Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Νεολαία ΣΥΝ: Να καταργηθούν οι παρελάσεις


Διαβάστε το μήνυμα της νεολαίας ΣΥΝ,για την 28η Οκτωβρίου,που φέτος συμπέφτει με την άρση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και την νέα κατοχή.Να πούμε στα καλόπαιδα του ΣΥΝ,οτι έχουν καβατζώσει τον δοσιλογισμό...


Αναχρονιστικός είναι ο θεσμός των παρελάσεων σύμφωνα με τη νεολαία του Συνασπισμού!  Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα αναφέρει:

«Να καταργηθεί ο αναχρονιστικός θεσμός των παρελάσεων. Για μια ακόμη χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παρελάσουν για να γιορτάσει το «έθνος» και να επιβεβαιωθεί άλλη μια φορά ότι οι παρελάσεις το μόνο που δεν κάνουν είναι να καλλιεργούν την ιστορική μνήμη.

Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου δεν μπορεί παρά να είναι το διαχρονικό μήνυμα της αντίστασης και της ανυπακοής απέναντι σε όλους όσους μας κλέβουν το μέλλον.

Οι αγώνες του σήμερα, λοιπόν, και όχι οι στρατοκρατικές παρελάσεις είναι αυτοί που θα δικαιώσουν τις θυσίες όσων αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατοχής για τη δικαιοσύνη και την κοινωνική απελευθέρωση».
Πηγη 

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα βλεπετε Ελληνες;
Κατα τα λοιπα ψηφιστε τον... Τσιπρα που ταχα κανει αντισταση στη βουλη...
Πεταει παπαρολογιες -κορωνες και στην συνεχεια ζηταει την νομιμοποιηση οοοοολων των λαθροεισβολεων-εποικων..
Μακρια απο αριστερα. Μιλαμε για απατριδες. Δεν τους ενδιαφερουν συνορα φυλη εθνος κ.λ.π.
Συναγωνιζονται τον δοσιλογισμο του Πασοκ και της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπουμε να πέφτουν οι μάσκες λοιπόν και ο καθένας πλέον να αποκαλύπτεται...
Ο Έλληνας εδώ και καιρό μετράει φίλους και εχθρούς στο πλανήτη, τόσο απο Έθνη και Οργανισμούς όσο και απο-κόμματα και πρόσωπα.
Εν τω μεταξύ, όσο περισσότερο θα νομίζουν οι εχθροί μας, ότι η Ελλάδα οδεύει προς τη καταστροφή, τόσο περισσότερο θα αποθρασύνονται και θα αποκαλύπτονταιι......
Μέχρι να έρθει η φάπα...........

pariah7 είπε...

Αδερφία ουτε εγω ειμαι με τον Τσίπρα , αλλα οι παρελάσεις απο μικρά και ανήλικα παιδιά είναι απαράδεχτες, εθνική εορτή πρέπει να γίνεται για 2 μέρες μέσω διδασκαλιας των παιδιών για την ιστορια του ελληνικου εθνους , η παρέλαση είναι για τους στρατιώτες οχι για μικρα παιδιά. Αυτα τα παιδιά που κάνουν παρέλαση ανάθεμα αν ξέρουν γιατι κάνουν. Αρα το πρόβλημα ειναι η ουσία της 28ης και οχι οι παρελάσεις

Ανώνυμος είπε...

pariah7, πεφτεις σε πλανη.
Ετσι μαθαινουν τα παιδακια σιγα σιγα να αγαπουν την πατριδα, και αργοτερα να εχουν θυμησες.
Μην επηρεαζεσε απο αριστερες αντιπατριωτικες ρητορειες.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε στην υπηρεσία μας ανθρώπους όλων των αρχών, όλων των δογμάτων. Επανορθωτές της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστές, επαναστάτες, και κάθε είδους ουτοπιστές. Έχουμε αναθέσει σε όλο τον κόσμο από μία εργασία: Καθένας τους υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθεί να ανατρέψει οτιδήποτε μένει ακόμη όρθιο.
Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.
Βάλαμε χέρι στη δικαιοσύνη, στις εκλογές, στον τύπο, στην ατομική ελευθερία και προπαντός στην εκπαίδευση και την ανατροφή, οι οποίες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελεύθερης ύπαρξης.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα αριστερά αποβράσματα κατέστρεψαν την πατρίδα μας.
Σε λιγάκι θα αγωνίζονται για τα δικαιώματα των παιδεραστών.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ GAY...ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

sintikas είπε...

Αναρωτήθηκε κανείς από εσάς όλους τους τιμητές των πάντων γιατί φτάσαμε ώς εδώ; Τα παιδιά δεν ξέρουν για ποιο λόγο παρελάζουν και το περνάτε στο ντούκου; Εσείς τι κάνετε;Κάνατε κάτι γι΄αυτό; Ο κλασσικός ωχαδερφισμός του Έλληνα, όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από εμάς που καθόμαστε μπροστά σε έναν υπολογιστή ή με ένα φραπέ στη καφετέρια και κρίνουμε τους πάντες χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ απλό!Απλούστατο!Ανέβαινε στις δημοσκοπήσεις "εκτός" συμφωνηθέντων και ως συστημικό κόμμα "αυτομαζεύεται" στα ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ...!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5490
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ 2 ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 3ο στο δικό του σύνδεσμο.

-ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ
Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων
Η παρέλαση των μαθητών δεν είναι "Μεταξικό κατάλοιπο " ,αλλά το τελευταίο "αγκάθι" στα πλευρά του κάθε είδους συνεργάτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων

-Περί παρελάσεων και άλλων τινών
Γράφει: Η Βασιλεία Παπαρήγα
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, 6 Νοεμβρίου 2005
Η κόρη της Παπαρήγα απαντά στις Συριζέϊκες κραυγές για κατάργηση των παρελάσεων

-Πότε είπαμε πως ξεκίνησαν οι παρελάσεις;
http://wp.me/pbW97-f6N

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε εσείς τους Σύριζα μην έχετε το ίδιο τέλος με το Καντάφι!!!

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε χαβαλεδες ολοι που σας προσβαλε ο τσιπρας,ειμαι full κατα των παρελασεων για τους λογους μου,απλα ηθελα να ηξερα...νιωθεται δηλαδη τεραστιο δεος για την πατριδα οταν βλεπετε τα κοριτσακια με τα μινι,και τη τσιχλα στο στομα να παρελαυνουν,ε?

fnous fnous είπε...

Ριζοσπάστης 5/3/1932, σελίδα 4
Τι σημαίνει άραγε;


«Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό, που κατέκτησε δια της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες (Μακεδονία και Θράκη) που τις καταπιέζει και τις υποβάλλει σε μια αποικιακή εκμετάλλευση, που καταδιώκει και εξοντώνει τις εθνικές μειονότητες (Εβραίοι).

Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού, για τη Μακεδονία και τη Θράκη το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό Κράτος, του δικαιώματος για μια

ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη του πληθυσμού των περιφερειών αυτών για την εθνική τους απελευθέρωση.

Το Κόμμα καιμαζί του ολόκληρο το προλεταριάτο της Ελλάδος πρέπει να διεξαγάγουν μια συνεχή πάλη ενάντια στο ματωμένο καθεστώς»

fnous fnous είπε...

Ριζοσπάστης 28/4/1932, σελίδα 1
Τι σημαίνει άραγε;


«Η εβραϊκή φτωχολογιά, οι καταπιεζόμενες εθνότητες της Μακεδονίας και της Θράκης που στενάζουν κάτω από το ζυγό σας, το βούρδουλα του χωροφύλακα και την απειλή της εξόντωσης, οι καταπιεζόμενες εθνότητες που υφίστανται μεσαιωνικά μαρτύρια για τον βίαιο εξελληνισμό τους, ξέρουν ότι εκείνοι που τους υπερασπίζονται, εκείνοι που στη σημαία τους έχουν αναγράψει την πάλη κατά της καταπίεσης και εξόντωσής τους, για την πλήρη αυτοδιάθεσή τους μέχρι χωρισμού από την καπιταλιστική Ελλάδα, για την ενιαία και ανεξάρτητη Μακεδονία Και Θράκη, είναι μόνο οι Κομμουνιστές»

fnous fnous είπε...

Ο Ριζοσπάστης είναι το επίσημο όργανο του ΚΚΕ.

Δεν μπορεί να υπερβάλλει.

Ξέρει τι λέει…

Το θέμα είναι ότι εμείς δεν ξέραμε.


Αλλά τι να περιμένει κανείς από τους απόγονους του Μπεναρόγια και του Βεντούρα;
Τι να περιμένει κανείς από το ΚΚΕ; Εσείς κατορθώσατε το ακατόρθωτο.

Ο Μπεναρόγια ίδρυσε το ΚΚΕ το 1918 και το ΚΚΕ διέγραψε τον Μπεναρόγια το 1925 ως «πράκτορα ταξικού εχθρού».

Μήπως και τώρα απαξιώνετε το ερώτημά μας κ. Παπαρήγα;

Αυτό είναι ασύλληπτο ρεκόρ.

Όσο σιωπηλοί και να παραμείνετε, φτάνει σιγά σιγά το πλήρωμα του χρόνου.

Ο άθλιος και προδοτικός ρόλος του ΚΚΕ δεν θα είναι κρυφός για πολύ ακόμα.

Τον Άρη μια φορά τον σταυρώσατε.

Το ΕΑΜ για λίγο σίγησε.
Αλλά δεν πέθανε.

Ελπίζω να το τσάκωσες το υπονοούμενο Αλέκα…

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ΣΥΝ:
Καλυτερα να καταργηθειτε εσεις.

Ανώνυμος είπε...

Kαλός τα fnous fnous μας τα 2 με τις παπαριές του...ξεκολλα παντογνώστη!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ GAYδων
Ναι στις παρελάσεις των γυμνών ποδηλατών
Οχι στην ύπαρξη του ΞΥΡΙΣΑ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ
Αυτοί γουστάρουν Πακιστανους και Αφγανούς

Ανώνυμος είπε...

αντε στο διαολο ρε κωλοαριστεροι σκατοπροδοτες ανθελληνες

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κανω λάθος τη δεκαετια του 30 η ηγεσια του ΚΚΕ ελεγχοταν απο την ασφαλεια του μανιαδακη, που είχε διεισδυσει σε αυτο και το εκανε μαριονετα.

Παντως είναι γεγονός ότι το ΚΚΕ διαχρονικά στερείται λογικής και σοβαροτητας στις πολιτικες του θεσεις, ειδικα σε αυτες που αφορουν την εξωτερικη πολιτικη.