Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ;



aids-1-naiΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ. Δημήτρη Καψάλα
Μετά από μεγάλη έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, που δημοσιεύονται στο «Lancet Infectious Diseases», προέκυψαν περίεργα ευρήματα. Η έρευνα αφορούσε τις επιπτώσεις από το πιο διαδεδομένο αντισυλληπτικό στην Αφρική, το οποίο διπλασιάζει τον κίνδυνο προσβολής από AIDS!
Πρόκειται για αντισυλληπτικό που χορηγείται ενέσιμα ανά τρίμηνο ορμόνη, στην....
ανατολική και δυτική Αφρική, και διπλασιάζει τον κίνδυνο προσβολής των γυναικών από τον ιό του AIDS. Όταν δε χρησιμοποιείται από οροθετικές γυναίκες οι σύντροφοί τους αντιμετωπίζουν επίσης διπλάσιο κίνδυνο να προσβληθούν από HIV απ' ό,τι αν έκαναν σεξ με γυναίκες που δεν έπαιρναν το αντισυλληπτικό.

Αυτού του είδους την αντισύλληψη την λαμβάνουν πάνω από 12 εκατομμύρια γυναίκες μεταξύ 15-49, που ζουν στην υποσαχάρια Αφρική, και την προτιμούν διότι δεν απαιτείται συμμετοχή γιατρού. Αρκεί μια ένεση κάθε τρεις μήνες, η οποία τις βοηθά να προστατεύονται από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Ας αφήσουμε τα ιατρικά στην άκρη, κι ας προβληματιστούμε με τα γεγονότα.
Το AIDS είναι μια ασθένεια γνωστή από τη δεκαετία του ’50 και αντιμετωπίζεται από τους πολίτες των ανεπτυγμένων χωρών ως μια σοβαρή ασθένεια. Στην Αφρική όμως «θερίζει». Στα εκατομμύρια των νεκρών στη Μαύρη Ήπειρο, πρέπει να προστεθούν και τα 15 περίπου εκατομμύρια που προσβλήθηκαν από τον ιό Έμπολα. Ο οποίος κτυπά μόνον μαύρους και μόνον εφήβους.
Ο ίδιος προβληματισμός υπάρχει και για τη γρίπη των πτηνών, που έχει θύματα μόνο Ασιάτες («κίτρινους»). Η δε γρίπη των χοίρων, είχε θύματα μεταξύ των Ινδιάνων. Ποιο είναι το κοινό σημείο των θυμάτων; Είναι αναλώσιμοι πληθυσμοί. Η απώλειά τους δεν θα εμποδίσει το παγκόσμιο σύστημα να λειτουργεί, αφού έγινε γνωστό ότι αρκούν μόνον το 20% των ανθρώπων. Οι άλλοι φαίνεται ότι περισσεύουν. Και ναι μεν οι Ασιάτες, ιδιαίτερα οι Ινδοί, διακρίνονται στα μαθηματικά, αλλά είναι 1δισ. και 200 εκατ. Όσοι και να χαθούν, πάλι θα υπάρχουν πολλοί για τα λογιστήρια των πολυεθνικών.
Έχουμε και απόδειξη της σατανικότητας του συστήματος. Έχει κατατεθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αγωγή κατά των Τούρκων από Κούρδους, διότι Τούρκοι γιατροί επισκέπτονταν τα κουρδικά χωριά και εμβολίαζαν τις γυναίκες για κάποια ασθένεια, και διαπιστώθηκε τελικά ότι τις στείρωναν. Δεν είναι επομένως αθώα όλα τα εμβόλια, τα οποία μας υποχρεώνουν να υποστούμε.
Στην πολιτική επιστήμη λέμε, ότι οι πολλές συμπτώσεις, δεν είναι συμπτώσεις. Αρκεί να αναρωτηθεί κάποιος, γιατί αυτή η αντισυλληπτική μέθοδος δεν συνιστάται σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς; Προσθέστε σ’ αυτά τα εκατομμύρια των παιδιών που πεθαίνουν από την πείνα, τις συγκρούσεις, τις ασθένειες, χωρίς αυτό να αποτελεί θέμα για τα ΜΜΕ, και φαίνεται ότι σε λίγες δεκαετίες η Αφρική θα είναι έρημη από πληθυσμό. Και ελεύθερες εκτάσεις για «αξιοποίηση» από τους χρηματανθρώπους. Δημήτρης Καψάλας

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραια

θα περισσευουν και περισσοτερες μπανανες!

ελληνας καλος μονο νεκρός
γαμω την ελλαδα σας μουνια
βαλτε την στον κωλο σας τον αλλο μηνα θα σας δω

θα ψωφησετε σαν σκυλια ρε γαμιολια και θα κανουμε ντου

Ανώνυμος είπε...

παντος τα ελληνικα τα δουλευεις καλα...καλως ας ερθεις...

Αλεξανδρου Παναης είπε...

σε γαμησω καλα μαλακα πρακτορισκε της δεξιας

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Και οι μαύροι της Αμερικής και της Αγγλίας ασχολούντε μόνο, για το πώς θα γίνουν λευκότεροι των λευκών ή να γίνουν μουσουλμάνοι αντί να γυρίσουν να στήσουν απο την αρχή την μαύρη ήπειρο.....

Ανώνυμος είπε...

ZITO TO KAVLI POU THA FATE SINTOMA PRASIKOPERIKOKLADES

Ανώνυμος είπε...

Αν πραγματικα ενδιαφερονταν για την αντισυλληψη, πρωτον θα μόρφωναν τους λαους, και δευτερον παγκοσμιως θα μοιραζαν αυτο που εριχναν οι γερμανοι στο φαγητο ή στο νερο των κρατουμενων στα στρατοπεδα και οι μεν γυναικες δεν ειχαν περιοδο για οσο χρονο κρατουνταν στα στρατοπεδα, οι δε ανδρες δεν ειχαν ερωτικη διαθεση. Επισης γιατι σημερα οι γιατροι δεν μιλανε καθολου ειδικα στην χώρα μας για την βασεκτομη;

Ανώνυμος είπε...

Με την αφανταστη ευσπλαχνια του Κυριου Ημων Ιησου Χριστου, της Παναγιας μας της μεγαλοχαρης και των Αγιων η Ελλαδα θα αντεξει αυτο που προκειται να συμβει εντος ΟΛΙΓΟΥ!!!Ο Θεος, σε εμας τα τεκνα του, μας εχει ενημερωσει οπως Εκεινος ξερει οτι ο Γ' παγκοσμιος πολεμος πλησιαζει.Η τουρκια, μαζι με την αλβανια και βουλγαρια θα εισβαλουν ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!!!Μετανοειστε Χριστιανοι...ο Θεος αυτο περιμενει!!!Θα τραβηξουμε αρκετα και ιδιαιτερα αυτοι που ειναι στις μεγαλουπολεις και κοντα στα συνορα!!!Αδελφια γρηγορα μετανοειτε!!!Αληθεια σας λεγω οτι δεν εχουμε ημερες!!!Να εχετε ολοι απο ενα οπλο να υπερσπισουμε ΠΡΩΤΑ την ΠΙΣΤΗ μας και επειτα την ΠΑΤΡΙΔΑ (λογια ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ: να εχουμε δυο τουφεκια γιατι θα μας παρουν το ενα, ενα τουφεκι θα σωσει 100 ψυχες)
Παρατηρουμε οτι αλβανοι, σκοπιανοι, τουρκοι εχουν αρχισει σε τεραστιο βαθμο την προπαγανδα και αυτο γιατι θελουν να μας φοβησουν!!!Δεν φοβομαστε ομως εμεις!!!Ειμαστε Ελληνες Ορθοδοξοι Χριστιανοι και στα δυσκολα τα το δειξουμε!!!Ακολουθειστε το Κυριο Ημων Ιησου Χριστο και θα δειτε πως η απεραντη μακροθυμια του θα ελθει και παλι!!!Καλη Λευτερια και Καλη Μετανοια...ΑΜΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

10:41 Πάρε φόρα κι έλα με την όπισθεν κοπελιά.

Ανώνυμος είπε...

τα παραπανω αρχικα σχολια ριχνουν το επιπεδο του ΑΝΤΠ.
ας φροντισει καποιος γιαυτο...