Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Αντίσταση στην κατοχή της χώρας




Οι τελευταίες εξελίξεις μεγιστοποιούν το δράμα της πατρίδας μας, την αγωνία των Ελλήνων πολιτών και απειλούν να σφραγίσουν την μετατροπή της Ελλάδας σε μία μικρή Κίνα, ενώ η απώλεια της ανεξαρτησίας και της εθνικής κυριαρχίας, είναι πλέον ένα γεγονός το οποίο όσο και αν.....
επιθυμούν δεν μπορούν να το κρύψουν οι κυβερνώντες και οι διάσπαρτοι στα ΜΜΕ υπάλληλοί τους.
Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες σε μαχητική στάση, σε αντίδραση και αντίσταση κατά της κατοχής της Πατρίδας μας.
Η Ελληνική υπερηφάνεια, που τόσο άκομψα επικαλέστηκε ο κατοχικός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, απαιτείται να πάρει τον λόγο και η υποχρέωσή μας στο παρόν, στο παρελθόν αλλά κυρίως προς το μέλλον, πρέπει να γίνει οδηγός για τη δημιουργία μίας νέας Ελλάδας, μίας Ελλάδας που θα σέβεται και θα φροντίζει τους πολίτες της και δεν θα τους αντιμετωπίζει σαν αριθμούς.
Η Νέα Ελλάδα σαφώς καταδικάζει την ανύπαρκτη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και ταυτόχρονα εγκαλεί την αντιπολίτευση να κάνει έστω και τώρα το χρέος έναντι των Ελλήνων πολιτών.
Η Νέα Ελλάδα αναγνωρίζει έναν μόνο δρόμο που θα οδηγήσει την πατρίδα μας μακριά από τις δόλιες συμπληγάδες που έντεχνα την τοποθέτησαν οι τραγικοί πολιτικοί του παρελθόντος. Ο δρόμος της ανεξάρτητης, της ελεύθερης και της αυτοκυρίαρχης χώρας, είναι ο δρόμος που υποστηρίζει τόσο το Ελληνικό Σύνταγμα, όσο και το Διεθνές Δίκαιο.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας