΙ: ΣΗΜΙΤΗΣ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ(ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΤΟΣ),ΣΟΥΦΛΙΑΣ-ΝΤΟΡΑ,ΚΑΙ Ο ΓΑΠ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ,Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΝΕΟ. ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΑΦΟΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΙΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΓΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ Α)ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ SWAP ΑΠΟ ΤΟ 2002 Β)ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΝΤΟΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΡΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ Γ)ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ CIA. Δ) ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟΣ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ 100% ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ(ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ). Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠ΄ΤΗ ΜΙΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ,ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ SOUTHSTREAM, KAI ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ. ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η CIA ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ,ΒΑΤΟΠΕΔΙ(Η CIA ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ),ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 2008. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ,ΣΚΟΠΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Η΄Η ΝΤΟΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΚΕΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ Ο ΓΑΠ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΔΥΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΚΛΕΙΔΙ Α)Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ. Β)Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΔΙΠΛΟΜΑΤΗΣ (ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ BINGO ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.(ΜΕ ΤΟ ΣΕΚΠΤΙΚΟ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ).
ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ Η΄ΝΤΟΡΑ ΤΙ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;(ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΕ 250 ΨΗΦΟΥΣ)
ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΘΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αηδίες.Αρκετά με τους γόνους.Η ηλιθιότητα μας βάρεσε κόκκινο και στην προσπάθεια να βρεθεί σωτήρας,ξαναεπισκευάζουμε το τρακαρισμένο,τσαλακωμένο αμάξι να το βάλουμε και πάλι στην κυκλοφορία.Λες και δεν είναι κι αυτός Μασόνος σαν τον θειό του και μέρος του παιχνιδιού.
Υπήρξε δηλαδή θύμα.Δεν έγινε επί εποχής του κανένα σκάνδαλο,η αθώα περιστερά.
Και σε τελική ανάλυση,όφειλε να ενημερώσει τον λαό τα προαποφασισμένα τα οποία γνώριζε ώστε να προλάβει την παγίδα που στήθηκε στον λαό και στην οποία συνέβαλε,χαμογελώντας σαν την Τζοκόντα στο πιό μαυρισμένο της, από τις ατέλειωτες διακοπές,που ήξερε, αλλά δεν μιλούσε.
Και μην ακούω μαλ..κίες ότι κινδύνευε η ζωή του.
Τί καραμέλα .Εδώ ο Πα..κας που μας κυβερνάει αρνήθηκε κάθε βοήθεια από τους Ρώσους και δεν κινδύνευσε ούτε η φαλάκρα του.
Αλλως τε,καλά είπαν οι πρόγονοι.Το δις εξαμαρτείν,ουκ ανδρός σοφού.
Ωραίο το ποιηματάκι σου 10.41,ασύλληπτες οι ικανότητες της νέας τάξης να επιχειρηματολογούν με γελοιότητες βαφτίζοντας το άσπρο μαύρο,αλλά δεν έπεισες.
Γιατί και μνήμη και κρίση έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ??ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ??

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο μάγκας...
Παράτησε στα κρύα του λουτρού την Ελλάδα παραδίδοντας στον ΓΑΠ, αφού κυβέρνησε με πάκηδες και λοιπούς όπως τέλος πάντων κυβέρνησε, και τώρα επιστρέφει σαν ήρωας που θα πει ...αλήθειες!
Κααααααααααλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
Anyway, αν βγει και πει, εγώ σας τα λεγα προεκλογικά και δεν έγινα αρεστός, έκανα λανθασμένες επιλογέςσυνεργατών, ήθελα το καλό της πατρίδας, γεωστρατηγικά το πάλεψα αλλά ο πασοκοσυνδικαλισμός και η τρομοκρατία με εμπόδισαν, έχει καλώς...
Αν όμως αρχίσει τις μπούρδες πως ήταν παντού άμεμπτος, είχε μια-δυο άτυχες επιλογές συνεργατών και για όλα φταίνε οι άλλοι, ας μην μιλήσει καλύτερα, ας συνεχίσει να παριστάνει τον βούδα γιατί δεν απευθύνεται απαραίτητα σε μογγόλους!

Ανώνυμος είπε...

Ποσα κοψιδια ετρωγε και σε ποσες ταβερνες γυρναγε οταν ηταν πρωθυπουργος ενω αφηνε να αλωνιζουν και να διασπαθιζουν το δημοσιο χρεος τα κορακια της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ.ΕΔΩ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΜΗΣΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΦΟΒΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ?ΣΤΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΕΣΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΦΝΗΚΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ?ΜΜΜΜ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ Ε?

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχναμε οτι ο Κωστακης στηριξε τον Παπαδοπουλο , τα' φτιαξε με τους Ρωσσους και ειπε οχι στα Σκοπια. Εκανε και πολλα λαθη, αλλα ειχε διπλα του τους πουλημενους και τα κορακια.