Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ο Βενιζέλος ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για τεράστιο κούρεμα



  • Τα CDS πηγαίνουν ταμείο και οι αμερικανικές τράπεζες πληρώνουν δισεκατομμύρια!!!
  • Δεν προβλέπεται επιστροφή του Παπανδρέου στις ΗΠΑ, ούτε μετά θάνατον...
Τι είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στους πολιτικούς αρχηγούς στις τηλεφωνικές τους συνομιλίες;

Τους ενημέρωσε ότι επέρχεται κούρεμα και ότι θα... είναι μεγάλο. Πόσο μεγάλο; ΑΝΩ ΤΟΥ 50%!!

Δυστυχώς επαληθευόμαστε. Περνά η στάση της Γερμανίας και μάλιστα ενισχυμένη.

* Το Credit Event θεωρείται αναπόφευκτο, έτσι το σχέδιο ολοκληρώνεται. Εκτός εάν εφαρμοστεί η μόχλευση που ζήτησε ο Σαρκοζί με το EFSF, ώστε το κούρεμα να πέσει τεχνητά κάτω από 50%.

Το κερασάκι;

Ναι, θα υπάρξει νέα δανειακή σύμβαση και θα έρθει για ψήφιση στα μέσα Νοέμβρη. Το ανακοίνωσε και αυτό.

Εμείς θεωρούμε αυτονόητο (δεν το είπε όμως) ότι θα ζητήσει 180 ψήφους για την νέα δανειακή ώστε να νομιμοποιήσει και την προηγούμενη. Οι τοκογλύφοι βλέπετε ξέρουν πως όσο δεν παίρνουν συνταγματική νομιμοποίηση, ο πρώτος ευπατρίδης που θα βρεθεί στον πρωθυπουργικό θώκο, θα ακυρώσει την δανειακή (ανεξάρτητα με το μνημόνιο) και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο χτύπημα στους σοσιαλφασίστες του ΔΝΤ.

Έτσι έχουν τα πράγματα, τα μαθαίνετε πρώτοι, το είχαμε πει άλλωστε και βάσει της πορείας των τραπεζικών μετοχών εδώ και δύο εβδομάδες. Οι φίλοι του ΓΑΠ γνώριζαν και αυτό…

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=qWRZhLl6fqI&feature=related

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

Το σχέδιο είναι απλό,χρεωκοπεί η Ελλάδα κονομάνε άπαντες απο τα τσι-ντι(γύφτικα ασφάλιστρα),κρατικοποιούνται τράπεζες,γερμανοί-γάλλοι μέσω Εύρηκα δημεύουν τον εθνικό πλούτο,έχοντας έτσι την δυνατότητα να ταίσουν την Ευρώπη για 100 τουλάχιστον έτη.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες να συμπληρώσεις ότι τα ζώα (εμείς οι Έλληνες) θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται σε λήθαργο οπότε όλα βαίνουν προς εφαρμογή όπως τα έχουν προγραμματίσει οι οικονομικοί δολοφόνοι μας.
Ευτυχώς που υπάρχει Θεός και θα φροντίσει μέσα από άλλες διεθνείς και όχι μόνον εξελίξεις να μας αποκαταστήσει και ίσως φροντίσει να ξυπνήσει και μερικούς από μας ώστε να συνεχίσουν την αποκατάσταση. Έως τότε όμως μας αξίζει να λαχταρήσουμε λίγο ίσως και αρκετά διότι όπως είπα βρισκόμαστε σε λήθαργο...
Δεν μας φταίει ούτε το αλλοδαπό πρωθυπουργό μας ούτε οι συν αυτώ προδότες.
Εμείς φταίμε που κοιμόμαστε...

dimchris είπε...

Γιατί φίλε 3:33 απαξιώνεις τον Έλληνα;Γιατί λες οτι κοιμόμαστε;Εγώ βλέπω οτι όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης.Συμφωνείς με αβάσιμα νταηλίκια του στυλ παίρνουμε τα όπλα και βγαίνουμε στο δρόμο;Και σε ποιόν θα ρίξεις ρε μεγάλε;Σε εμένα;Θέλεις εμφύλιο;Θέλεις να γίνουμε Ρουάντα;Κονγκό;Αγκόλα;Τους έβαλαν να σφάζονται μεταξύ τους και αυτοί τους έπαιρναν όλο τον ορυκτό πλούτο.Σου θυμίζει κάτι;Θέλει προσοχή πλέον.Οι προδότες είναι παντού.

Ανώνυμος είπε...

...O Έλληνας ΄΄απαξιώνεται΄΄ μοναχός του, όσο αράζει στην τηλεόραση και βγαίνει 2 φορές το μήνα βόλτα στο Σύνταγμα να μουντζώσει και να φωνάξει με τα σημαιάκια του.. Δεν γκρεμίζονται έτσι οι τυρρανίες φίλε μου ''από πάνω''.
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Οι πρόγονοι που είχαν καθαρότερη σκέψη, ας μας φωτίσουνε τον δρόμο..Αλλιώς, ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ 180 ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ;;;

ΜΑ ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ;

ΚΑΙ 11.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ

Α Ν Τ Ι Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Η

ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ ;;;

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5.29 ΑΔΙΚΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΑΝΔΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

παιδια γιατι δεν αντιδραμε κανενας μας μηπως η δικη μας γενια δεν ειναι τοσο γεναια οσο οι παλαιοτεροι;μηπως χαθηκαν τα ιδανικα μας;;τι φταιει και ειμαστε κοτες δεν μπορω να καταλαβω μαλλο ο θεοσ μας περιμενει κατι απο εμας για να μας βοηθησει;ματανοια και επιστροφη στην εκκλησια ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ενωμενοι ποτε μαλωμενοι γιατι αυτο θελουν ολα τα εκαναν πια αποσκοπουν να βγλουμε τα ματια μας και μεταξυ μας.αρνουμαστε ολοι φοροκαρτα-του πολιτη και ας μας εξυπηρετει