Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΚΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΜΑΧΙΕΣ. Η Ντόρα κατηγορεί τον Καρατζαφέρη για φαντασιοπληξία!!



Σήμερα το πρωί δημοσιεύθηκε το παρακάτω σχόλιο, σχετικά με τις αψιμαχίες που άρχισαν μεταξύ δύο πρώην κολλητών που οι δρόμοι τους χώρισαν και κατέληξαν σε διαφορετικές γκαρσονιέρες της ίδιας πολυκατοικίας. Της Ντόρας και του θορυβώδους προέδρου του Ντόρου, Γιώργου Καρατζαφέρη, του υπερασπιστή του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ. Γιατί από εκεί ....
άρχισε το κακό , από την ψήφιση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε αυτό ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
Πολύ ντόρο κάνει τελευταία ο πρόεδρος Γιώργος ο υπερήφανος για το ΝΑΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, με τους Ρώσους και για δήθεν συναντήσεις του με αξιωματούχους και άλλο που δεν ήθελε το Ντοράκι και βγάζει μια ανακοινωσάρα προκαλώντας και τον Καρατζαφέρη αλλά και τους άλλους αριστερούς και δεξιούς. Διότι η Ντόρα πού έχει ΑΑΑ΄ ποιότητας ενημέρωση μέσα από το ΛΑΟΣ, πετάει το γάντι στο πρόεδρο και του ζητά το όνομα του Ρώσου Υψηλού Αξιωματούχου που δήθεν τον ενημέρωσε με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο κ. Καρατζαφέρης, ανακάλυψε χθες ότι οι θέσεις του αντιπροέδρου της Γερμανίας επηρεάζονται "από το ναζιστικό… DNA του παππού του", όπως είπε (επιδεικνύει μια μανία με τη γενετική) και πληροφόρησε τους τηλεθεατές ότι η Ρωσία μπορεί να λύσει το πρόβλημα χρέους της Ελλάδας και να το εκμεταλλευτούμε αυτό μέχρι τις 23 Οκτωβρίου!!Επειδή η Ρωσία χρεοκόπησε προ όχι πολλών ετών με χρέος κάτω των 100 δις ευρώ, το δε ελληνικό χρέος ήδη ξεπέρασε τα 350 δις ευρώ, ζητάμε από τον κ. Καρατζαφέρη να μας πληροφορήσει ποιός ακριβώς ήταν ο υψηλός αξιωματούχος της φίλης χώρας που τον "ενημέρωσε" ότι η Ρωσία έχει τη δυνατότητα να συνδράμει την Ελλάδα με ποσά της τάξης των 220 δις ευρώ, σαν κι αυτά δηλαδή που διέθεσαν ως τώρα οι εταίροι μας στην ΕΕ.Η ανευθυνότητα και η έλλειψη σοβαρότητας των περισσότερων πολιτικών δυνάμεων της Ελλάδας, με αποκορύφωμα την Άκρα Αριστερά και την Άκρα Δεξιά, είναι, μαζί με την ανικανότητα της κυβέρνησης και το λαϊκισμό της ΝΔ, μια ακόμα βασική αιτία της ανυποληψίας στην οποία έχει δυστυχώς περιπέσει διεθνώς η πατρίδα».
Για να ακούσουμε ατάκα του Καρατζαφέρη για απάντηση τώρα. Κάτι έξυπνο θα βρει για να υπεκφύγει. Μανούλα σ αυτά !!!
Και να και η απάντηση του Καρατζαφέρη στη πρόκληση της Ντόρας:
Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το γάρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη…».
Για την ταμπακέρα όμως τίποτα !!!
ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ