Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Αμερικανός πεζοναύτης τα βάζει με αστυνομικούς (βίντεο)


Αμερικανός πεζοναύτης τα βάζει με αστυνομικούς«Δεν υπάρχει τιμή στο να χτυπάτε άοπλους», τους φώναζε

Ο ακτιβιστής λοχαγός του σώματος Αμερικανών Πεζοναυτών, Shamar Thomas εξέφρασε τη θερμή υποστήριξή του προς το κίνημα Occupy Wall Street με έναν πρωτοφανή τρόπο.

Φανερά απηυδισμένος από τις τακτικές που χρησιμοποιεί η αστυνομία της Νέας Υόρκης ενάντια στους Αγανακτισμένους των ΗΠΑ, ο Thomas τα «έβαλε» με αξιωματικούς που βρίσκονταν στην Times Square.



Θέλοντας να περάσει το μήνυμά του άρχισε ολομόναχος να τους φωνάζει πως «εδώ δεν είναι εμπόλεμη ζώνη, εδώ υπάρχει μόνο άμαχος πληθυσμός» και ότι «δεν υπάρχει καμία τιμή στο να χτυπάς άοπλους πολίτες, δεν θα το αφήσω να συμβεί».

Όταν αστυνομικές δυνάμεις άρχισαν να συγκεντρώνονται προς το μέρος του εκείνος τους ρώταγε επίμονα: «εδώ δεν είναι εμπόλεμη ζώνη, γιατί συμπεριφέρεστε έτσι;» εισπράττοντας το χειροκρότημα από τους Αγανακτισμένους που βρίσκονταν κοντά στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:



πηγη

4 σχόλια:

kalamatianos είπε...

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

lazo είπε...

ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΟΧΑΓΟΣ ΛΟΧΙΑΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

outsider είπε...

"Δεν υπάρχει τιμή στο να χτυπάτε αοπλους". Μάλιστα. Ενώ το να βασανίζουν παιδιά στο Ιράκ για ένα μπουκάλι νερό είναι απίστευτο δείγμα "τιμής". Για δείτε εδώ :

http://www.youtube.com/watch?v=-vzQINx0R4g

Αφηστε ρε κομάντα που θα μιλήσετε και για τιμή.

Selton είπε...

Γιατί κυκλοφορεί η φήμη πως οι "αγανακτισμένοι" των Η.Π.Α είναι υποκινούμενοι από κάποιον κύριο Σόρος;