Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ!...


Κάθε μέρα ο Καρατζαφέρης αλλάζει αυτά που λέει την προηγούμενη. Πραγματικά δεν βγαίνει άκρη για το τι ακριβώς θέλει. Χθες ζητούσε πρόωρες εκλογές, σήμερα στον ΑΝΤ1 επανέφερε το αίτημα για κυβέρνηση συνεργασίας, πριν από τις εκλογές! Όποιος προσέξει τις..
. δηλώσεις του και τις συρράψει φτιάχοντας βιντεάκι, θα γελάει για πολλές ημέρες. Ας μην πάρουμε εμείς τη δουλειά του Θέμου...

πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ουμπα ουμπα κωλοτουμπα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζακαταφέρνης απλώς τα έχει χαμένα και αυτός, όπως όλοι οι βολευτές(πλήν Παναγιώτη Καμμένου)όπως χαμένα τα έχουν και όλοι οι Ευρωπαίοι Εξουσιαστές (πλήν Ρώσων)και επειδή δεν ξέρει ή δεν είναι σίγουρος ποιός θα νικήσει(Ο Ελληνικός Λαός ή οι ΝΑΖΙ ;)πάει μιά απο δώ και μιά απο κεί μέχρι να σιγουρευτεί ποιός θα νικήσει για να μπορέσει να γλυτώσει το τομάρι του...(έφαγε και μεγάλη κρυάδα το Σαββατοκύριακο απο την Ρωσική Πολιτική Ηγεσία, η οποία επ' ουδενί δεν θέλει να δώσει στήριγμα στη Σάπια Βουλή των Ελλήνων.Μόνο στον Ελληνικό Λαό θα προσφέρει Βοήθεια).

Ανώνυμος είπε...

Ειστε ηλιθιοι και βλακες!!Ο καρατζαφερης εδω και 3 μηνες λεει τα ιδια!!!Κυβερνηση εθνικης σωτηριας,ηδ'αλλως εκλογες!!!!!Τοσο ντενεκεδες!!!!!Ελεος!!!!