Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Τι αποτελέσματα έχει η αντίσταση του λαού; Πως μπορούμε ν'αποτρέψουμε την επικείμενη πτώχευση της Ελλάδας; Πως μπορούμε ν'απαλλαγούμε εδώ και τώρα από την νέα κατοχή; Ελα μαζί μας στις 24/10/11 και ώρα 19:00 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ανδρέας Παπανδρέου (Τζ. Κέννεντυ & Γιαννιτσών) στο Περιστέρι.ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ...


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαστε εκει κι ύστερα στις 28 του Οκτωβρη να οργανώσουμε τη μεγαλύτερη διαμαρτυρία

Ανώνυμος είπε...

ante re ellhnes φωτια και τσεκουρι στους προσκυνιμενους

Ανώνυμος είπε...

Έτσι αδέρφια, όλοι μαζί ενωμένοι και σήμερα στο Περιστέρι
και παντού

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντες είμαστε Ελληνες με όλα τα κουσούρια της μοναδικής μας φυλής μιλάμε δυνατά αγαπάμε τη μάννα μας αγαπάμε τους φίλους μας την γκόμενα μας την γυναίκα μας το σπίτι μας που θέλουν να μας πάρουν τα γουρούνια χορεύουμε τα τσάμικα και τις ζεμπεκιές πάμε στην Ανάσταση και φιλιόμαστε βαφτίζουμε στην εκκλησία τα παιδιά μας που ειναι το παν για μας είμαστε θορυβώδεις γενικά και μαγγιά μας. Ε όχι ρε πούστηδες θα γίνουμε μια γροθιά και θα σας στείλουμε στο διάολο.
Βαλτε το καλά στο μυαλό σας εσείς οι νεότεροι Δεν υπάρχουν ακροδεξιοί ακροαριστεροί δεξιοί αριστεροί κεντρώοι και δεν ξέρω τί ΄αλλο ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ.