Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Μ,μ,μ! ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ; "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ! Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΧΕΡΙΑ !!"


Γράφει:ο Σύντροφος Αντώνιος Γ. Μπ Υποστράτηγος (ε.α.)
Ειδικός Θεμάτων Άμυνας , κάτοικος Ν.Υόρκης

Ο Στρατός και τα Σώματα Ασφαλείας ανέκαθεν αποτελούσαν την κρυφή πληγή του Ελληνικού κράτους μιας και έκρυβαν στις τάξεις τους ακροδεξιά εθνικιστικά στοιχεία που κατά βάθος αναπολούσαν τις ημέρες της χούντας των συνταγματαρχών.... Δεν είναι πλέον μυστικό ότι αποτελούν δεξαμενή ψηφοφόρων της δεξιάς και ότι με την.....
συμπεριφορά τους αλλά και την έλλειψη εκπαίδευσης , αποτέλεσμα των κομματικών διορισμών , έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην εύρυθμη λειτούργία του κράτους καθώς και στην άμυνα των συνόρων .
Απο την άλλη , χρησιμοποιούν τους πόρους αλλά και την «συντεχνιακή» τους δύναμη προκειμένου να πιέσουν για περισότερα προνόμια , καλύτερες ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές αποδοχές ενώ ο υπόλοιπος κόσμος υποφέρει απο το τεράστιο κράτος που δημιούργησε η δεξιά προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία .

Οι προσπάθειες του ηγέτη μας Γεωργίου Α. Παπανδρέου να τους μετατρέψει σε σύγχρονο στρατό και αστυνομία αντίστοιχα δεν έχουν καρποφορήσει μιας και συστηματικά σαμποτάρονται απο ανώτατους αξιωματικούς που θεωρούν ότι πρέπει να λογοδοτούν στην Ρηγίλης ( νυν Συγγρού) και έχουν κάνει το πάν για να δημιουργούν προβλήματα και να διαρρέουν πληροφορίες .

Ένας ηγέτης του διαμετρήματος του Γεωργίου Παπανδρέου όμως , δεν είναι δυνατόν να εκβιαστεί απο τα απομεινάρια της χούντας και της δεξιάς , ούτε όμως και να αφήσει τους έλληνες και αλλοδαπούς κατοίκους της χώρας αυτής χωρίς προστασία .

Η παρουσία στην Ελλάδα των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων Ασφαλείας , εγγυάται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την ασφάλεια και την ακεραιότητα των συνόρων μας , με γνώμονα , εκτός της προστασίας όλων των πολιτών , ανεξαρτήτως εθνικότητας , γλώσσας και θρησκευτικών πεποιηθήσεων , την πραγματική ανάγκη για ένα σύγχρονο στρατό-αστυνομία που θα είναι ικανός να επέμβει όπου χρειαστεί , ειδικά σε περιπτώσεις που τα καθάρματα δημόσιοι υπάλληλοι , θεωρούν ότι τους ανηκουν οι κρατικές δομές .


Μέχρι σήμερα , εδώ και δύο χρόνια , στελέχη της Frontex ακολουθώντας τις εντολές των Βρυξελων , αστυνομεύουν τα σύνορά μας απο στεριά , θάλασσα και αέρα , προφυλάσσοντας την δημόσια περιουσία και τις ενεργειακές πλουτοπαραγωγικές πηγές που περιμένουν τους ξένους επενδυτές που θα έρθουν να επενδύσουν στην Πράσινη Ανάπτυξη και σε καίριους τομείς όπως την ενέργεια ( πετρέλαιο , φυσικό αέριο κλπ) , βοηθώντας την χώρα να ανακάμψει απο την λαίλαπα του δημόσιου τομέα και του κρατισμού που η δεξιά διόγκωσε προκειμένου να αναστρέψει την πορεία προς την ευμάρια και την ανάπτυξη που είχε χαραχθεί μετά την Ολυμπιάδα .


Η συρίκνωση του εθνικού ελληνικού στρατού και η διαρκής αναβάθμιση των Ευρωπαικών Δυνάμεων Ασφαλείας θα σημάνει αυτομάτως την αποδέσμευση οικονομικών πόρων που μπορούν να κατευθυνθούν στοχευμένα σε τομείς που έχουν υποβαθμιστεί λόγω της οικονομικής κρίσης που επέφερε ο Καραμανλής με τους άστοχους χειρισμούς και την ανικανότητά τους .

Επιπλέον το όφελος απο συντάξεις άκαπνων – στρατηγών , ναυάρχων κλπ θα είναι σημαντικό για την μείωση του εξωτερικού χρέους μας .


Η ανάπτυξη Ευρωπαϊκών Στρατιωτικών Μονάδων και Σωμάτων Ασφαλείας , επιπλέον θα υποβοηθήσει το έργο της σωστής αστυνόμευσης στα μεγάλα αστικά κέντρα καθώς και της αντιμετώπισης κρουσμάτων τύπου «δεν πληρώνω κλπ» που μέχρι σήμερα δεν έχουν αντιμετωπιστεί απο την συμβατική ελληνική αστυνομία .
πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε αντωνάκη πρώην υποστράτηγε της υγειούς αναρχοαριστερίστικης στρατιωτικής ηλιθιότητάς σου υποτιμάς ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και οχι ριψάσπιδες που μένουν και κατοικούν στην αναθεματισμένη δεξιά εσπερία.ΕΝΑΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά το blog ΠΑΣΟΚ ή ΤΕΦΡΑ το επισκεφθήκατε??
Έριξα πολύ γέλιο με αυτήν την ανάρτηση και τα υποστηρικτικά σχόλια απο κάτω.
Μάλλον σατυρίζουν τα παιδιά και δεν τα πιστεύουν αυτά που γράφουν!!
Ελπίζω δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

ο Σύντροφος Αντώνιος Γ. Μπ Υποστράτηγος (ε.α.)
Ειδικός Θεμάτων Άμυνας , κάτοικος Ν.Υόρκης μήπως είναι γυιος πρωην ταγματασφαλίτη και ο ίδιος πρακτορας της CIA ? ... απλά ρωτάω...

Δεν έχω διαβάσει πιο επαίσχυντο και διχαστικό κείμενο έντεχνα συνταγμένο στις προσταγές ξένων κέντρων εξουσίας ...

Το παραπάνω κείμενο κάνει προπαγάνδα ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Καθυβρίζει τους δημοσίους υπαλλήλους με φράσεις όπως :

"περιπτώσεις που τα καθάρματα δημόσιοι υπάλληλοι , θεωρούν ότι τους ανηκουν οι κρατικές δομές"

Αποδομεί τον θεσμό του Ελληνικού Στρατού με φράσεις όπως :

"Η παρουσία στην Ελλάδα των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων Ασφαλείας , εγγυάται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την ασφάλεια και την ακεραιότητα των συνόρων μας"

Αναβαθμίζει μια κυβέρνηση μειοδοσίας με φράσεις όπως :

"Ένας ηγέτης του διαμετρήματος του Γεωργίου Παπανδρέου όμως , δεν είναι δυνατόν να εκβιαστεί απο τα απομεινάρια της χούντας και της δεξιάς , ούτε όμως και να αφήσει τους έλληνες και αλλοδαπούς κατοίκους της χώρας αυτής χωρίς προστασία".

Και στο τέλος επιζητεί την αστυνόμευση με χιτλερικές μεθόδους της χώρας με φράσεις όπως

"Η ανάπτυξη Ευρωπαϊκών Στρατιωτικών Μονάδων και Σωμάτων Ασφαλείας , επιπλέον θα υποβοηθήσει το έργο της σωστής αστυνόμευσης στα μεγάλα αστικά κέντρα καθώς και της αντιμετώπισης κρουσμάτων τύπου «δεν πληρώνω κλπ» που μέχρι σήμερα δεν έχουν αντιμετωπιστεί απο την συμβατική ελληνική αστυνομία "

Λυπάμαι πολύ αλλά ο Γκέμπελς ωχριά μπροστά στον συγκεκριμένο άνθρωπο που θέλει και να λέγεται και Έλληνας...

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά θεωρώ το παραπάνω κείμενο απαράδεκτο .

Με βάση τα αντανακλαστικά που έχουν αναπτυχθεί σε μας , από τις εμπειρίες των τελευταίων δύο χρόνων , όποτε ακούμε για ένα κομμάτι μας ότι είναι διεφθαρμένο , ανίκανο κλπ , προετοιμάζεται η είσοδος καινούργιων συμφερόντων .

"Ένας ηγέτης του διαμετρήματος του Γεωργίου Παπανδρέου όμως , δεν είναι δυνατόν να εκβιαστεί απο τα απομεινάρια της χούντας και της δεξιάς"

Εδώ ειλικρινά έπεσα από την καρέκλα από τα γέλια .

Θέλουν προσοχή αυτοί . Έτσι όπως πάμε δεν μας βλέπω καθόλου καλά.
Δηλαδή αν έχω καταλάβει καλά , οι Γερμανοί και η Ευρώπη θέλουν το καλό μας; Θα μας υπερασπιστούν για να πάρουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας ; Μα αυτές τις έχουν ήδη .

Ως πότε θα πιστεύουμε αυτές τις αηδίες ;
Εδώ το παιχνίδι είναι ο καθένας για την πάρτη του . Η Ευρώπη πάει για διάλυση . Εμείς θα ονειρευόμαστε οτι θα μας υπερασπιστούν οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί ; Πάμε καλά ;

Επενέβησαν οι δυνάμεις των Ηνωμένων εθνών και οι αγγλικές δυνάμεις στην εισβολή της Κύπρου ;Τα ελληνικά εδάφη θα παρθούν ( αν παρθούν) και πάλι με προδοσία , όχι με πόλεμο .

Ανώνυμος είπε...

εν αποστρατεια στρατηγος της φαπας, ειδικος σε θεματα χαφιεδισμου

Ανώνυμος είπε...

Απλά απαράδεκτος!!!!Απορώ με την διαχείριση του ιστότοπου,πως είναι δυνατόν να επιτρέπετε την ανάρτηση τέτοιων σχολίων-και μην μου πείτε ότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα-διότι στο όνομα της δημοκρατίας έχουν γίνει φοβερά εγκλήματα κατα του λαού,μας!!!Ο άνθρωπος αυτός είναι το λιγότερο έμμισθος πράκτορας και ο Γκαίμπελς μπροστά του ωχριά!!!

Ανώνυμος είπε...

OUAOUUUUU!!!!
που θα λεγε κι ένας ηγέτης του διαμετρήματος του ΓΑΠ.
ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΤΈΤΟΙΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ?????
ΆΩΡΕ ΠΟΥ ΠΆΜΕ?????