Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Αλλάζουν οι είσοδοι σε Μετρό και Ηλεκτρικό



Αλλάζουν οι είσοδοι σε Μετρό και Ηλεκτρικό ώστε να μην περνούν άτομα χωρίς εισιτήριο. Αντίστοιχες υποδομές ετοιμάζονται και για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ

Σταθερές κατασκευές που θα επιτρέπουν τη διέλευση στο χώρο των σταθμών του Μετρό και του Ηλεκτρικού μόνο σε....
όσους έχουν πληρώσει το.... ανάλογο κόμιστρο θα εγκατασταθούν σύντομα, καθώς η κυβέρνηση συνεχίζει τον "πόλεμο" ενάντια στους "τζαμπατζήδες". Ο σχετικός διαγωνισμός έχει ήδη προκηρυχθεί.
Παράλληλα, μελετώνται αντίστοιχες υποδομές και για τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ, όπως αναφέρει ο Γιάννης Μαγκριώτης με έγγραφό του προς τη Βουλή.
"Με το νέο σύστημα, πέραν των σημαντικών δυνατοτήτων που παρέχονται για διαμόρφωση συνδυασμένης, ευέλικτης και αποδοτικής τιμολογιακής πολιτικής με σύνθετα και ελκυστικά προϊόντα για τον επιβάτη, προβλέπεται και η εγκατάσταση σταθερών πυλών εισόδου-εξόδου των επιβατών με ανοιγόμενες θύρες στους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου ... ανάλογο σύστημα εξ αποστάσεως αναγνώρισης-επικύρωσης του εισιτηρίου προβλέπεται να εγκατασταθεί και στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ, με στόχο τον εύκολο εντοπισμό και την αποτροπή επιβίβασης ατόμων που δεν έχουν στην κατοχή τους νόμιμο κόμιστρο και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της λαθρεπιβίβασης", σημειώνει ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Είχε προηγηθεί ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κώστα Αϊβαλιώτη, μετά από ρεπορτάζ του BBC στο οποίο ο Βρετανός δημοσιογράφος διερωτήθηκε γιατί λείπουν οι μπάρες που υπάρχουν σε άλλα μετρό της Ευρώπης για την αποτροπή της λαθρεπιβίβασης.


OXI ALLO KAPBOYNO

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην κάνουν όνειρα οι δοσίλογοι θα ξηλωθούν

Ανώνυμος είπε...

RFID ??

Ανώνυμος είπε...

Ο δοσίλογος βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης για άλλη μια φορά εναντίον του λαού.

Ανώνυμος είπε...

ti krazete re ?sas xalaei na miothei i timi tou eisitiriou kai na plironete eseis mono enw pakistanarades mpenoun tsaba ??goustarete na mpenoun prezakia kai afrikanoi sto treno tsaba ???

Ανώνυμος είπε...

καιρος ηταν!!κ στα λεωφορεια,εισοδος μονο απο την μπροστινη πορτα,οπως παλια