Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η Παπαρήγα καλεί σε περικύκλωση της Βουλής!


Anti-ntp:To άρθρο είναι λάθος, η αλέκα βγήκε στο άλτερ και είπε οτι δεν είπα να αποκλείσουμε την είσοδο της βουλής ωστε να μην ψηφιστεί αλλά να διαδηλώσουμε ειρηνικά έξω απο την βουλή χωρίς να αποκλείσουμε την είσοδο.


Σε περικύκλωση της Βουλής για να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο καλεί τους εργαζόμενους του ΠΑΜΕ μετωπικό σχήμα του ΚΚΕ, με την....
Αλέκα Παπαρήγα να δηλώνει ότι πρέπει να πέσει η κυβέρνηση. Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, δήλωσε από τη Ρόδο ότι το κόμμα στηρίζει τις αποφάσεις του ΠΑΜΕ και Ομοσπονδιών που καλούν τους εργαζόμενους σε περικύκλωση της Βουλής στη διήμερη απεργία 19-20 Οκτωβρίου.

«Η απεργία να είναι μια νίκη του λαού. Να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο. Θα πέσει η κυβέρνηση; Να πέσει» επεσήμανε η Αλέκα Παπαρήγα προαναγγέλλοντας ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ θα ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία.

Η κ. Παπαρήγα τόνισε ακόμη ότι «όταν ο λαός αποφασίσει να πάρει την εξουσία στα χέρια του, εμείς τις ευθύνες μας είμαστε υποχρεωμένοι να τις αναλάβουμε».

Το Πολιτικό Γραφείο του ΚΚΕ με ανακοίνωσή του επεσήμανε ότι δεν φτάνουν σήμερα οι αμυντικοί και επιμέρους αγώνες, γιατί δεν μπορούν να αποσπάσουν κατακτήσεις όπως παλιά, καθώς κανένας κλάδος, καμία κατηγορία εργαζομένων δεν μπορεί να διασωθεί μόνος του.

Η απόφαση του Π.Γ. του ΚΚΕ συνοδεύεται με επίθεση στον ΣΥΝ και στονΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι «πατριωτικές» ή «αριστερές» κυβερνήσεις είναι παγίδα, και «δεν θα δώσουν ανάσα στον λαό, αλλά στο σύστημα». Σύμφωνα με το ΚΚΕ, οι κυβερνήσεις αυτές «μπορεί να αναστείλουν τις θετικές ριζοσπαστικές διεργασίες στον λαό»και η πολιτική τους «αρχίζει και τελειώνει στον εξανθρωπισμό του καπιταλισμού και στη μετάλλαξη της ΕΕ».

πηγή

1 σχόλια:

fnous fnous είπε...

Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι λέμε.

Η Ελλάδα όσες "απελευθερωτικές" επετείους κι αν γιόρτασε, δεν ήταν ποτέ ελεύθερη.

Από την εποχή που "απελευθερώθηκε" μέχρι σήμερα είναι ένα προτεκτοράτο.

Ένα προτεκτοράτο, το οποίο ελέγχεται απόλυτα. Παλαιότερα από τους Εγγλέζους και στη συνέχεια —και μέχρι σήμερα— από τους Αμερικανούς.

Ο έλεγχος αυτός επιτυγχάνεται, γιατί καταφέρνουν και ελέγχουν την ηγεσία της.

Έχουν βάλει δικούς τους ανθρώπους να παριστάνουν τους αντιπάλους και διχάζοντας τον λαό, καταφέρνουν και τον εξουσιάζουν.

Ενεργοποιούν τα ένστικτά του και αφού αποσπάσουν την ψήφο του, νομιμοποιούν αυτούς, τους οποίους στην ουσία οι ίδιοι "διορίζουν".

Αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Οι ξένοι και ντόπιοι φασίστες εξακολουθούν και ελέγχουν τα πάντα, γιατί υπάρχει ένα "στημένο" παιχνίδι" από την εποχή του εμφυλίου …

Από την εποχή που οι λακέδες των ξένων —και προδότες— μάς βύθισαν στο χάος και στον εμφύλιο σπαραγμό …

Από την εποχή που οι χαφιέδες της Δύσης και της Ανατολής συμφώνησαν να κατακρεουργήσουν τον ελληνικό λαό προς ευχαρίστηση των "αφεντικών" τους.

Αυτοί οι χαφιέδες δημιούργησαν ένα πολιτικό σκηνικό με "είδωλα" της Δεξιάς και της Αριστεράς, που παγιδεύουν τον κόσμο …

Ένα "στημένο" πολιτικό σκηνικό, το οποίο ποτέ δεν ξεφεύγει από τον έλεγχό τους.

--------------------------------------
Διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΑ
Επάγγελμα αριστερός
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ελληνική επαγγελματική Αριστερά
===============================
Η ελληνική Αριστερά είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ελληνική ιστορία.
...Γνήσιο έργο των πιο μεγάλων απατεώνων της ελληνικής κοινωνίας.
...Ο πολιτικός βόθρος της χώρας.