Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ο αγωνιστής Μήτσος Κ. Από τον Βύρωνα είναι το θύμα των ναζιστών.


Ένας εξαίρετος άνθρωπος, αγωνιστής και ντόμπρος ήταν ο οικοδόμος που έβαλε τα στήθη του μπροστά στους δοσίλογους κουκουλοφόρους, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του στο πεδίο της μάχης, στο πεδίο της τιμής. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άτιμοι δολοφόνοι συνεργάτες του καθεστώτος θα μείνουν ατιμώρητοι… Άλλωστε όταν επιτίθεσαι με βόμβες και μάρμαρα σε άοπλους αγωνιστές δεν πρέπει να περιμένεις ελαφρυντικά, έτσι;
Πηγη 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΕ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ .ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ???????????????????

Ανώνυμος είπε...

Ποια η σχεση τους με τους "ναζι"? Καμια, αυτοι πολεμουσαν για μια ιδεολογια! Στραβη, κακη, ηταν μια ιδεολογια.. δεν πολεμουσαν για το χρημα!

ΔΑΡΝΑΚΑΣ