Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Με κατάσχεση του ΙΧ της απειλείται μέλος του κινήματος "Δεν πληρώνω"



Αστυνομικοί συνοδεία 3 δικαστικών επιμελητών πήγαν στο σπίτι γυναίκας που δεν πλήρωνε διόδια και της είχε βεβαιωθεί χρέος 530 ευρώ το οποίο είχε 20πλασιαστεί με αποτέλεσμα να έχει φτάσει το ποσόν στις 10.600 ευρώ.

Όπως καταγγέλει στο Newsit  η κυρία Σοφία Κοροβέση "χωρίς να υπάρχει δικαστική απόφαση καθώς την περασμένη Δευτερα η υπόθεση πήρε αναβολή οι δικαστικοί επιμελητές εμφανίστηκαν στο ....

σπίτι μου στα Κιουρκα και απαίτησαν να καταβάλω άμεσα σε μετρητά 10.600 ευρώ ή αλλιώς θα μου πάρουν το αυτοκίνητό μου. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Αμέσως μαζεύτηκε εξαγριωμένος κόσμος έξω από το σπίτι μου και πριν λίγο η αστυνομία και οι δικαστικοί επιμελητές έφυγαν. Εμείς για να βγούμε από το σπίτι μας πρέπει κάθε φορά να δίνουμε 2, 05 ευρώ ακόμη και για να πάμε στη δουλειά μας ή στην τράπεζα,  δηλαδή εγώ χρειάζομαι 8,20 την ημέρα. Μια τετραμελής οικογένεια σαν τη δική μου χρειάζεται 1.200 ευρώ το μήνα. Που θα τα βρούμα αυτά τα λεφτά;".

Ακούστε τι δήλωσε στο ΝewsIt η γυναίκα που την απειλούν με κατάσχεση..



Αυτή την ώρα οι κάτοικοι στα Κιούρκα και τα μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω διόδια" έχουν καταλάβει  τα διόδια Αφιδνών και στα δύο ρεύματα, σηκώνοτας τις μπάρες και αφηνοντας ελεύθερη την πρόσβαση στα οχήματα.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ 

5 σχόλια:

Jim P είπε...

Πρώτον γιατί εικοσιπλασιάστηκε, έπειτα γιατί πήγαν μπάτσοι και δικαστικοί δίχως να υπάρχει δικαστήριο, τρίτων πως ζητάνε το αυτοκίνητο;

Ρε πάμε καλά; ή μούφα είναι η παρωδία, δεν ειναι σοβαρά πράγματ αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Αυτα γινονται με διαταγες του αρμοδιου υπουργου που εχει λυσσαξει γιατι δεν ειμαστε ολοι προβατα.
Το κανει για εκφοβισμο, εντελως παρανομα και ελπιζει οτι θα μεινει ατιμωρητος.

Ανώνυμος είπε...

ετσι ωραια αυτα ειναι .Αντε παιδιά εις ανώτερα να δο΄με θα μασ χωρέσει όλουσ η φυλακή ?? Ουτε δικαστήρια υπολογίζουν ούτε τίποτα το κάνοουν απλα για να το μεταδωσουν τα αγαπημένα μας καναλια ωστε να μπούν όλοι στις φωλιές τους πάλι .

Ανώνυμος είπε...

Kαιρος να βγαλουμε τα οπλα

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή. Οι φυλακές είναι υπερπλήρεις και δεν μπορούμε να ταιζουμε τόσους εγκληματίες τη στιγμή που οι έντιμοι πολίτες δεν έχουν αρκετά να ταισουν τις οικογένειες τους. Και συμβολικά ίσως θα έπρεπε οι πρώτοι στη σειρά για εκτέλεση να είναι οι προδότες που μας κυβερνάνε τώρα!!