Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ . ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ Η’ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Κε ΜΠΕΓΛΙΤΗ;


Aγαπητέ Πρόεδρε της Δημοκρατίας σκέφθηκες μήπως ο κόσμος ήθελε άλλη στάση να τηρήσεις και όχι να στηρίζεις συνεχώς την κυβέρνηση; Έχεις την αίσθηση οτι είναι μια μειοψηφία όλες αυτές οι χιλιάδες του κόσμου. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην νεώτερη ιστορία του Έθνους που αποχωρεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από παρέλαση...
στην Θεσσαλονίκη. Το θέμα είναι πως πάλι θα τα ρίξουν σε μικρές μειοψηφίες ενώ η αλήθεια είναι πως χιλιάδες κόσμου αποδοκίμασαν τον Παπούλια και τους πολιτικούς .
Πηγη 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ερμηνεύσουν σωστά το μήνυμα ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μέσα από τα γυάλινα κλούβια τους , θα τους προλάβουν οι εξελίξεις..
Κύριοι και τους νεκρούς μας τιμάμε, και την παρτίδα μας και τους θεσμούς... Δεν έχει ο κόσμος χάσει τον σεβασμό στους ΘΕΣΜΟΥΣ , αλλά στην πολιτική που εξασκούν ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που εκπροσωπούν τους ΘΕΣΜΟΥΣ..

Αν βγαίνουν τώρα ΟΛΟΙ οι πολιτικάντηδες από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά και λένε μπαρούφες, ας καταλάβουνε επιτελούς ότι σήμερα ο ΛΑΟΣ είπε ΟΧΙ σε αυτούς που θέλουν να κάνουν την χώρα μας προτεκτοράτο.. Όταν λέει ο Μπερλουσκόνι στην ΣΎΝΟΔΟ ΤΗΣ Ε.Ε εμείς δεν είμαστε ΕΛΛΑΔΑ θα έπρεπε μερικοί ταγοί μας να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ..Οι τιμημένοι νεκροί μας που σήμερα εορτάζουμε θα αναγαλλιάζει η ψύχη τους που είπε πάλι ο ΛΑΟΣ ΟΧΙ , ενώ κάποιοι λένε ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Αυτή ήταν η ουσία κύριε πρόεδρε Παπούλια , κύριε Παπανδρέου, κύριε Σαμαρά, κύριε Αδωνη Γεωργιάδη, κύριε Τραγάκη...

Μπούτζουκας Τηλέμαχος Έλληνας πολίτης ΑΚΟΜΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΟ 1940,ΣΚΑΤΑ - ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΟΥΔΗ ΣΤΟΥΣ 300 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ(ΜΠΑΤΣΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ)....ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Προδοτες κομμουνιστες ειναι...
Ρωτατε κι' ολας!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μειονοτητα τους ελεγε ο Παπουλιας... Μαλλον δεν τους ειδε καλα, γιατι βρισκοταν μπροστα απο τις κλουβες! Εν μερη, αδικα την πληρωσε και αυτος μαζι με τους πολιτικους που βρισκοταν εκει!
Οι βουλευτες του ΛΑΟΣ, σε ολες τις συνεντευξεις που εδωσαν, νομιζουν οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Κανενας απο τους βουλευτες τους ΛΑΟΣ δεν ειδε οτι κανεις απο τους διαδηλωτες δεν κρατουσε σημαιες, παρα μονο ελληνικες?
Διωξανε τους πολιτικους και συνεχισε η παρελαση!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΙΧΤΟΥΝ ΓΕΡΑ Κ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙΒ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!! ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ!

Δημήτρης είπε...

Ντροπή και αίσχος σε όσους αμαύρωσαν τις παρελάσεις! Επικροτείτε όλοι εσείς το χάος που επιδιώκει ο Τσίπρας....Μπράβο σας...! Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. τα λένε περίφημα....

Anestis Zioulis είπε...

Ντροπή και αίσχος.. όπως τα λές, μόνο που δεν ευθύνεται ο λαός αλλά κάποιοι άλλοι.

Επίσης έμαθα πως όλοι όσοι αντιδρούν παγκοσμίως αποφάσισαν κάτι ιστορικό. Να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού ο τσίπρας δεν μπορούσε να συγκρατηθεί απο την συγκίνηση.

Πόσο κουτόχορτο τρώς φίλε Δημήτρη;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!